46

гфгф

преди 13 години

Я бягай бе *** в англия всички доктори са пакистанци и индийци примитивни *** облечени в бели престилки които ядат плъхове,какво ми пишеш глупости тука примитивник...

45

uha

преди 13 години

и не правете ангро сравнение на частни с държавни лечебни заведения,че ставате смешни.От меннингит можеш да умреш за часове-като не разбирате,не даваите мнение и си гледаите игричките в нета.Мисленето не ви е главното занимание,че ще прегреете ;)))

44

Боби

преди 13 години

Ти си толкова емигрант в Англия, колкото аз съм космонавт :)имам роднини отдавна живеят там, идват да си правят зъбите тука, че там не могат да си позволят, каква безплатна помощ те гони - безплатна ама друг път.една елементарна операция от апендисит струва 3000 паунда + леглото в болницата по 100 паунда дневно.

43

Анонимен

преди 13 години

Аз пък винаги съм се питал тези чужденци, които идват на почивка или не дай си Боже да живеят в България дали не са някакъв тип мазохисти ?

42

Емигрант в Англия

преди 13 години

Да за мен този Опит за държава го наричам винаги с името *** ! ( А за тези които не са гледали документалния американски филм "Sicko" препоръчвам да го гледат в него се казва че най-добрите здравни системи в Европа са във Франция и в Англия...)

41

Жалко за момичето

преди 13 години

В България не е за живеене. Тук е само за умиране! Жалко за момичето!

40

uha

преди 13 години

следващиат доклад за БГ ще бъде не за лекарите,а за условията в които работят,за мачкането им от ГРОБ и за некадърността на властта и унищожаването на всичко в тази страна от некадърниците начело с Пожарникарят.Наверно пак ще е виновен Станишев.Евала,бееееееееееее

39

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми чужденци и братя-българи. Не почивайте на българското бетонирано МУТРОМОРИЕ. Там ако не ви отровят с фалшив алкохол, не ви пребият, ограбят или откраднат колата, то ще се спомените от некадърна медицинска помощ. Гърция и Турция са само на един резервоар разстояние. Разликата е огромна, парите почти същите, дори малко по-евтино.

38

уло

преди 13 години

Когато си в Англия, така ли наричаш българия - ***, питам просто информативно ?

37

БГ

преди 13 години

Следващия доклад на ЕС ще е за БГ Лекарите.Времета се промениха,най-ниско ниво във висшето образование , в същото време най-високо ниво на корупция.На Български език - Лекарите - най-безполезни и най-алчни.Следващата акция на Държавата за Отказ да се плащат Данъци и Много имоти ,ще е насочена към тази МАФИЯ НА Т.Н ЛЕКАРИ.

36

Burgas

преди 13 години

Нито познавате работата на журналистите в Бургас,нито разбирате от журналистика и търсене на новини. Тези злословия,изсипани за журналистката са от изгонените от "Черноморски фар" т.нар. журналисти. А те бяха изгонени заради некадърност. Съжалявам ги...

35

Българин

преди 13 години

Кенефия ли е новия прякор на България? Вие българите сте *** да наричате страната си така.

34

Анонимен

преди 13 години

istena e mnogo nekadarna e balgarskata medizina che i poveche

33

Анонимен

преди 13 години

Българите до такава степен се прекланят пред образа на чалгаджийката и мутрата, та дори си избраха един такъв за Премиер (на което много се зарадва и мутресата му чалгаджийка Ивана). Лошото е че този псевдоморал се насажда и у децата.

32

Анонимен

преди 13 години

Wee to Bulgaria!

31

Анонимен

преди 13 години

Масовата ни медицина е на ниво от средата на миналия векОбучението на студенти, програмите, дипломирането, чзимането на специалности, всичко е копирано от "най-развитата" съветска медицинаСУ взе и той да бълва доктори без да има грам условия за това...Скоро и НБУ ще започне да обучава медици задочноЛошото предстои!

30

Анонимен

преди 13 години

в Англия - да, но не и в Чалгария, където на почит е простотията, мутрите и чалгаджийките

29

Емигрант в Англия

преди 13 години

До #2 Анонимен Във Англия всички получават безплатна медицинска помощ ( без значение дали имаш осигуровки ) както беше по времето на Комунизма в ***... На мен лично ми се наложи да ползвам тяхната бърза помощ още на 2-рия ми ден след пристигането ми в Англия без да имам никакви осигуровки или БГ-европейска здравна карта...!!! Така че е добре преди да се пише за Англия да се информирате ...

28

Анонимен

преди 13 години

И каква е тази снимка,аз че съм *** е верно ама....Иначе за момичето съжалявам,на никого не пожелавам да попада на случайни доктори и болници....

27

Анонимен

преди 13 години

Щом ти е време-гълтай