83

калина

преди 13 години

да и на мен ми прилича на оная психиатърката дето си направи експеримент да роди на 60 години! луда като нея а и визуално! ужас! ще затънем още повече с тая шашардисаната!

82

аз съм

преди 13 години

Тая бута яко масло.От болниците и помен няма да остане.

81

Българин

преди 13 години

Прочетете бюджетът на НЗОК - около 60% от парите идват от платени от хората осигуровки, 40% са от бюджета. С тия 40% се предполага, че държавата осигурява неплащащите - чиновници, ушеви, пенсионери, деца, *** - тоест над 80% от пациентите - отидете в коя да е болница и ще установите, че е пълна с пенсионери и ***, а детските отделения - фрашкани с чаавета - е - как да стане така - един плаща осигуровки, петима се лекуват гратис?

80

Марго

преди 13 години

говориш простотии! това важи за малък процент лекари най вече аг гинеколози1 що не питаш тиа в бърза помощ как са/ иначе фукате като не дойде линейката нали? смотан народе няма безплатно здравеопазване като по времето на комунизма! лекарите трябва да са едни от най богатите хора както е по цял свят! другите не крадете нали видяхте само докторите! смешен си да знеш!

79

марго

преди 13 години

ааа така браво е това е истината! само да добавя не само на лекарите а и на сестрите! да не забравяме следопаративните грижи колко са важни и колко е важно да е качественна сестрата! лекари и сестри почни Борисова от там от смешните заплати! по неже съм м сестра да попитам в коя европейска държава сестрата взима 200е?/??? няма такава нали? какво се чудиш тогава всички скоро ще напуснем тая смешна държавица с *** и ръководители! резил сте 1 чудела се ? на луди се правите това е!

78

гражданин

преди 13 години

Най крадливите са лекарите . Ако останете в болницата на легло не ви обръщат внимание до като не им бутнете някой лев в джоба на лекарите . Лекарите си работят за тях ако ходят в дъргжавна болница но си вземат парички като на частно . Но докато си затваряме очита така ще е . И все са недоволни че са им малко паричките . Там трябва да им се правят проверки в дежурствата и просто ще останат учудени проверяващите каква корупция се шере между тях . Само им вижте автомобилите и апартаментите

77

Българин

преди 13 години

1. Всички да плащат осигуровки.2. Който не плаща - вън от болниците.3. 80% съкращения в администрацията на НЗОК.4. Лъскавите офиссгради и лимузините да бъдат продадени, а злоупотребилите - на съд.Докато тия неща не бъдат изпълени, здравеопазване няма да има в тая държава.

76

Софиянец

преди 13 години

Когато направите минималната заплата на лекарите 5000 лв , тогава може и да остане някой млад специалист в България !

75

hit

преди 13 години

тоз кукумицин е с явна диагноза недо...ана.........

74

Панаиот

преди 13 години

Да се върне системата от преди 10 ноември това ще енай доброто!

73

Tomitas

преди 13 години

"Всичко в системата на здравеопазването трябва да се промени. Да се чудиш от кое по-напред да започнеш".Започни първо с оставка на здравният министър проф. Анна-Мария Борисова

72

Анонимен

преди 13 години

Трябва да почнем от нея - министърката!!!!!!!

71

Ekiiiii

преди 13 години

Staaatttaaaaaaaaaaaaa Miloooooooo , OBI4AM TE I NEKA CELIAT SVIATTTTT RAZBERRREEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

70

Ваня

преди 13 години

МНОГО Е ЛУДА..ТО ЛИЧИ ОТ ВСЯКЪДЕ..ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ,ДА НЕ ВКАРВА НОВИ ПРОБЛЕМИ..СТРАШНО СТАВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ..НЕ СЕ ИЗДЪРЖА..

69

Берлу С кон

преди 13 години

Ние, герберите знаем, че Великият Вожд може да забрани болестите.

68

Ekiiiii

преди 13 години

Zalubila Iv.GG daaaaaaaaaa i do grob samo toiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 13 години

Снимката с фотоснайпер ли е правена или просто със снайпер

66

Иванова

преди 13 години

Първо помислете какво трябва да се направи за най-уязвимата част от здравеопазването-завършващите млади лекари.Рискуваме докато мислите за останалите ,също важни неща в един момент да останем без лекари.В западните страни не спят.Те купуват обучени от държавата ни студенти,влагат в специализацията им средства,предлага им се перспектива и отлично,а не мизерно заплащане.Изводите са за вас ,господа министри!

65

необходимо е

преди 13 години

да се признае и утвърди ролята на личните лекари.Най- кадърните и авторитет лекари от бившите поликлиники излязоха пред обществото да бъдат избирани.Това е факт.Най- евтиния вариант на обсужване на населението е пак през системата на личните лекари.И пациентите наистина ще се почувстват обгрижени

64

Анонимен

преди 13 години

Тая още ли не са я прибрали на 4-ти километър ?