9

Анонимен

преди 13 години

България има отрицателен прираст, обаче вместо да стимулирате младите българи да имат деца, вие,преднамерено се стремите да направите отглеждането на дете в България "мисията невъзможна"! Въпросът е защо? Че някой има интерес, има, ама кой?

8

16

преди 13 години

споко, нищо няма да върнат!

7

Анонимен

преди 13 години

ГАВРА С БЪЛГАРСКАТА МАЙКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Браво граждани, за майките или добро или нищо, то и без друго не останаха...Явно липсата на мнения трябва да се възприема като благосклонност към потърпевшите, т.т майките-престъпнички??!

5

мим

преди 13 години

защо не върнат парите тези дето обраха държавата а пак бедните граждани ще операт пешкира и то от майките ще взимате да ви приседнат дано

4

пфу

преди 13 години

go *** yourself

3

Анонимен

преди 13 години

Браво, браво! Ще направите кошмарен живота на няколко българки, които са се решили да родят деца в тая побъркана държава, а в същото време ще давате луди пари за 15-тото *** на ***! Да ви имам и социалната политика и чудото! Или това е праднамерено, а? Защото неграмотните *** се управляват лесно! Дадеш им по 20 лв и по две кюфтета и те гласуват както им кажеш! Лесна работа, а белите хора мислят с главите си и задават много въпроси.

2

Анонимен

преди 13 години

така е майките ще връщат парите,а такива престъпници като доган,р.овч.,и още знаини и незнаини и стотинка няма да им вземат.После раждаите деца.

1

Анонимен

преди 13 години

Долу ръцете от майките.И така в Бг си е живо чудо да отгледаш деца с тия мизерни доходи.Тези , които крадаха милионо от държавата не ги карате да връщат пари , а сте се хванали за майките и децата.Възмутително.