250

Смях до 311

преди 14 години

Ами това ви е логиката !! И от това се опасявам че даже ще има такива *** като теб който със кеф ще ходят във РПУ-то да ни топят !!! Че пишем против " ПРАВИТЕЛСТВОТО "

249

Galin

преди 14 години

Кольо, стой си на село, не в интернет :D

248

Бай Шиле

преди 14 години

В Русия съм ! В Русия съм ! В Русия съм !

247

KOLEV ot SELO Joint

преди 14 години

a kato to4a ot zamunda moat li ma prifanat,ili samo kat 4at po skaipeto staa tarikatskia nomer,4e tukmo pusnah se sfalq edno hardKORE PENITREI6UN ot razdela za +17...moi kat si go pusna i te da gledat,si4ki da gledame,mislq 4e 6a e qko

246

Смях

преди 14 години

Не аз искам да живея във свободна страна !!!! Къде набута Англия и Франция до САЩ нямат нищо общо!!! Във САЩ следенето е държавна политика, за разлика от Стария континет !!!! Но тези който ни натресохте ГЕРБ сте съгласни със всичко във името на една ХИМЕРА !!!!

245

KOLEV ot SELO Joint

преди 14 години

ZASQKOHA MA ot INTIRPUL i IF BI EI,moje i ot LUNGLI VURDJINIA

244

Смях

преди 14 години

Не ми трябват ГЕРБЕРСКИ клакъори да ми обясняват във какво се изразява следенето !!!! Въпроса е, че си гласуваха законче със което могта да ни следят !!!По твойта логика всички ли сме престъпници ??? Стават смешни интернет беше единственото свободно пространство, сега слагат ръка и на него !!!Какви са гаранциите че тези който не сме съгласни със правителството и пишем това което мислим, утре няма да бъдем следени и прибрани със нагласени доказтелства ????????????

243

Уфсъ

преди 14 години

И да пищите, и да не пищите, все ще ви следят. И винаги са ви следили :) Ако толкова се шашкате пуснете си един ВПН и ще ви хванат за ... IP-то в Белгия, Япония или Майната си :)

242

Александър

преди 14 години

Абе ти нямаш ли си някаква друга работа. Тия теорийки дето ми ги пробутваш, аз съм ги изучавал. Искаш ли да ми дадеш съвет какво да закусвам, ако смяташ, че знаеш какво е добро за мен. Филми не гледам, а "потенциална заплаха" не ми обяснявай какво е, защото потенциалната заплаха при определени условия се превръща в атака, а такива теоритици като теб много спомагат за възникването на тези условия. Ако имаш някоя статийка по въпросите на фирмената сигурност - публикувай, я в някой форум. Чао.

241

Анонимен

преди 14 години

Moга да им пожелая приятно кракване на криптирания скайп :D

240

Ivo

преди 14 години

Според мен това не се прави за сигурността на гражданите. Информацията ще се използва за политически репресии и рекет! Вървим назад по пътя на демокрацията!

239

Ицо

преди 14 години

Абе никой няма да се занимава с обикн. човек.кво си мислите? Че като седнеш днес на ПС-то и някой ще гледа кво пишеш ли?Нали искате да се залавят престъпници и така нататък.Следенето е изпитан метод в мн цивилизовани държави(САЩ, Англия, Франция,Япония и др.)При извършено престъпление се проверяват всичките тези работи на заподозряните.Кво толкова има,че всички ревете, че сте следени.Ако си ОК, никой няма да ти търси сметка.

238

до 282

преди 14 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нещо не си разбрал правилно! Я я прочети книжката пак. Направи пауза... па помисли малко... Ако не си разбарал, прочети я пак, може и да разбереш какво иска да ти каже автора....

237

KOLEV ot SELO Joint

преди 14 години

prifanaha ma,sig i 4ata s Toni Montana sa zasqkli

236

Минаващ наблизо

преди 14 години

Въпроса е че когато това стане официална политика ние не трябва да спим....Гражданското общество е крайно време да се събуди и да каже ГОСПОДА МИЛИЦИОНЕРИ стига !!!!!!! Утр ще затворят замунда защото представителя на Монсанто и съвсем случайно посланик на САЩ във България го иска !!! След това ще затворят някой сайт който пише не във официалния тон на ПРАВИТЕЛСТВОТО но и него ще го подминем, и малко по малко ще ни накара да мислим каквото те искат !!!

235

maxim

преди 14 години

Пълна неграмотна полицейщина. По колко начина може да се прати един пакет информация от едно до друго място? Само Скайп ли мислите се използва за говорене? en.wikipedia.org/wikiparison_of_VOIP_software . Ами текстова и криптирана информация? Докато *** се надиграват с технологиите, ще страдат само обикновените хора.

234

Анонимен

преди 14 години

Да ме хванат за криптирания скайп!

233

До an

преди 14 години

an, 1. Пиши на кирилица.2. Спри чалгата.3. Прочети малко книжки и като ги разбереш - ела пак :)

232

двупластова хартия

преди 14 години

Защо в България тоалетната хартия е двупластова? Защото едното копие веднага се изпраща на другаря Цветанов!

231

Александър

преди 14 години

Технологично съм съгласен, но и това не е малко. Не искам да научават с кого си говоря, а това чрез IP - то е осъществимо. Нали се сещате, че терористите, пласьрите, групите за отвличания и т.н. не си обменят "чувствителната" информация през интернет или телефон, чудя се тогава - Защо им е толкова интересно на МВР и специално на ГЕРБ, с кого си говорят хората.