42

Криста

преди 13 години

Звучи направо трагично написаното от тебе,но си е чистата истина.Гръмки фанфари и след тях едно голямо нищо.Един голям въздушен замък като тези на снимките,но пълен с въздух.

41

Криста

преди 13 години

За съжаление точно този е начинът в момента да се издирят поне част от неизрядните данъкоплатци.Ако на същите тези имоти се види документацията вероятно тя няма да отразява истината и от нея не би могло и да се помисли,че въпросният обект е замък,а не проста къщурка.Все едно не е обществена тайна на какви цени се изповядват имотите в България и колко всъщност струват.

40

Нищото

преди 13 години

Припадам от горчив смях. Това правителство го е ударило на аматьорско кино. И като снимат (с моите и ваши пари къщите на техните приятели и спонсори), какво ще последва??? Едно голямо, огромно нищо, което до болка ми втръсна, нищото, което следва след всяко "волево действие" на управляващите.

39

Анонимен

преди 13 години

А депутатите ще ги провярят ли?! ВСИЧКИТЕ!!!!!!!!!!! Не ест!

38

мда

преди 13 години

А смятам,че всеки трябва да си плаща данъците и че всички са равни пред закона.Но всъщото време мисля,че това е незаконен шпионаж.За съжаление на ББ и ГЕРБ толкоз им е акъла и не могат да намерявт други по-ефективни методи с които да ловят данъчните измамници.Е толкоз му е акъла на батя ви Боцко.

37

Анонимен

преди 13 години

А Лили Иванова е медицинска сестра :)А Митко Пайнера е инженер, хаха......кмета на ВТ е уролог :)да не продължаваме

36

16

преди 13 години

30"В България нищо не се произвежда"................ТАКА ЛИ??Ако тИ *** не произвеждаш не значи че никой не произвежда!!!ИТ компаниите,леката промишленост(шивашка,хранителна,),услуги(туризъм..и т.н),транспорт,тежка(добивна,химическа,машиностроене)!Ти нормален ли си бе ***?!

35

ама

преди 13 години

ама тук е пълно с мишки бе;)))

34

До 29

преди 13 години

Не смятам, че трябва да изчета всички вестници за да имам мнение по въпроса. Не разбирам защо трябва да копираме само лошите неща от другите държави. Един честен бизнесмен не крие печалбите си, а се гордее с тях. Мишкърльците са характерни за мишките...

33

xари

преди 13 години

балъци и ***!

32

СИСТЕМ ХАУС

преди 13 години

Арести, конфискация и пандела, ако са виновни! Точка по въпроса.

31

:)

преди 13 години

Ще ни подразнят с филмчета от въздуха, после ще има въздухарски акции и накрая - 10 млн. приходи, ама друг път...

30

Анонимен

преди 13 години

27Калъф,като си толкова отворен направи си бизнес,заложи си къщата и ПЕЧЕЛИПАРИ,плащай заплати както прецениш и си живей както намериш за добреНО докато някой те ХРАНТУТИ си затваряй човката!

29

до 16

преди 13 години

В България нищо не се произвежда. Това означава, че парите на всичките тези "новобогаташи" са КРАДЕНИ. И тъй като през комунизма нямаше твърде много други богати хора, от които да се открадне след 90-та, то това означава, че парите на днешните "новобогаташи", са крадени не от къде да е, а то държавата. Т.е. техните палати са построени с ОТКРАДНАТИТЕ ОТ ВСИЧКИ НАС пари !!!

28

Анонимен

преди 13 години

Каква чест е на Запад ,чети поне вестници преди да пишеш.Германците защо купиха СД от Швейцария и платиха милиони евро за него.Няма как да си намерят тарикатите и те ,затова.Когато в Италия казаха ,че ще правят данъчна амнистия и които плати 5% данък може да върне в държавата парите които е скрил в чужди банки изкочиха едни над 100 000 000 000 евро .Няма държава където да не се крият данъци ,проблема е колко от тези ги хващат и как ги наказват.

27

Анонимен

преди 13 години

В момента едно военно положение няма да се отрази зле. Пълна национализация на парите и имотите след 1989г.

26

Бачкатора

преди 13 години

Ауу ,недей шефе ,недеи, не ми намалявай, голямата заплата,обещавам да ти работя и събота и неделя ,ти само ми плащай осигоровките ,аз ще ти работя като за без пари ,Да се свети твоето име ,и връзките на баща ти ,и оредения бизнес.

25

До 16

преди 13 години

Явно някои хора не са наясно, че всеки си плаща според имането. Много не ми е ясно какви заплати ми плащат тези с палатите като се чудят откъде да си спестят и скрият пари. На запад е чест да си платиш данъците, в България е чест да измамиш държавата. Какво точно е изработил повече от нас простолюдието. Струва ми се , че повечето от парите им са точно от криене от данъци и далавери.

24

Анонимен

преди 13 години

Ако беше така е добре.Проблема е ,че на определени хора далаверите пак ги прикриват с шапки невидимки.Цяла България е залята с контрабандни цигари и никои не знае откъде идват .Или каналите за дрогата и тях ли не могат да разкрият .*** стига с тези глупости.

23

бау

преди 13 години

ЗА ДА И ИЗВАДЯТ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ СЕ ОТКРИВА ПАРТИДА И НЯМА КАК ДА СЕ КРАДЕ ОТ ТАМ