347

eleonora

преди 13 години

na dvaiset i dve ,simpati4na,neopitna tarsi interesen partnior ,gotova za prikliu4enia

346

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда да мечтаеш,превърни мечтите в реалност!Ей го де е полета за Хавана...има и влакове към губернията другаря Ким!

345

yann

преди 13 години

До 342Имаше и хубаво, имаше и лошо преди 10.11.1989г. Не може да се гледа еднозначно и да се отсече, че е било само "ЗЛЕ" или "ДОБРЕ". Това като за начало.Ведомствени жилища през 80-те и 90-те имаше, но струваха смешни пари като наем и в тях имаше по едно семейство, а не по 2 или повече.За строителните складове - имаш много здраве от арменския поп. Имаше и арматура, и пясък, и цимент, и дървен материал и .... Имаше наеми и под 5лв. месечно, в зависимост от доходите на семейството..продължение

344

deveti septemvri

преди 13 години

komunizma potapkval 4oveshkite prava...samo deto ako ne beha komunistite sega polovinata ot deputatite shrteha da pasat nekade patkite,mi nali nie vi izu4ihme,napravihme va hora ,a sega pliuete...ne ne komunizama na nas ni pre4i,ami mantaliteta neblagodaren i prodajen....

343

някой

преди 13 години

До: Златко (номер 335)Извинявай Златко, но недей да ме наричаш лъжец без да знаеш факти!За теб - лъжа за мен - голата истина е че живеех с майка ми и баща ми в една стая под наем - на свободен наем до 1982 година когато ме привикаха войник в родната казарма! Деляхме една обща тоалетна с хазяйката (склерозирала бабичка) без баня! И ако социализмът не беше рухнал 1989 година (слава на Бога че рухна!) сега още щяхме да изплащаме новия апартамент!!! Егати стандарта!

342

анонимен

преди 13 години

това неуспяло комунистче след 10 ноември се превърна в най големия демократ...та няма как да не ги мрази ***...и вече е банален с неговите ненавист и антикомунизъм

341

Анонимен

преди 13 години

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ С ПЕСЕНТА - СЕПТЕМВРИЙЦИ В VBOX7!СОЦИАЛИЗМА БЕШЕ НАРОДНАТА ВЛАСТ, ИМАШЕ И УМНИ И ПРОСТИ И ПРОГРЕСИВНИ И РЕГРЕСИВНИ, КАКВИТО Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! НО КАПИТАЛИЗМА Е ЕДИН МАЛЪК ПРОЦЕНТ МАФИОТИ, БОГАТЕЕЩИ НА ГЪРБА НА БЕДНИТЕ И ГИ ЯХА. КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА! КОЙТО ОТ 20 ГОДИНИ Е ВЪВ И ОКОЛО ВЛАСТТА И НИ ОПРАПАСТИ, ЧЕ ИЗОСТАНАХМЕ ДАЖЕ ОТ РУМЪНИЯ, НА КОЯТО СЕ СМЕЕХМЕ ПРЕЗ СОЦА!

340

xax

преди 13 години

E da ama predstavq6 li si 50-60 godini *** i Goring da sa v opoziciqta ?

339

Златко

преди 13 години

До 1989та българия беше страната с най-ниска престъпност в Европа.Сега не смееш да излезеш вечер, да не те заколят.

338

памет

преди 13 години

Мечтая да се върне социализма

337

Иван

преди 13 години

Костов,много те харесвам като политик,много си умен,но престани да говориш за комунизма ,защото става смешно.Не съм чула или чела германците да са плюли хитлеризма.Нека не живеем непрекъснато с миналото и да го превръщаме в бъдеще.Нека стъпим здраво и да изградим живота си по-добре.На нас българите все някой ни е виновен.Няма да можем с приказки да премахнем тези 45 години,които за зло или добро са факт.

336

ася

преди 13 години

Злато, не спори с тези тъмносини промити мозъци.Няма смисъл.Народа му показа на Костов къде му е мястото и никога няма да му прости за излъганите надежди и разбития живот.Не си хаби нервите.Костов е история, но за жалост с трагичен отпечатък върху лицето на България.Иначе Оня отгоре ще съди всекиго според делата му.

335

Iwan

преди 13 години

голяма част от апартаментите обаче бяха ведомствени едва след 1990 г. се купиха и още нещо имаше ограничение за квадратурата която може да притежаваш в т.ч. и на село :)))) ако си забравил, а къщите по селата се правеха с крадени материали щото по строителните скалдове нямаше нищо и се шареше под масата да си купиш матрял :))) и наем от 5 лв за общежитие не имало никога и тока не беше на символични цени, а беше около 4 ст за кв/ч когато го имаше разбира се :))))

334

Златко

преди 13 години

До Спонги."на майка ми са отчуждили апартамента..."Ти за кои години говориш?"40те или 50те.Аз през 70-те и 80те не помня такова нещо-да са живеели по няколко семейства в един апартамент.В Русия беше така, но не и в България.

333

DDD

преди 13 години

Спомням си утайката в бирата, стълените шишета за мляко, големите опашки в единия супер в квартала, висенето да докарат хляба, празните рафтове, колата и портокалите покрай Нова година и естествено много часовото висене на опашка, старата жигула, ядосания сервитьор в ресторанта с скъсани покривки и т.н.

332

Златко

преди 13 години

До Спонги.СССР обявява война на Царство България на 05.09.1944.На 8.09.1944 царство България обявява война на Германия.И така на 9.09.1944г. сме в състояние на война с целия свят.

331

Спонги

преди 13 години

Нвер е лъжа. На майка ми са отчуждили апартамента (като гарсониера беше) и тя го плаща втори път. Под нас живееха две семейства в Софжилфонд, пак у дома отчуждени.

330

Златко

преди 13 години

И както си живееха по две семейства в апартамент, дойде демокрацията и всеки се сдоби с отделно жилище.Хайде де!

329

Спонги

преди 13 години

Може, но е ден след предложението за мир на Муравиев.Но пак си мисля, че е 08.09, а не 05.09.

328

Златко

преди 13 години

Къде пък по две семейства живееха в един апартамент ?Лъжа.И последния селянин на село си потрои къща по социализма, и последния работник си купи апартамент.малък, панелен но апартамент.по две семейства в един апартамент може и да са живеели, но някъде през 50те.