127

Мъжки Феминизъм

преди 13 години

Хайде, хайде. Няма нужда да се обиждаме на цветова мода. Той и Борисов проноси напоследък *** лигавници и розови раирани ризи за ужас на дамите. Много жени го гледат изумени как обикаля държавата с тези гей цветове. Времена, нрави.

126

до мъката

преди 13 години

при Бойко който не става си заминава веднага 4ервена мъко,не като вас да го преназна4авате на друга длъжност...

125

1111

преди 13 години

Ами ти ли да ги предлагаш бе, ти ли??????????????

124

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

...15 милиарда довода и 1000 груби грешки!?!?!... - малко са - измислете още...

123

1111

преди 13 години

ТИЯ КОМУНИСТИ, КОЛКО МОЖЕМ ДА ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ, КОЛКО ????????????????????????

122

Мъка

преди 13 години

Борисов,имаш добри намерения,но не си слънце да огрееш навсякъде!Екипат ти обаче е толкова слаб и некадърен-избрал си грешните хора и не си ги проверил достатъчно!Уви!

121

Анонимен

преди 13 години

Абе не чувстате ли колко сте смешни. Щом я предложил Бойко, значи автоматично става кадърна. Така ли. Като Румяна Желева, или като Цецка Цачева, може би. Или като даравераджията д-р Нанев. Засрамете се най-после. Гледайте обективно на нещата. Свалете си най-после едноцветните очила.

120

Анонимен

преди 13 години

Не зная защо е този вой. Какво като са го казали БСП. Все пак за никого от Варна и региона не е тайна, че Калина Илиева е марионетката на ***, те я предложиха, Бойко не можа да откаже на приятелите си, тя води лобистка политика от която стадат не само земеделците а и целият български народ. Осъзнайте се най-после.

119

Анонимен

преди 13 години

Спряха милиардите и червените *** скочиха... тка ще е друаги, от сега вие ще плащате

118

НАТО

преди 13 години

Май докато не дойдем ние няма да се оправите....

117

Strahil

преди 13 години

Естествено, че тази овца трябва да си ходи. Няма нито познания нито опит да заема такъв висок пост. Абсолютна некадърница е.

116

АЛЕКС2

преди 13 години

*** НАГЛИЯ ЧЕРВЕН БИК...

115

Shadravana

преди 13 години

Банда негодници или крадлива *** е БСП?

114

Сила

преди 13 години

Тези пичове май се дразнят на младите хора в България...

113

до 111

преди 13 години

ти по ризите ли ги определяш? щото ББ я има същата

112

боц, боц.. другарки

преди 13 години

боц, боц.. тези се оляха с лъжите. САПАРД отдавана не се финансира. Нещо другарите се объркаха? По тяхно време се източи САПАРД. Сега са други програми, по които тепърва ще се увсояват тези милиарди - още не сме ги взели. а и още нещо, по тяхно време трябваше да си упорит като магаре за да всемеш пари от САПАРД.

111

До 113 Аз

преди 13 години

Няма и повдигнати обвинения още обаче.В ЕС са така -щом от нашата страна някой ги сигнализира те спират парите до изясняване на нещата.Само ,че това изясняване ще продължи години и фирмичките ще гризнат дръвцето.Е ще останат само фирмите на подходящте хора и няма да имат конкуренция

110

Анонимен

преди 13 години

Че тия са за бой - тва е ясно, но и че една пикла дет не знае как да си обърше *** не е за такава важна длъжност - и тва е още по-ясно. БОЙКОООО!

109

viki

преди 13 години

Не мога да разбера какъв опит има тая, че Б.Б. я сложи на такъв пост? Ние затова не можем да се оправим, защото длъжности за добри специалисти се политизират. Искам да се обърна към него и да го попитам къде е опита, къде й са знанията на тази?

108

Анонимен

преди 13 години

"Българските земеделци са ощетени със 150 милиона лева, твърдят социалистите" - социалистите дрънкат всякакчи числа, утре могат да кажат, че липсват триста млн. То това е стар пропаганден трик - пущаш нещо в медиите, те пък го тиражират и лъжата е готова. Всъщност програма САПАРД свърши преди година, по тяхно време ... Може и да липсват пари - техните хора ги окрадоха - един двама научихме, съдиха ги, а другите се изпокриха