40

Анонимен

преди 13 години

Доста несериозно изказване. Явно и ти си като депутатите-всичко е наркотик, без значение какъв. Не наричай човек, който пуши трева наркоман. И защо пък наистина да не се легализират проституцията и канабиса? Аз не виждам нищо лошо.

39

Анонимен

преди 13 години

Flashing pics

38

ИЦО

преди 13 години

Божееее в БГ. по 50 - 99 евро а в европа по 30 - 50 евро колкото ти душата иска и от която народност искаш

37

Анонимен

преди 13 години

*** подвиква на дядо минаващ край нея:- хайде дядкааа, намалихме от ценатааа.- Намалена ли е?!!! Аз съм пенсионер и съм католик.- Е, за пенсионери само ако са езичници.

36

Анонимен

преди 13 години

и да издава касов бон

35

смях

преди 13 години

"И ако стане легален поне парите ще вземе държавата а не мутрите.А и ще има малко ред в тоя бизнес.ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО."А ние как ще разберем разликата ?

34

ХАХА

преди 13 години

Спокойнооо Бойко знае каде е спасението и ще го легализира.И ако стане легален поне парите ще вземе държавата а не мутрите.А и ще има малко ред в тоя бизнес.ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО.И сега е пълно с *** по казината но държавата не печели и ми е жал за нея.

33

.neutralen.

преди 13 години

хахаха,анкетата кефи : и тревата и тревата .......хахахахха ,ква трева ве ? направо всички наркотици........Нека Станем Холандия на Балканите ! Наркомани по целия свят, Обединявайте се !!!!!

32

Анонимен

преди 13 години

НЯ ВСЯКА ЖРИЦА ТРЯБВА ДА И СЕ ИНСТАЛИРА БРОЯЧ НА КАТЕРИЦАТА

31

Gaylord Fucker

преди 13 години

Българин=националност, българка=професия.....с това сме известни в цяла Европа

30

шменти-капели

преди 13 години

Цецо, ти си най-голямата ***.

29

4444

преди 13 години

ааааааа за мен няма ли да има примоция *** како.ааааа защо така ***.кога ша пуснеш и на него.

28

Анонимен

преди 13 години

АКО ИСКАХА ДОСЕГА ДА БЯХА ГИ ЛЕГАЛИЗИРАЛИ,НИТО НА БОЙКО НИТО НА СТАНИШЕВ А КАМОЛИ НА ДОГАН ИМ СЕ ПЛАЩАТ ДАНАЦИ,ТОВА СИ Е ТЕХЕН БИЗНЕС

27

мелодия

преди 13 години

Този въпрос уж все е сред най-важните *приоритети* на правителствата,а все не го решават - ЗАЩО ЛИ ------По принцип това е неморално и не бива да се узаконява,не бива да се толерира -----А това,че периодично се отчитат приходите от него означава,че информация и статистика за него има и се води,което пък означава,че всичко се знае,но нищо не се прави,за да се премахне - ЗАЩО ЛИ

26

Анонимен

преди 13 години

Напълно съм съгласен. Ако управляващите са умни, ще легализират проституцията и марихуаната, ще секнат кранчето на голяма част от доходите на организираната престъпност. Да видиме обаче дали имат желание да го направят...

25

Nosferatu

преди 13 години

Един от лидерите на този "бизнес" е отрочето на другарката "журналистка" Светла Отрова и другаря евродупетат Станимир Илчев! Защо ли новината за задържането на тоя сладур я няма из нюз сайтовете?

24

TR-TURK

преди 13 години

PAK NESTE NA PIRVO MYASTO A STE NA TRETO MYASTO PO PRESTITUTKI YAZIK.

23

.neutralen.

преди 13 години

ПРОТИВ ЛЕГАЛИЗАЦИЯТА СЪМ ,ЕДНО НЕЩО ИМАШЕ КОЕТО ДА ТИ ДОСТАВИ УДОВОЛСТВИЕ КАТО СИ ИЗХАРЧИШ ПАРИТЕ И ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА ТАМ НЕ ТЕ КРАДЕ,СЕГА И НЕГО ЩЕ ПРЕЦАКАТ ЕЙ ............ХАХАХАХАХАА

22

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!!!

преди 13 години

Анкетата е показателна, че наистина следва да се легализира с цел контрол! Проблема е морален обаче, защото косвено и аз ще печеля от проституцията чрез данъците ... и все пак е правилно!

21

Тялото

преди 13 години

Легализацията ще премахне сутеньорите. Както легализацията на наркотиците ще премахме дилърите. Всичко опира до един много важен принцип - всеки има право на избор. Избор да прави със себе си каквото намери за добре. А държавата като не признава и закриля тези жени ги захвърля в ръцете на престъпниците. А и да си го кажем направо - някои жени са си продажни и винаги ще си бъдат такива, дори да имат избор.