40

varg1

преди 14 години

ква е тая стара чанта

39

26

преди 14 години

Всъщност и Калинка, и Ралица ще се справят по-добре. Не за друго, ами защото най-вероятно поне веднъж са ходили на лекар без връзки. Или са висели пред кабинета на личния си лекар сред десетина бабички, дошли да им подпечатат здравните книжки.

38

Наблюдател

преди 14 години

Въведете ИНДИВИДУАЛНИ здравни паспорти с електронни карти. Които да се водят през целия живот на всеки гражданин. И всеки да знае колко пари за здраве е платил, колко е ползвал и къде отива остатъка.=======Същото е и със соц. осигуровки. Аз лично не искам да се осигурявам социално, защото ако си направя един влог и в прод. на 45 години внасям това, което държавата ми взима всеки месец, като се пенсионирам ще съм събрал далеч повече от *** 150 лева ,които ще ми предложи държавата.......

37

Dan

преди 14 години

Когато някой почне да прави нещо и другарите започват да ръчкат за кирлива риза и докато я намерят защото все някой някога нещо е сгафил, та докато я намерят започват с обиди, дебела(Фидосова) грозна(Желева), хер Флик (Дянков), сега тази била бабичка.... много сте компетентни бре ццццц! Пожелавам и успех на жената!

36

!?!?!

преди 14 години

Пенсионерите да си гледат пенсиите и да не се бутат в политиката, ама и такива като Малък Митьо да ми го хвалиш, или като оная от атака - дето е на 29, пък има 14 годишен син - МЕРСИ БОКУ! Запиши се в партията на чичо ти Лупи дето предлагаше да могат да гласуват и 16 годишните! Е *ати и топлата бира си, танкист!

35

Наблюдател

преди 14 години

Въведете ИНДИВИДУАЛНИ здравни паспорти с електронни карти. Които да се водят през целия живот на всеки гражданин. И всеки да знае колко пари за здраве е платил, колко е ползвал и къде отива остатъка.========Ламбо, същото нещо е и със соц. осигуровки, аз лично не искам да се "осигурявам" социално, защото ако си направя един влог и ги спестявам тия пари за 45г. ще са толкова много, че ще са далеч повече от това, което ще ми предложи държавата, а именно някакви си *** 150 лева

34

болен

преди 14 години

Фактически Деси ще е топ-министърката. Професорката само ще й припява. Тя е за камуфлаж

33

Анонимен

преди 14 години

ako napravi nekolko zdravni kasi i moga da izbiram s 2 r1ce s1m za neka e babka ama opravna

32

хйгж кфии

преди 14 години

многознайкото поне владее правилен български .. моля ви за малко уважение към езика - Опозиция.. преглеждай речника

31

ДоВеликият

преди 14 години

Още един бг гражданин облагодетелстван с подредена къщичка и пометен двор. Дайте списък на такива да се знае, кой ще ни управлява през следващите 20 години. Т.е. минали през "дедовото" сито, сравнително "чистички" и "подреденички".

30

Анонимен

преди 14 години

Мале,мале.Ей тази бабка с детските песнички вече ще ни оправи.Малеееееееее.Дупе да ви е яко.

29

Анонимен

преди 14 години

Аз казах ли ви,че ще започне с програми за остеопороза?

28

Анонимен

преди 14 години

do 264e picara star li e?ama uj obe6tava6e 1 a napravi drugo i prod1ljava

27

до26

преди 14 години

Като не познава системата, как ще я реформира? Защо говориш глупости и популизми само, кой да направи реформа, Калинка Крумова ли? Или Ралица Агайн?

26

другаря Борисов

преди 14 години

Тази ли е осиновила другаря Борисов?

25

Анонимен

преди 14 години

Не можеш да чакаш от човек на пенсионна възраст да прави реформи - това им е противоестествено! За реформи трябва млад човек, външен на системата!

24

баба Кичка

преди 14 години

Абре Бойко, абре гербери...намерете си компетентни хора бре. Тя *** сигурно е добра докторка, ама кво ти разбира от управление на здравето. Ще я забатачите повече да знаете.

23

ТАНКИСТ

преди 14 години

Парламента се напълни с ПЕНСИОНЕРИ и стари агенти на ДС .. така няма да се оправим никога . Според мен в парламента трябва да са хора под 30 годишна възраст с модерно мислене и виждане за живота. Пуснете по един + ако ме подкрепяте и мислите така :)

22

zhena-

преди 14 години

vsyaska zhena - profesionalist e po-smela i kategorichna, bez da se poklanya...ako e reshitelna, shte napravi reforma, bez da se plashi ot "knizhnite plashila" - antireformisti! dano! sled onazi zagubena vitkova, dano tazi se spr4avi i oprovergae samneniyata, che zhenata e slaba. nali ne e bkp?

21

Анонимен

преди 14 години

"оТКЪДЕ ИДВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ДАНО ВЪРШИ РАБОТА!"На кого? Защото от сега ти казвам, тази на пациентите работа няма да свърши!