15

Калин

преди 13 години

по колко диагнози поставяте на ден ***? :)приемате ли редовно хаповете, как борите разтройството на личността? за друго знаем.. цапате повсеместно!Всеки може дса провери кой е Борката Велчев и как стана главен прокурор единствен кандидат:)

14

Калин

преди 13 години

колкото и да псувате саакашвили съветските гражданчета.. грузинците решават не вие:)путиняновци аман от вас!шпиони!!:)

13

Анонимен

преди 13 години

Калинчо, хайде мили да си се прибереш на 4-ти километър.

12

Гарабед

преди 13 години

"Втори Саакашвили в БГ няма да има."Ама Бойко не е Саакашвили, защото е Се наака швили!Той просто изпълнява поръчката на господарите си.Че кой министър не е ходил в Америката за ... сгляда и ...?

11

Васко

преди 13 години

Тоя е МЕГА нагъл човек. И отвратителен лицемер. Гепил е поне 100 - 200 милиона. С кого ги е "споделил" е отделен въпрос. Мога да ви кажа и схемата. Когато беше на "власт" , всички пари от "под масата" бяха преведени на офшорки под негов контрол. В последствие , офшорката кредитира негови кръгове от фирми и същите погасяват "заема" към офшорната фирма. Какво ще кажете , а? По класическо пране на пари няма. На симпатизантите на Р.Овч. - честито. Няма да го хванат - бъдете спокойни.

10

Анонимен

преди 13 години

И кой е учуден от боко:първо вдига газта,после ще преговаря с руснакте,после дава на прокурор договор които е вече в прокуратурата.По *** човек от боко няма

9

Калин

преди 13 години

сергей, гоце, петър димитров, овчаров да са спокойни... борката велчев ще ги проверява .. нашо момче от компартията, за какво и го назначи гоце бракониера .. единствен кандидат:)естествено, че боко хвърля поредната бомба.. бомбастичен милиционер си е!

8

Анонимен

преди 13 години

Смахнат, ти още ли си жив?

7

Гошо Тъпото

преди 13 години

Р.Овч.да използва времето си да отиде на ....курорт и да поразпусне,а не даплямпа глупости,защото не се знае ....сляпата Темида дали няма да прогледнеи да го.....окошарят;тогава ще съжалява за .....пропиляното време.

6

gogo

преди 13 години

Боко е тръгнал към САЩ ама сам.Да си оправи отношенията с EC u Rusiq или да си ходи.Втори Саакашвили в БГ няма да има.

5

99

преди 13 години

Саакашвили беше тръгнал с САЩ,дали и боко ще захапе вратовръзката в скоро време

4

f31m6d

преди 13 години

Кажи му Румен Овч. и не го обиждай повече.

3

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ние не сме против вас - ние мислим за нас...

2

Stalin111

преди 13 години

Който епротив нас няма да види евтин газ .

1

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тия от "Наглите" упражниха насилие и рекет върху едно лице и сега са задържани, а тоя рекетира цял един народ и е на свобода...