90

Анонимен

преди 13 години

Че кво му е на Дянков бе? Добре се справя в тази продънена държава. От къде да ви намери пари? От празния джоб в който бърка ли?

89

Фют

преди 13 години

Дянков е най-свестния министър в това правителствоизненадващо успешно се бори с кризата, не вдигна ДДС, не взима външни заеми, както правят Гърция, Румъния и др.колкото и да го плюете сега, след време ще бъде оценен високо

88

но комент

преди 13 години

кой е виновен ли?Ами ние-всички българи.Смятаме че управлението на държавата е фасулска работа и я поверяваме на бивш пожарникар и охранител.също така смятаме, че разследването и полицейската работа са толкова прости неща, че може и даскал по физическо да ги прави.Вместо да проверим с едно кликване на мишката-какво е работил Симеон дянков в Световната банка, вярваме на лъжите му.Ами така е -кьорав карти не играе.

87

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ, С КРИЗА ИЛИ БЕЗ КРИЗА ПЕНСИИТЕ СЕ ДОТИРАТ ОТ ДЪРЖАВАТА.НАМАЛЯХА ОСИГУРОВКИТЕ УЖ ВЕЛИКИЯ БИЗНЕС ДА СЕ РАЗВИВА И ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ВНОСКИТЕ ОТ НАМАЛЯНЕТО НА БЕЗРАБОТИЦАТА И ДА УВЕЛИЧАВА ЗАПЛАТИТЕ. НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ СЛУЧВА. ВНОСКИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА СЕ УВЕЛЕЧАВАТ. ЛЕЧЕНИЕТО Е ЕДНО И Е МНОГО БОЛЕЗНЕНЕНО.УВЕЛЕЧЕНИ ВНОСКИ И УВЕЛИЧЕНА ВЪЗРАСТ.ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА Е ТАКА. А ТРЕНЧЕВ САМО ПУШИ ЦИГАРИ И 20 ГОДИНИ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ.КАК ЗАЩИТАВАШЕ ТОЯ ТУМОР КРЕМИКОВЦИ.

86

Гоце до тъпак

преди 13 години

цитирам "Хората в България и сега работят повече от средния европеец!"неее, браат.. те седят повече на работа от средния европеец, но НЕ работят..

85

кире либерало

преди 13 години

Ако слушаме синдикати и такива техни лидери като този горе, държавата скоро ще фалира... А те защитават само собствените си интереси...

84

Ахил

преди 13 години

Ние даваме всичко бе ,папагал---тия данъци къде отиват ,а кажи бе ,артист?

83

Анонимен

преди 13 години

Що имам чувството,че си правят опити с нас?Я да им вдигнем това ,ако не скочат да им вдигнем онова ако пак не скочат и другото и се пробват.Ама то в българия най останаха само балъците и мрънкащите затова е.Я да скочим спонтанно да ги видя как ще се опикат от страх!

82

Ахил

преди 13 години

Ти недей гледай Тренчев ----той много добре усеща ,че народа вече не може да търпи и използва .Не Тренчев ,а народа ще удари борума на правителството(

81

Гоце

преди 13 години

май много платени клакьори пишат в тоя форум.. или всички се компетентни финансисти та да знаете дянков кое прави и защо го прави..братя и сестри, не забравяйте че: първо дянков може да раздава само толкова пари колкото са събрани (а те са процент от икономиката ни такава каквато е в момента) и второ че той прави само това което МС му разреши да прави.

80

Реалист

преди 13 години

Ми хайде де, тръгвай да протестираш, що стоиш пред компа?скачай там искай пари, БАН искат пари, лекарите искат пари, всички искатвисоки пенсии искат, ама ниска възраст за пенсиониране и ниски вноскивисоки заплати искат, данъци не искат, ама здравеопазване безплатно искатвинетки не искат, ама пътища искатхайде ходи искайаман от тъпоглави шамандуриискам, искам, искам....а кво даваш?

79

Анонимен

преди 13 години

АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ НЕГРАМОТНИ МЪРЗЕЛИВИ И КРАДЛИВИ РЕВЛЬОВЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА

78

Анонимен

преди 13 години

Дянков е един самовлюбен и егоцентричен *** и нищо повече.

77

колкото толкова

преди 13 години

Разбира се, че промени се правят докато имаш ликвидност, за да имаш избор на лавиране, ако нещата не се окажат ок. Ама ние винаги - сетила се Мара да се побара. Оправи си положението като си без пукнат лев и на дъното, да видим как се случва този фокус?

76

Menn

преди 13 години

На мен лично Тренчев ми е писнало да го гледам. Не му вярвам, не вярвам че е искрен, и не вярвам в добродетелите му.

75

NVM

преди 13 години

Той Бойко като чуел congratulation че не слушал на татък добре поне се старае. Но защо държи Дянков още не мога да разбера

74

Анонимен

преди 13 години

Хората в България и сега работят повече от средния европеец! Те са ниско платени, обикновено ги прецакват за извънредния труд, работят в едни твърде неевропейски услови (возят го в мръсни, 30 год. автобуси, пушкомът е в миризливия заден двор до *** и тн.), а и почивката им не протича в Египет или Италия, а, ако изобщо я получат, я ползват за приготвяне на зимнината в окаяното си лозе без канализация. На 60 българите са ужасно похабени и болни заради лошата храна. Колко още да бачкат?

73

Ахил

преди 13 години

Значи ---он народа да скубем повече пари ,работниците да ги товарим да си плащат повече от осигуровките ---да им увеличим възраста да работят повече.Ама то и магарето има има лимит на товара който носи.А богаташите -да пият уискита да си купуват яхти ---а ни е да им работим ангария. Няма да стане . Баста -----дотук беше.

72

Алекс

преди 13 години

Хаха, Тренчев е старо куче, явно усеща, кога е дошло времето да пусне мухата, че Симо не харесва Бобо и да им гледа сеира.Хайде и ние ще погледаме, пък да видим, какъв заек ще изскочи този път :)

71

не разбира какво гов

преди 13 години

Ако някой срещне Дянков извън психиатрията, моля върнете ни го преди вечерната визитация. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.