45

Ясен

преди 13 години

до 41Посочи държва от ЕС в която средната работна заплата е 400 лева!Защо в Дания минималната работна заплата е 3000 лева след таксите?

44

Малее

преди 13 години

"Според вас не е ли време да има вече наказания и за тарикатите на дребно?"Ще ти бъде отговорено вероятно, че след като на *** им е позволено да крадат значи и ние може да крадеме. Ние все с *** си мериме ***. :))) Не, няма да отговоря така. Ще кажа, че досега в БГ са наказвани именно само тарикатите на дребно. Я ми кажете играчи на едро, които са наказани. Хаха.И пак казвам-ако това са крадците, аз съм съгласен да им плащам и дори ще се радвам на децата им. Това ти не го можеш.

43

клъв

преди 13 години

А има ли разбивка в кои райони на страната са първенци?

42

123

преди 13 години

А кога ще стигнат до ***. Май вземат от нас за да дадат на тях. Иначе как ще им плящат социални ако няма пари.

41

Петър

преди 13 години

Майките да връщат парите и да спрат да хленчат.Само в Италия има детски класове към училищата,които са безплатни и те са до обяд.Да но Италия е на 7 мо място в Европа по социална осигуреност и по доходи на населението.Децата на детски градини и ясли,но майките да работят,а сега какво е?Намерят фалшиви документи,че работят и децата срещу 40-50 лева такса 10 часа на детска градина.Посочете държава в Европа,където това да се случва?

40

анонимен

преди 13 години

Къде са били нои когато изплащат тези майчинства, защо не са ги спрели навреме. Констатират нередност и спират парите или те са чоплили семки навремето или държавата просто чака да се насъберат лихви и започва да си иска парите.Нека орежат всички от нои къде са спали? Грижите за едно дете са 24 часа, а когато имаш и още едно , за него кой се грижи....

39

Анонимен

преди 13 години

"Според вас не е ли време да има вече наказания и за тарикатите на дребно?"Ще ти бъде отговорено вероятно, че след като на *** им е позволено да крадат значи и ние може да крадеме. Ние все с *** си мериме ***. :)))

38

Анонимен

преди 13 години

и си живеят по старому ,все едно нямат дете.та въпроса е за тези -не работят ,не гледат децата и само искат пари /що то са родили!/ и лайф. а тези пари при добро желание /900 майки по 4000 лв ли е взела всяка ,по колко не знам./ могат да се върнат в бюджета примерно от орязване на разходите на депутатите

37

Анонимен

преди 13 години

Е хайде сега, 90 хиляди майки разбрали, 900 не разбрали, щото им била крива декларацията :))))

36

Ясен

преди 13 години

ДО 34Съгласен ,но след като съборят всички незаконни къщи на ромите и ги накарат да плащат ток вода!След това да подхванат майките!!!

35

Малее

преди 13 години

Браво Лили! Страхотна си! Особено в частта за домашното възпитание. Хаха. До 2-годишна възраст детето трябва да се научи да си мие зъбите, да изхвърля *** и мръсните дрехи на определените за целта места, да не псува родителите си и да отнася с уважиние към тях и останалите членове на това благородно общество, да се къпе поне 2-3 пъти седмично, да не използва кредитните карти на родителите без тяхно знание и т.н. И още нещо-законът е за всички-с майбах или без майбах.Нали!?

34

До Малее

преди 13 години

Сарказмът в случая е неуместен. Въпросните майки са излъгали, затова трябва да си понесат последствията. Според вас не е ли време да има вече наказания и за тарикатите на дребно?

33

Анонимен

преди 13 години

Казуса не е толкова ***, колкото го изкарват от днес.бг. Може и да са получили неправомерно помощи, но не по тяхна вина, а заради административна грашка. Те ли са виновни, че детските градини не са направили правилно декларациите? В случая държавата сама се е излъгала заради недоглеждане на директорките в градините.

32

Анонимен

преди 13 години

въпроса е принципен -900 майки .а останалите -какво *** л иса те ,че са разбрали ,че не трябва д авземат пари ако децата им не са в ясла.защото ако тези 900 не върнат парите -тогава дайте на ВСИЧКИмайки да им даваме по 2 години пари ,останалите не са по долни от тези 900 тарикатки.и разбира се винаги има един въпрос -тези майки наистина ли си стоят у тях и съвестно си гледат дечицата/и по необходимост не работят / ИЛИ са от онези ,които ги хвърлят на бабите ,ходят по кафета,у мола,,по барове

31

АБВ

преди 13 години

Сега какво? Операция "Родилките" ли ще има? Как не ги е срам! Тва по 240лв са адски мн пари! Те затова всички ще се избият бебета да правят!

30

Малее

преди 13 години

Само така - 10*240 - за назидание. Аз предлагам и нещо повече - да се отнемат децата, защото и без това са ги захвърлили и да ги дадат на вас, Дянков и Митрева. хаха. Вие ще сте образец на любящ родител и ще покажете на обществото що е това обществено съзнание и има ли почва то у нас.

29

Lili

преди 13 години

Много е лесно и удобно децата да са в институция,а майките в къщи на кафе и масали.Няма безплатен обяд.Издръжката на едно дете е 160-180 лева от моите и вашите данъци/тия с майбах-баничарка не ги мислете,те не плащат данъци/.Второ и трето дете не плаща такса.От сутрин до късно вечер безработни,безотговорни,с безкрайни претенции и много изисквания майките нищят цигарите,а групите в детските градини по 36-39 деца,но мама какво я интересува,наследника не досайда.А домашно възпитание кога?

28

we

преди 13 години

Трябва да върнат 10 пъти по 240лв да им е за урок и на тях и на тези, които се чудят дали да се пробват. Ако завлечеш държавата с пари и после глобата ти е колкото сумата с която си я завлякъл, така всеки ще се пробва и ако го хванат ще си каже "Е, жалко, не мина номера"... и така към следващата далавера.

27

Анонимен

преди 13 години

"Да но бащите признават децата и не получават тези 110 лева!Капиш? "Ами кой ги е карал да ги признаят? Нека да не ги признаят и ще получат 110 лева! *** ли са по-големи тарикати от нас? Излиза, че ние сме ***.

26

Малее

преди 13 години

Ама какви крадци, а! Друго си е МВР-пикчърс,а. Хаха. Как може такива майки. Веднага да се организира другарски съд и да бъдат разпнати. Хаха. Обичам простотията на българина. Когато си мислиш, че си видял и чул всичко, винаги те изненадва. Хаха. Хвърлят децата си и отиват да чоплят семки или на околовръстното да изкарат някой лев. Ощетяват държавата-един път взимат и от околовръстното не плащат данъци.Ако това е кражба-предпочитам тези майки да ме крадат. Дори ще се радвам на децата им.