105

Анонимен

преди 13 години

Също така държавата не бива да подкрепя крадците, измамнииците и *** - но го прави, като им определя гаранции от 5000 лв! И същите излизат навън за нови "подвизи"! ТАКА ЧЕ ЗАМЪЛЧИ И СЕ НАУЧИ, ЧЕ ПРАВОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА, А С ФАКТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е НА ТЕОРИЯ ПОНЕ! В СЛУЧАЯТ С АЗИ ПРИСЪДА СИГНАЛЪТ Е ДОСТАТЪЧНО СИЛЕН, БОРЕЦО ЗА ПРАВДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

104

Анонимен

преди 13 години

Лисичков уби мутрата и това действие се нарича - убийство, а вършителят е убиецът на Рижия се казва - Лисичков. В биографията на бандита Риж може да се запише - убит от Лисчков. Не е убит от змия. От човека - Лисичков.

103

Анонимен

преди 13 години

Всеки който се радва на убийство е обикновен *** без човешка природа.Това е истината!

102

Сетих се...

преди 13 години

Ти нещо се опитваш да намекнеш - тогава, или по-късно смъртта идва...? Знаеш ли мой ? Прочети малко статистика за битовата престъпност напоследък. Образовай се малко за нивото на стреса в народа. После си дай сметка до кога овчото мълчание на народа към такива като Рижия ще продължава да прилича на робско. Няма общество в което мутрагените да се афишират, именно защото няма бели общества които да ги толерират ! Престъпниците навсякъде се крият. Така ще стане и тук, по един, или друг начин !!!

101

Анонимен

преди 13 години

Държавата не бива да подкрепя убийците!!!!!!!!!!

100

vuvuzel

преди 13 години

Една СМС кампания и за ден ще събере парите, но нека инициатор да е държавата, за да покаже,че стои зад хората, а не зад престъпниците!

99

Ivan Germanov

преди 13 години

"Обвинението бе изменено от чл. 118 от НК "убийство в състояние на афект", на чл. 119, ал 1. "убийство при превишаване пределите на неизбежната отбрана". В случая Лисичков стреля с пистолет, докато нападателите му са били въоръжени с ножове."Искам да попитам информирани ли са уважаемите законодатели каква е разликата между това да отидеш в гроба заклан или застрелян?По тяхно мнение - огромна, по мое - никаква, а по ваша?*** - дано ги избият всичките

98

до 95

преди 13 години

да животът е неприкосновен, точно затова Лисичков е убил мутрата!

97

Анонимен

преди 13 години

ЛИСИЧКОВЩИНАТА НЯМА ДА ВИ НАПРАВИ ХОРА. ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ***.

96

Свилен Стефанов

преди 13 години

"Dnes.bg припомня, че на 20 септември миналата година Лисичков застреля с личния си пистолет Стоянчов заради отнето предимство на кръстовище." Mи много зле напомня Днес.бг. Не е в това причината, а в празното междуушно пространство на мутрите. Решили са, че са господарите на Бургас, но им бе разписана фактурата. Човекът е невинен!!! Жалко, че не ги е застрелял всичките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

95

Анонимен

преди 13 години

Трябва насилствено ограмотяване на българите. И който откаже го пращаме при Лисичков да го гръмне. И без това полза от неграмотни *** няма:)

94

Анонимен

преди 13 години

Да, страхът има много различни нива. Има един страх обаче, който е ЛЪЖЕСТРАХ и той е най опасният фактор. Позитивният страх, който е много полезен е страхът от собствената *** смърт. Който се е родил ще умре, законът на битието. И в крайна сметка - животът е неприкосновенност. Най висшият закон.

93

Анонимен

преди 13 години

Браво и от мен на Лисичков!Благодаря че утрепахте още една кучешка Рижа Тения!Продължавайте в същия дух!България има нужда от такива мъже!

92

Атака

преди 13 години

Е това е, може да трепеш и няма проблем!Не, че тези не са за прибиване, ама утре този може и някой друг да убие!А ако нее той, то ще е някой друг!

91

Анонимен

преди 13 години

млъкни бе плъх

90

за 88

преди 13 години

Радвай се. Цял живот ще срещаш само такива герои в свинарника.

89

tc tc tc

преди 13 години

Лисичков - президент!Като гледам по-добър авджия е от Гоцето... :)

88

Анонимен

преди 13 години

Защо с Галев да гние?? Лисичков е бил бодигард на Галев, не Рижия. Глупости пишеш.

87

Анонимен

преди 13 години

Този човек за мен е герой. Той реално не е отнел човешки живот, а е спасил няколко такива, защото Рижата щеше вече да е убил няколко души. Да не говорим, че спаси обществото ни поне от гнусен бацил. Знам, че за умрял или хубаво, или лошо, ама дано тоя *** гние в ада заедно с Галев. Аман вече от мутри, да *** всички, заради тях и *** нямаме елементарен имидж в Европа.

86

Ели

преди 13 години

Кого щяха да арестуват. Колкото при стрелбата в центъра на града когато от куршумите им пострадаха невинни хора. Те се стреляха най-нагло и защо не ги задържаха .Защото не знаеха кои са ли и с какво се занимават.