36

Българин

преди 13 години

Антончо, излез от форума преди няколко от участниците да сме споменали *** с добро. Хайде моето моче. Пътувай.

35

Noment

преди 13 години

Азъ незабравяй ,че можеше и ти да си чиновник и *** и баща ти тогава как ли щеше да ревеш ам ?Големия вирус българщина отново блика всеки гледа другия но не и себе си .Не става въпрос само за чиновници това го има навсякъде .Такива като винаги ще бъдат в ниското защото изпускате шансовете си като си губете времето да дебнете другите по-този начин и вие не си вършете работата и т.н и т.н .Успех въпреки всичко Българино черноглед :)

34

Азъ

преди 13 години

Ей,леймър не кради ник.Толкова ли си ***!!!

33

Бачкатор

преди 13 години

ДА УМИРАТ !!! ДОСЕГА СА ЯЛИ ОТ МОЯТА ПАНИЧКА !!! СЕГА КАТО НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ - ДА УМИРАТ !!!

32

Антон

преди 13 години

Ти ако беше българин щеше да знаеш кога се пише й и кога и.

31

Азъ

преди 13 години

Защо сте притеснен ? Предполага се , че чиновниците са знаещи и можещи хора. Те не биха могли да останат безработни. Друг е въпросът, че за да получават вече ще трябва да работят.

30

Наблюдател

преди 13 години

Помните ли "оптимизацията" на Бакърджиев, който нацвъка 24 губернии на картата на България? Ако там се пипне както трябва и губерниите се минимизират на 7 до 9 (по 3 или 4 в Северна и Южна България + София) огромно бреме ще падне от плещите на данъкоплатеца. Но за това се иска воля!

29

Антон

преди 13 години

Ти очевидно си скаран с четенето.

28

А МВР кога ???

преди 13 години

Какво ни замазвате очите с по 2000 кърлежа ?! Кога ще се разкарат минимум 30 000 от *** в МВР ? Ама абсолютния минимум !!! Храним среден български град от рода на Плевен, населен само с мързеливи *** !

27

kapitana

преди 13 години

очаква се намаление на безработицата...каза Дянков

26

ще видим ама дали

преди 13 години

Намерения в правилната очеизвадна посока , но засега само намерения. И след месеци , годиниии....... столетияяя и т.н. Не трябва да се бърза , щото хората спят на бюрата и ако ги събудиш да ги уволниш може и да се разсънят!!!

25

Антон

преди 13 години

до 27. Както и в 100те други гишета на които други 100 човека трябва да ти дадат тези документи и да ги приемат/подпечатат и т.н. преди да се върнеш на гишето, за да ти приемат заявлението.

24

уво

преди 13 години

Дянков - Президент!

23

Антон

преди 13 години

В държавния бюджет ще отидат и ще се разпределят за сфера, в която са нужни.

22

1111

преди 13 години

ДЪРЖАВАТА ЩЕ СПЕСТИ... ХОРАТА ЩЕ УМИРАТ ОТ БЕЗРАБОТИЦА И ГЛАД...ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКАВА ДЪРЖАВА... ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА...ДОБРЕ, ЧЕ СМЕ СЕ РОДИЛИ ТОЧНО ТУК... БЛАГОСЛОВЕНИ СМЕ...

21

Анонимен

преди 13 години

16, Бюрокрацията не е в човека, който ти приема заявлението, а в стоте документа, които се изискват към него по закон

20

Азъ

преди 13 години

Градът да бъде в центъра на България. Например в Малко Търново.

19

Българин

преди 13 години

Още 7860 безработни, още 7860 семества с намалени доходи, а някой от тях изобщо без доходи - а глупаците дето си мислят че ще има полза от икономийте да се гръмнат. Те икономийте се правят за да се краднат бе кратуни такива, а не да се прави нещо полезно за държавата и хората..Много сте заблудени..

18

чичо

преди 13 години

РЕВЕТЕ И ВИЙТЕ НА УМРЯЛО БОЛШЕВИШКИ ВЛЕЧУГИ--НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС ВЕЧЕ ЗАЩОТО СТЕ МНОГО МАЛКО И ВСЕ ПОВЕЧЕ ИЗЧЕЗВАТЕ---БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ВАС И ЗА ТОВА БОЙКО ВИ БИ ТОЗИ ЯК ШУТ НА ИЗБОРИТЕ---СТОЙТЕ СИ В *** И НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НАВЪН ЧЕ ВОНИТЕ-----

17

Анонимен

преди 13 години

в една сграда, ама в кой град, щом е за "удобство на населението"