86

???

преди 11 години

Нова Катуница ???

85

Анонимен

преди 11 години

Е такива циганчоци без книжки яхат БМВ-та и се размазват челно в насрещното платно,в някой човечец с обикновена колица.Сноши е имало такава трагедия.Няма оправия много са вече и ще станат мнозинство до 5 години.На стените им висят плакати на Азис и Софи Маринова и портретите на Левски,Ботев и цар Борис им служат за подпалки за печките.

84

турчин

преди 11 години

Абе стига сте оревавали орталъка, че *** са нужни на партиите.Стига сте се оправдавали с партии, ум и пр.Я вземете и направете нещо за тая държава.Ама лично.Без да чакате на политици, полиция армия и пр.

83

Анонимен

преди 11 години

С две павета да се скопят тези маймуни. Да се пазят само пръстите!

82

Анонимен

преди 11 години

Десните умове пак полудяха и ритат и лъжат срещу кашата която забъркаха. Ромите нямат работа заради вас десни. Ромите нямат образование заради вас. Необразовани са заради вас но и се десни като вас - вие също не сте образовани. Ромите не знаят кои са Левски и Ботев, нито знаят за нашата или световна история. Но и вие малко знаете. Газове фашистки. И медицинските сестри бяха виновни според вашият идол Костов. Дясното е срещу всичко добро. Станахте десни както тези от БКП. Още преди 30-години орязахте парите за образование и социализация.

81

Анонимен

преди 11 години

Тия тримата *** мръсни, прости и мазни,ако станат *** ще мия с тях обществените *** и пак ще мирише на ***-ГНУСЕН!

80

Патриот

преди 11 години

Всеки истински българин патриот има дълг да гласува за АТАКА на следващите избори друг начин просто няма!

79

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЕ ИНТЕГРИРА ТУЙ ЩО НЕ ЩЕ

78

Циганин

преди 11 години

Глупаво е това, но и българите се гаврите с паметта им като безропотно погубвате държавата ни!

77

Мариян

преди 11 години

Трябва да се постои Белене и АЕЦ и свинарниците да се възстановят. така и свиневъдството ще се възроди и много проблеми ще се решат.22 години ПРАВА, БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.... цяла Европа се оправя с неграмотните и бедни африканци, но с нашите *** не можа. Унищожихте армията. Ако имахме истинска армия, дали щяха да си посмислят за такива ПРАВА. Но нали са истиския електорат - всички управляващи ги пазят. Само силна армия може да ни избави от тази деградация.

76

Анонимен

преди 11 години

Leshoiadite se sabirat pri marshata...Moje bi veche govorim za trupa na Balgarskata narodnost, s koyto vseki moje da se gavri beznakazano...

75

българин

преди 11 години

Е какво непристойно има тука в тази снимка на ученолюбиви роми ?Да ни ви казвам аз пък каква гавра и оскверняване си направих с портретите на Т.Живков и Г.Димитров и историческите картини с партизани в училище !!!

74

Койот

преди 11 години

Нали Сидеров беше луд и краен. На ви сега !Хванете гласувайте за АТАКА, че иначе си заминава тая държава.

73

Анонимен

преди 11 години

Като няма закони в България , саморазправата е единственият смислен закон!

72

realist

преди 11 години

Западните държави и техния политически слугинаж тук ни накара да зачеркнем патриотичните ценности, които винаги сме поддържали, дори и в годините на комунизма. И ето го резултата. А това, че тази снимка излиза по медиите е открита манипулация с политическа конюнктурна цел.

71

Анонимен

преди 11 години

Гарантирано от ГЕРБ.

70

Патриот

преди 11 години

Ако патриотично и национално отговорно правителство като АТАКА беше на власт това никога нямаше да се случи !

69

Анонимен

преди 11 години

*** мразят България и българите.Те не се чувстват граждани на тази държава.Не смятат, че трябва да я защитават и пазят.Мишо *** се подигра със знамето, сега тези продължават.*** не е държавно отговорен.Държава *** няма.Те наричат българите с обидното "дас".Казват, че "дас" на *** значи българин.В същото време започнаха медиите да наричат *** с *** "ром".Защо не наричаме тогава и Турция "Тюркийе", Гърция "Еллада" и т.н.?А българите трябва да знаят, че защитата на националният интерес става по един начин, с акъл и с юмруци.

68

Човек

преди 11 години

*** *** - ***!Всъщност *** не са виновни. В голямата си част те са обикновени многклетъчни образования, на които е отказан достъп до каквито и да било знания. Колкото и да ми се иска да ги нарека *** и бълхоносци, истината е че ние - нашата държава ги превръна в тези *** които са сега.Дали ще има реакция от властите. Смешно. Идват избори. Ако сега ги вкарат в затвора тези ***, то кой ще гласува на изборите... и за кого?

67

Анонимен

преди 11 години

***.