217

Анонимен

преди 13 години

ES ni vzimat членски внос,после ни критикуват,глобяват за да не ни дадат парче от тортата коята ни се полага,не ни вземат на работа легално а това е екс лоат ация .Плащаме им милиони евро за да ни затварят проекти и ограбват.Да излезем от ЕС

216

мале мале

преди 13 години

Тука има ,тука нема.*** работа.

215

работещ

преди 13 години

По принцип съм съгласен с това, което казваш, но няма читава сметка (прогнозна) на очакваното наше потребление, на това на съседите, динамика във времето и т.н. ВЕЦ може да е по-скъпо от АЕЦ, но е по-чисто и безопасно. Трябва микс и много по-малко да се краде при изграждане и експлоатация и на АЕЦ и на ВЕЦ. Освен това, контролът трябва да е у българската държава - не чужда и не частни, частно-държавни и пр. дружества с или без чуждо участие.

214

GazInfo

преди 13 години

Дайте инфо за цената на газа, доставян от Русия за ЕС по страни?Много ме интересива разликите.

213

Анонимен

преди 13 години

Докато газпромаджиите оправят "малката" грешка с цената на газа Български предприятия фалират заради скъпата газ.

212

ха

преди 13 години

Ами "който ни освободи, той ще ни пороби" - чисто, просто и ясно е казал Апостола.Особено лошо е когато те "освобождават" руски, крепостни селяни, дето по принцип, не те, ами ние трябва да ги освобождаваме.

211

toto

преди 13 години

Значи руснака дойде да ни каже че ни продават газта най евтино в Европа ама боко взима комисионни и затова ни вдигна газта.Да си ходи

210

llll

преди 13 години

То ще излезе че наши мародери но дерат кожата с цените на газта.

209

работещ

преди 13 години

Ето, просто и тъжно е. И минава, защото Родината е пълна със съветски клакьори и ***.

208

Анонимен

преди 13 години

абе криминална работа

207

Дядо Мраз

преди 13 години

Аз ще ти дам читава обосновка, моята, която ми се струва разумна - Козлудуй спира до 5-6-7 години, окончателно, всички реактори. След това ще трябва да купуваме енергия от Румъния или турция, респективно да стимулираме румънската и турската икономика. Аз не искам това, искам да стимулирам българската. Плюс това, електричеството от там ще поне 2 пъти по-скъпо от това на Белене. Тецовете не са вариант, с оглед на високите екологични такси и сравнително скъпата енергия от там!

206

mm

преди 13 години

Просто ви показвам истина която никой не я е отрекъл. Даже цитирам. покажете, че руския вицепремиер лъже. Бойко мълчи по тези факти. Точно както и акциите му за контрабанда с акциз: конфискация на стока на БГ производители без акциз, а на вносни цигари няма (колко тира конфискува, само пазарни мулета)!!! и после "защитавам БГ производител." КАК като пускаш чужди стоки без акциз на цената на БГ с акциз да бе да, ето ви вицове.

205

работещ

преди 13 години

Тая работа, съветските другари много хубаво я знаят, нали те са я разрешили и прибират голямата част. Нашите палета обирах трохите и подписват като селски кметове, за бог да прости.

204

borokaro

преди 13 години

Тука има АЕЦ Белене,тука нема АЕЦ Белене - ББ спри се малко - до вчера казваше че няма да им днес казваш че ще има - осъзнай се , и дори и твоята *** - Волен Сидеров не знае какво да каже и как да се държи...Хайде Воленчоооо покажи се и кажи нещо по темата...

203

US

преди 13 години

Пука му на ЕС за нас ! Пука им единствено на янките , защото се страхуват да не се превърнем отново в зона на руско влияние , да не сме трън в дебелите им ***! Малко ли направиха за последните 20г.? Заради тяхната политика сме на този хал!...................................Ами да, ако станем зона на руско влияние ще последваме светлия пример на Северна Корея и янките ще трябва да ни пращат помощи да не умрем от глад, за разлика на зоната на влияние на САЩ - Южна Корея, която е процъфтя.

202

Анонимен

преди 13 години

руснаците играят аматьорско театро - станала е някаква грешка , ние ви продаваме газа за 300лв не за $300

201

за 207

преди 13 години

Газпром има 3 дъщерни фирми, които ни продават газ. Газпром продава на дъщерните фирми, а те на нас. Газпром печели 2 пъти. Проста схема, какво се правят на луди?

200

1

преди 13 години

Продължение.. ГАЗ НА 100% ПАЗАРНА ЦЕНА МИНУС УВЕЛИЧАВАЩА СЕ ЦЕНА ЗА ТРАНЗИТ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ = НА ЦЕНА ВИНАГИ ПО МАЛКА ОТ КОЛКОТО ЗА ДРУГИТЕ СТРАНИ ДО 2020 ГОДИНА! А ТОВА НА КОЛКО ДОСТИГА ДО КРАЙНИЯ КЛИЕНТ Е СУМА НА ГАЗ + АКЦИЗ+ ДДС!

199

Анонимен

преди 13 години

Бочко, не ни лъжи и ти, Бочко.Докажи, че работиш за интересите на България и народа.искаме да живеем достойно.

198

IND

преди 13 години

Борисов ако успее да направи уникалното за света съчетание - Руска АЕЦ + Американска ПРО ще го призная за велик. Баси ненормалника е, не му пука от никой :)