118

Някой

преди 13 години

До Pi4: Абе пич, ти си зомбиран яко! На кой свят живееш, за кви инвестиции ми говориш. Явно изобщо не си наясно, затова вземи млъкни, че си смешен. В условия на криза се действа радикално, ти ми говориш за пари за заплати. Сега няма ли? А относно чуждите инвестиции, луд ли си да мислиш, че Станишев е причина тогава да ги има, а сега не? Болен мозък си! Чужди инвестиции няма, защото на инвеститорите така или иначе бизнеса им не върви в собствените им държави, какво остава да мислят за разширения

117

Анонимен

преди 13 години

"тоя *** докара страната до това положение и продължава да няма очи за това! "България беше добре докато беше БСП на власт. След като Костов и Борисов взеха властта, всичко започна да се разпада. Можеше и да ни се размине кризата с БСП начело. Обаче нали политиката я знаете много добре - та си натресохте мутрата Борисов, заедно с бащата на организиранта корупция Костов, за управляващи!Нека ви е хубаво сега, ш**ани п**али!

116

Някой

преди 13 години

Къса памет имаме ние, българите..Само преди година да си спомним какво беше около еврофонсовете..и авторитета ни в Европа!!! Сега, тоя *** тръгнал пак с рогата(които са му големи) напред! Популисти гадни! Ама ние сме си виновни! Като позволяваме да ти правят на *** вече 20 години и то хора, които собсвените си *** не могат да обършат!..Така или иначе никъде по света никога не е имало подобен преход, който да се комбинира с демокрация, така че и ние не сме изключение.

115

Pi4

преди 13 години

За съжаление си направих труда да прочета коментарите. Няма за какво да се притесняваш, отдавна простотията е мода в тази държава. Не знам кой до колко е компетентен, но при Станишев имаше пари за заплати, плановите операции се извършваха и се привличаха свежи пари (т.е. чужди инвестиции). В момента масата се кланят на Бойко, който освен, че не им дава пари всеки друг му е виновен. За мен е най-странно как хората живеещи в София ( и аз живея) дадоха гласа си за човек, който за 2 мандата само се оплакваше, че бюджета не му достигал и че му спирали парите за дупки. Братя българи ако съдя по общото мнения явно обичаме да сме в мизерия, докато този от горе ни плюе и ние си мислим, че вали дъжд. Бойко щял да вкара ред?Кога??? Това му е третата висша държавна длъност и някак си не се сещам за някакви постижения на супермен или бъркам? Дава право и се кланяме на човек, който е видимо неграмотен, неначетен и това, от което единствено разбира е охрана и МВР, но за да се управлява държава са нужни и доста други качества, не сте ли съгласни?

114

аз

преди 13 години

луд умора няма-не го забелязвайте

113

мусайбе

преди 13 години

ТОЯ ДА Е ДОВОЛЕН ЧЕ ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА.КВО СЕ Е ОТВОРИЛ КАТО НА ***.ЕРАС ГЪ.А

112

Me

преди 13 години

Че ГЕРБ видно се правят че правят нещо - ок, *** ти тикво червена, де дрема 4 г.Плюя ти на сората червен.

111

Анонимен

преди 13 години

Тандемът Станишеф-Гергов е гаранция, че БКП/БСП скоро няма да стъпи във властта!!!

110

pora

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГА ДЕ ПАК ЛИ ГО ИЗТЪРВАХТЕ ТОЯ ОТ ПСИХИАТРИЯТА

109

az

преди 13 години

затворете го тоя в лудницата и го вържете за по сигурно

108

Данчо

преди 13 години

То,че е смях, смях е!Ама такава наглост,само недоносен "богоизбран" може да изтърси!Виж му генеалогията и ти става ЯСНО!Голяма грешка на цар Борис III,която вече 65години плащаме!Няма изход от тая пасмина!

107

преди 13 години

Станишефка, ами тя кризата от вас започна бе приятелю.

106

чичо

преди 13 години

тоя *** заслужава да го претрепят с намъни

105

13

преди 13 години

ЧЕРВЕНИЯ ДРАСКАЧ ВИЛНЕЕ ЛИ ВИЛНЕЕ ПО 30-40 РАЗЛИЧНИ ИМЕНА---НАЛИ ЗА ТОВА МУ ПЛАЩА ТОЯ КРАДЕЦ СЕРГЕЯ

104

Анонимен

преди 13 години

Господи, Аллах, Зевс, който и да е... хвърли един гръм и убий тоя ***. Моля ти се.

103

аз

преди 13 години

то ми писнало от пропаганди

102

Анонимен

преди 13 години

***!!! И партията му е смешна, време е да я закрият и да преминат пак към плячкосване на мандри.

101

bog

преди 13 години

NE ZNAM BG> NO ZNAM >>>>>A SA OPRAVITE

100

Анонимен

преди 13 години

Един комунист от БСП критикува друг комунист от ГЕРБ, заради политиката - нищо ново под слънцето.А вие продължавайте да им се връзвате и да гласувате за тях... Няма почти никаква разлика между ГЕРБ и БСП и двете клики са еднакво престъпни и вредни за България.

99

Анонимен

преди 13 години

Не разбирам как този измислен герой може да ми дава наклон на мене, човек с професия (занаят) и деца.