146

Цецко дилема..

преди 13 години

Цецко дилема......Ако си призная, че съм корумпиран .... лошо!!Ако отида на специализиран съд той ще ме оправдае, но народа ще каже нали си има пари купил ги е тия корумпирани съдии!!

145

Анонимен

преди 13 години

Не всеки! Аз не знам!Явно само отбраните знаете!Няма срамно! Само не ходете в Белград!Там бият:)))

144

Анонимен

преди 13 години

начи за съединителя боко тиквата е по-важно човек дали е съединител или не, а не дали си върши работата или неабе с две думи - цецко крадец ли е или не?или е само лъжец?

143

взаимна любов!!

преди 13 години

Аааа пе_ераст герберист си е Дим Дуков ... тука некой съобщи, че се събирарал и той в Банкя...

142

Анонимен

преди 13 години

Че как ще знаеш, като пишеш от жетски род:) Кой те бръсне за слива:) Димчето+ББ+ЦЦ+Монито Дянко=любов неземна:) Да живее Банкя!новото свъргалище:))

141

Анонимен

преди 13 години

Е ти по-добре знаеш! Нали си от тайфата:)

140

Валентин

преди 13 години

Абе,Дим Дуков не беше ли от ГЕРБ?Аз мисля,че съм хетеро,ама какво женско има в Желева,Цачева,Ана-Мария Борисова или Фидосова?

139

Анонимен

преди 13 години

Абе казват, че Дуков и той ходил на сбирките в Банкя,заедно с ББ,ЦЦ и Монито Дянков:)Те много се обичат и твърдо заявяват,че са един зад друг:))

138

Анонимен

преди 13 години

Не! От Бусманци:)))))))И стига вече с този ник! Знаем че е един гербаджията:))

137

взаимна любов!!

преди 13 години

Е не е ли същото с Яне, където го клеветят ... ама Дим Дуков си е чист пе_ераст.. герберист

136

Х

преди 13 години

Никога няма да се оправи България. С камара етнически проблеми в бъдеще, с тотална *** на обществото, в пряк и преносен смисъл, с алчни крадци на обществени блага, с оскотели поддръжници на психясали демагози и дучета, готови да прекарат под сопата всички и всичко, което не е съгласно с правата линия на партията, с откровени, агресивно заявяващи се по медиите ***, които не могат да решат и един проблем, но нагло и напоително ни поучават и "направляват" съдбите ни! Възторжени телета!

135

GULETO

преди 13 години

ABE QNI4KE. TOQ 4OVE4EC IMA 4 PREKRATENI DELA BE MOITO MOMI4E.TIQ DELA ZA6O SA GI PREKRATILI.NIMA ZABRABRAVIXTE SA6IQ TOQ 4OVE4EC KOGATO NARE4E XYIOVI4 VMESTO KYIOVI4 TA TOI KADE MY BE6E AKAL4ETO TOGAVA., DA SE IZGAVRI S NARODA.MNGO KASA PAMET IMA6 QNI4KE,MILI4KA.

134

Анонимен

преди 13 години

148-*** сериозно ли! Па ти европеецо що дириш още тук:)))

133

Омаскарител

преди 13 години

ОМАСКАРЯВАНЕ А ЛА БиБи Костоф, ДС, ГНОМ, а вече и ЛУФТханзаvsekiden/?p=60468.....Набелязва се целта и как да бъде унищожен. Изписват се няколко рапорта, изготвя се засекретена справка, изпраща се в прокуратурата. Те са съвестни и си правят проверката. Междувременно се намира начин това да излезе в МЕДИИТЕ и човекът да бъде ОМАСКАРЕН. Прокуратурата казва: НЯМА ТАКОВА НЕЩО, но човекът е ОМАСКАРЕН. Информацията се подава и на европейските ни партньори и този човек е ликвидиран и там. Това са прийомите на ДС и те продължават и това правиха от кръга Драшков, категоричен бе Хаджолов.Става дума за политици и други известни хора. И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ЧОВЕКЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ......

132

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ удря дъното! Яне ми се издигна в очите! Ако беше крал, щяха да го разкъсат,но явно е чист:) Ако трябва за него ща гласувам:)Като видяха,че не могат да му намерят нищо, скочиха на сексуална оринтация:)Отчаяна работа! Крадците им лъснаха задниците:)

131

Анонимен

преди 13 години

ББ ще те видим какъв мъжкар си .......

130

взаимна любов!!

преди 13 години

Интересно Дим Дуков сигур пък обича шефовете си, а и те си го обичкат .... май .... абе взаимна любов!!

129

pege

преди 13 години

Какво спестява бе та ни лъже- От здравеопазване, култура образование

128

Анонимен

преди 13 години

не е по темата

127

GULETO

преди 13 години

DA E QSNO;NE ME INTERESYVA KOI Q E FINANSIRAL TAQ PARTIQ DALI BOLDOZERI ILI KRANOVE.ISKAM TOVA KOETO PRAVQT TE KRADCITE I YBICITE DA SA V ZATVORA.I DA SE SPAZVAT OT SEGA NATATAK ZAKONITE V TAQ DARJAVA.4E JALKO ZA TOQ BEDEN NAROD.DA E QSNO ISKAM GRAJDANSKOTO OB6ESTVO DA E KATO V AMERIKA,4ESNO I SRAVEDLIVO KOGATO DRYGAR4ETO TI SGAZI LYKA DA MY NAPRAVI6 ZABELEJKA I DA GO NAXOKA6.A NE OBRATNOTO.