127

Анонимен

преди 14 години

Мене ако ме питате -КУРШУМ ЗА ВСЕКИ УЛИЧЕН ПЕС. А АКО ТАКЪВ НЕДАЙ БОЖЕ ВИ УХАПЕ- СЪДЕТЕ ОБЩИНАТА ЗА ХИЛЯДАРКИ, ТА ДОРИ И В ЕВРОПА.

126

Нина

преди 14 години

От една страна тези хайки са хубаво нещо, но на мен ми понамирисва на "От пусто в празно", защото болния проблем с бездомните животни си остава. Никой от общината и Екоравновесие не си върши работата и сега гледат да замажат очите на хората с тези хайки!Да не говорим, че пък и глобите са смешни! В края на краищата като си разхождаш кучето в парк, пълен с деца, без намордник и каишка, неволно застрашаваш здравето и живота им и е смешно глобата за това да е 10 лв или дори 50.

125

Нина

преди 14 години

Моля Ви да разберете, че не всички собственици на кучета са безотговорни и позволяват на кучетата си да акат, където си поискат. Отделно, че дали човек ще гледа куче, котка или змия, си зависи от самия него. Има определени места за разхождане на кучета, но както винаги българите ги мързи да мръднат до поляната отсреща и предпочитат да си разхождат кучето покрай блока. А колкото до детските пясъчници, трябва да си ***, за да позволиш на кучето си да ходи там! Жалко, че малоумието не подбира!

124

125

преди 14 години

цъкате с език пред поредния строеж на МОЛ!!! ограничени хора сте и това е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

123

от 125

преди 14 години

За всички смешници - да отидат наистина в друга "цивилизована" държава, да видят как хората цапат и хвърлят, НО след тях има кой да изчисти качествено! Те дават по 50% от доходите си за данъци и такси, но знаят защо. А, тук хем ти взимат парите, хем те карат сам да си чистиш! Общината санкционирала някой, и злобарите "цъфтят"! Много сте прости, защото вместо да се ежите с/у т.нар кучкари, може да потърсите сметка на общината за бездомните! Може да изисквате паркове и градини - ОТДЕЛНИ! а, не да

122

!

преди 14 години

И уличните кучета,които бродят по глутници из кварталите-мръсни,гладни и мършави трябва да преберат!

121

Селянин

преди 14 години

това Хаджи Димитър в София ли е ГРАЖДАНИН ;)))

120

Анонимен

преди 14 години

Много от коментиращите "Как било в други държави" - явна не са излизали от Овча купел.... МНОГО *** НАРОД!!! Мрънкачите по принцип са против всичко живо! Това са същите онези нещастници, които си мислят, че целия свят трябва да се съобразява с жалкото им съществувание! Това са вечно мърморещите - у дома си, и по форумите, но не и където и когато трябва. Това са жалки и ригидни "хора", с които спор не може да има, защото са мн прости, за да се напънат да разберат и другата страна!!!!!

119

ku4e

преди 14 години

tova ubau, Vsqko 4udo za 3 dena ;), posle pak shte si akam v trevi4katai v pqsuka na decata

118

nobody

преди 14 години

А какво ще направите с бездомните кучета в крайните квартали? Не е ли крайно време да се заловите и с тях?

117

бг

преди 14 години

Във Бг. много хора си правят каквото искат с чувство на безнаказаност и безконтрол!Явно решението като не разбираме от дума е да ходят шайки и да събират глоби.Не може да пускаш кучето си където ти падне без надзор-така ме изплаши един дог като ми скочи, бягайки аз бързах за спиката,че беше късно и автобусите са нередовни и този домашен дог ми скочи на гърба Слава Бого нищо не ми направи ,но уплахата си беше голяма-стопанката му се беше запиляла и като се развиках тя дойде и каза,че играело.

116

no mercy

преди 14 години

"Хайките ще станат постоянна практика" - не вярвам. В България сме на принципа "Всяко чудо за 3 дни". А ще има ли такива акции и в крайните квартали? Мен сега ме е страх да си изведа детето, защото преди година ме нападна едно куче без нищо да съм му направила, а пък какво остава за детето ми. Замислям се над решението на Иван (112) за газовия пистолет, ама то докато го извадиш и вече ще са те нахапали...

115

Пешо

преди 14 години

Кажете в коя развита европейска държава по улиците се разхождат глутници кучета, които освирепяват от глад през зимата и стават неконтролируеми. И къде може да видите стопанин да си разхожда ротвайлера си или дого аржентиното без каишка и намордник. Това просто в развитите държави никой не може да си го помисли. Обаче те и затова за развити, а ние винаги ще си останем в блатото, щото явно на повечето българи нещо в интелигентността и социализацията не е наред.

114

Анонимен

преди 14 години

На мулето му казаха, че е добре да се слага колан и той го сложи.На мулето му казаха, че и на магистралата е по добре пешеходна пътека, вместо подлез, мульо пак съгласен.Мулето си мислеше, че кучето трябва да стои в обор, като животните му на село, пак недоволства. Ако искаш да направиш нещо в Бг, трябва да се пребиват такива кухари, като теб.

113

Анонимен

преди 14 години

Много сте ми смешни, когато разправяте как хубаво се чувствало куче 100 кила в 40 кв. м. панелка :) Нормални ли сте? Ако живееш в къща извън града, няма проблем, даже е задължително да си гледаш хубаво куче. Ама да го натикаш с 4 човека в панелката и да го извеждаш за по 10 мин. сутрин и вечер... това е неграмотна експлоатация и граничи със садизъм !

112

Анонимен

преди 14 години

Хаохахахахха! Много си зле! Кучета да акат в пясъчник!!!???? Хахаххахах. Бездомните котки го правят необезпокоявани това! И децата си играят с ф*шкиите им. За някои родители е голям кеф да зарежат детето си да се рови вътре в пясъка, но са заети да люпат семки, пият кафета и да си хвърлят фасовете под скамейките, за да видят, че потомците им подмятат котешки екскременти

111

лудия

преди 14 години

браво само така ,сега минете и по кварталитре. сно6ти 2 песа не ме оставиха да спя ,кв хаджи димитър. приберете и бездомните.

110

ил

преди 14 години

А да не говорим, че тези животни носят и много опасни за човека болести.За мен не е приемливо да гледаш в апартамента си дете и животно едновременно.Да има отделни паркове за животни, защото децата трябва да играят на чисти тревни и пясъчни площи, където не се разхождат кучета и котки.Здравето и живота на децата е над всичко.

109

Да Ганьовците

преди 14 години

*** не слагаше колан. Натиснаха го - сега слага. *** не спираше на пешеходна пътека - сега повечето спират.*** си водеше кучето да "тласка" в пясъчника на децата, като го глобят 5 пъти, ще спре да го прави !Ако искаш да направиш нещо в България, бръкни на *** в джоба !!!

108

Анонимен

преди 14 години

Много сте прости, бе!!!! Нямало паркове за тях - това не било за кучкари. Защо не протестираш срещу презастрояването, ами ревеш, че имало кучкари. много от кучетата са по-умни от половината ревящи тук! Човека бил важен!!! Човек без връзка с природата е нищо! Хората избивайки видове - са обречени!