23

Анонимен

преди 13 години

***? Хмм обидите идващи от човек претендиращ за интелигентност над средното ниво , още повече религиозен човек е някак...смешно, но...Кой говори за атеизъм? Това понятие от кой е въведено , нека позная ...от религиозни хора?!?! НЕ бъдете толкова тесногръди и праволинейни, защо винаги има хора които лепват даден термин на инакомислещите... и това се смята з нещо неправилно , грешно....ХОРА 21 век сме осъзнайте се , аз имам парвото да вярвам в каквото пожелая!

22

Той

преди 13 години

1. Вярата рано или късно се превръща в религия (ритуали , традиции и т.н.) , то не е отделно явление. 2. Мнозинството от хората по света са религиозни - факт, на много от тях им запълва душевната дупка щом продължават да ходят на църква в Неделя (или джамия и т.н.) 3. От теб научавам , че е религиозно DAY ONE използвах го в смисъл откакто има свят 4. Тук съм съгласен , нищо не се знае , лек и приятен ден и на теб :)

21

Анонимен

преди 13 години

Религията и религиозните символи нямат мяство в светските училища! Религията не бива да се натрапва и налага! Дали ще си християнин, мюсюлманин, будист или пък атеист е въпрос на ЛИЧЕН избор!

20

аз

преди 13 години

***! Религията е съпътствала човека от появата му на този свят до ден днешен. Никога в човешката история не е имало атеистично общество, което да се е появило по естествен начин. В ХХ в. това се случи на някои места с цената на огромен терор. Но веднага щом терорът отмина, религията отново се възроди. Това е така, защото човекът има нужда да се стреми към нещо по-висше от това да се наплюска, да си напие и да се ... натакова! Атеистите са ***, доближаващи се до животните.

19

Amenhotep

преди 13 години

Имай в предвид, че Ватикана се намира точно в Италия и е някак си нелепо, точно в Италия да се потъпква християнството.

18

Amenhotep

преди 13 години

Еййй ... най-накрая някой да познае Еди ... до сега разни индивиди твърдяха, че това бил "фашистки символ".Разбира се, училището трябва да бъде светско, но в Италия, части от Германия и в други държави, разпятието стои в класните стаи, както у нас стоят портретите на Вазов и Ботев ... просто това е така от край време и не смятам, че пречи на някого.

17

Анонимен

преди 13 години

3. понятието "DAY ONE" отново е основно религиозно ,защо според теб началото е с раждането на Христос според Библията?4. Идеологиите се менят и ще продължават да се менят , еволюират и променят в същността си, сега може да звучи странно, но колко пъти в чов. история сме ставали свидетели на подобни уж "грешни твърдения" за времето в което са нарпавени и в последствие да се окажат истина!Времето ще покаже :) Лек и усмихнат ден!

16

аз

преди 13 години

1.Има ралзика в това да вярваш и знаеш нещо и самата религията, можеш да си вярваш и знаеш нещо без да спадаш към някоя религия2.Това, че в по-голямата част от познатата човешка история е имало култове, религии, секти и подобни, вижда се вече ,че дори те не мгоат да запълнят душевната дупка в човека. Съзнанието просто ще еволюира и само ще реши в какво да вярва или не а не сляпа вяра на един или друг водач, лидер, гуру!

15

До 11

преди 13 години

Не мисля , че религията ще умре някога , тя е вътре в човека , човек има нужда от нея , заложено е. Абсолютно всички раси , всички хора обитавали някога земята са вярвали в нещо по целия свят , има разни атеисти и май винаги ги е имало , това са крайни песимисти според мен , но те са прекалено малко , не знам откъде го реши , че религията ей така ще изчезне , религията е тука от DAY ONE , не Жристиянството или Юдаизма , но религията като идеология.

14

Елмар

преди 13 години

Това, че си сложил Еди на аватара си, говори, че би трябвало да имаш по-широк мироглед върху нещата, свързани с религията. Изцяло съм привърженик всички религиозни символи да бъдат премахнати от класните стаи - ако някой изявява желание, да си учи християнство/ислям/ будизъм като свободно избираем предмет. Точка.

13

Анонимен

преди 13 години

Време е да се поизбели населението на Стария континет.

12

rainbou1

преди 13 години

Абе някой ще гризе дръвцето скоро, *** почнаха много да се качват на главата.

11

Анонимен

преди 13 години

Рано или късно това чака всички...не, че казвам нещо , но религията ще отмре като цяло, независимо, че много хора по света са религиозни, след време няма да има религии.

10

Цък

преди 13 години

Разпятието има място там където е прието от 90 години и където е традиция и символ на вярванията на един народ , най-вече там където го искат , а статията твърди , че 90% от хората ГО искат , в цивилизованите страни не се захвърля с лека ръка , това което е съхранила една нация сплотена (вяра , език , традиции) , както е прави в дупки като БГ , полумесеца може да е як за Азербайджан да си стоят там тип забулени *** , не да идват тука да ни казват как да живеем нещастници !

9

Amenhotep

преди 13 години

Разпятията в класните стаи в Италия, както и в други европейски държави не стоят там от днес или от вчера. Какво право има някаква финландка, омъжена за някакъв арабин, да ходи в чужда държава и да им налага своите сбъркани искания? Разберете, ЕВРОПА Е ХРИСТИЯНСКА!

8

Анонимен

преди 13 години

***. Otivai v Afrika

7

hahaha

преди 13 години

Ами ако някой поиска бог Тангра да му окачат? Кво правим?

6

аз

преди 13 години

"Съдебното решение беше взето по дело, заведено от италианка" - не е вярно, финландка е, която е омъжена в Италия. Нормално за скандинавските хомосексуални ***!

5

Анонимен

преди 13 години

Това е сигурно някакъв помашки заговор в Европа. Ходжите от Смолят се опитват да прецакат Италия :)))

4

Анонимен

преди 13 години

Правилно! Забрадките и разпятията нямат място в светска държава.