68

Анонимен

преди 13 години

"Премиерът призова деветте български компании, строящи Лот 4, да се поучат от своите колеги и да се стегнат."Демек премиера заръча на Божков да побърза с усвояването на средствата. Иначе току виж сделката пропадне, след като ГЕРБа се издъни на следващите избори. Как ще може Борисов да прехвърля държавна пара към колеги мутри, ако не е премиер!!!Да се стяга Божков и да усвоява! Сега им е паднало!

67

do NoName

преди 13 години

Комуниста лъже, краде, убива и преиначава истината..... ------------------------------------------------------------------------------------Само те ли в тази държава... преиначаващите истината.

66

NoName

преди 13 години

Мирише на *** от 100 км... Ако напишеш мотото по-долу те признавам за NoName: ===============================Ало, анонимния БСП драскач, ти си знаеш нали. Комуниста лъже, краде, убива и преиначава истината.....

65

233

преди 13 години

Няма лошо , но кой ще плаща ? Народът беден, работодателите не щат, КНСБ хич, Дянков пари нема.

64

kolekcionera

преди 13 години

БОЯНА ФИЛМ ПРЕДсТАВЯ "Клъцни срежи' С участието на бля, бля, бля бля ,ля, ля и със специалното участие на Бойко Борисов.приатно гледане поне три годинки

63

NoName

преди 13 години

Ако напишеш мотото по-долу те признавам за NoName:=============================== Ало, анонимния БСП драскач, ти си знаеш нали. Комуниста лъже, краде, убива и преиначава истината.....

62

NoName

преди 13 години

Ми оди пишкай.===============================Ало, анонимния драскач, ти си знаеш нали.

61

NoName

преди 13 години

А Кременчето ли, тука е някъда, май ни мина бана и на двамата щото се плюхме взаимно....Ало анонимния драскач на БСП ти си занеш нали?

60

NoName

преди 13 години

Затова наште комунистически братя само крадаха 20 год и построиха 0 км.Ало, анонимния драскач, ти си знаеш нали......

59

Анонимен

преди 13 години

А Путин за година направи 2500км магистрала, само че не я облетя, а премина с ЛАДА! Сигурно защото са по-бедни от нас.

58

анонимен

преди 13 години

сигурно от 100 те милиона за МВР /за подслушване, проследяване и т.п./ в момента "отиват" към платени четящи във форума: забележете - на кои от коментарите са натискани повече "-"

57

вторник

преди 13 години

към ***----Моля Ви не трийте коментарите -никъдеи на никого ---На някои от тях се смея от сърце /без ирония/ ---Не ме лишавайте от това ---Между другото-Кремена от Ст Загора ми се губи някъде ----Кремена,появете се отново,само че на кирилица ----Моля Ви ----Относно препинателните ми знаци-не са на ниво поради*технически*причини

56

narod

преди 13 години

nqkoi dirjavi se hvalqt sis silnata si ikonomika,a nie pak se radvame za 200 km magistrala.boje bili sme v es

55

Анонимен

преди 13 години

дсоста жалък опит за повдигане на рейтинга Тиквооо. нещо ПР отдела ти май взе да сдава багажа. защо не коментираш поредната провалена холивудска акцийка на колегата ти Цецо Партенката? опаааа май някой се изпокри като мишка. проста тиква се роди, проста си остана.

54

Анонимен

преди 13 години

Комунистите хвалят протежето си - тиквата.

53

Винетката

преди 13 години

Обичам, когато по телевизията ми се обяснява как ако не правиш каквото ти се каже няма да спечелиш никога повече конкурс. Освен това направо изпадам в умиление при уточняване на "непечеливши" конкурсни условия.

52

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ееееееех, и ако съдебната система премине към изпълнителната власт... - Бойко да прелети над съдебната палата......Между другото съдията пуснал трактора къде ли ще пирува тая вечер?...

51

до Мечтател

преди 13 години

Уплътнява си работното време в ... облитане и горди финансови поучения.И аз искам такава работа за 3-4 хиляди лв./м. Някой да ми я предложи за известен брой години?

50

анонимен

преди 13 години

"Съдбата на българския строителен бизнес е в ръцете на тези девет фирми"а какво ще правят останали фирми от българския строителен бизнес? да се ликвидират?Дали е наясно какви ги "снася"?

49

Анонимен

преди 13 години

Не му е това работата...