85

Джуркани яйца

преди 14 години

Пълна простотия!

84

кака Пенка

преди 14 години

Ако има желаещи мога да им дам да ми оближат козунака

83

Валентин

преди 14 години

Гърци .. не гарци ..

82

Валентин

преди 14 години

не могат да се случат затова простите гарци стачкуват и блокират границата .. след някои друг месец , не за козунаци , ами за хляб ще се бият .. толкова са марзеливи гарците , но нали има прости гастербайтери от българската провинция да им работят ...

81

juno reactor

преди 14 години

до 75ПОДКРЕПЯМ ТЕ !!!А и гледам на хората от село в моят град София като на мухи....дразнят те, ама ги търпиш,,,с две думи неприятна работа )))

80

тино

преди 14 години

Juno Reactor и какво,като си софиянец?С какво си мислиш,че си повече от голяма част от хората дошли в София(а и в моя град между другото),защото няма как да оцелеят по родните си места?

79

selqnin s kolelo

преди 14 години

napi6i 3 pri4ini ..poradi koito da ti zavijdame....? bastun

78

Анонимен

преди 14 години

Маймунииии!!!

77

Анонимен

преди 14 години

Тмата явно е за София и прованса.

76

Анонимен

преди 14 години

ужас

75

selqnin s kolelo

преди 14 години

ti pa kvbi vyzmojnosti ima6 kat si ot sf ..e..sme6nik............5g jivqh v sf....PONE va razbrah kvo struvate....KVO DA NE KAJE6 6E STE 1,5 miliona ,,sofianci,,....palq4o

74

alex

преди 14 години

ako proverite spestovnite knijki na tiya ,koito sa se bili za kozunak, shte vidite ,che te sa mnogo po-bogati ot vas ,koito pishete v tozi forum

73

juno reactor

преди 14 години

ДО 74Добре де...живея в Лозенец в къщата на жена ми /от тук пиша/....снощи и до обед днес бях в къщата на баща ми в Гео Милев........Всички са раждани тук в София /поколенията преди нас/.София е моя град,,,не съм анонимен !!!

72

мислещ

преди 14 години

Благодаря ти, че доказваш казаното от мен.Думите ти потвърждават теорията ми.

71

мислещ

преди 14 години

*** не е човек роден на село! Това е поведение, което се изгражда най-често при живеене в анонимност.Най яркият пример за *** последно време са точно от хора родени и израсли в "идеалния център".В провинцията рядко ще видиш ***.

70

РЕНЕ

преди 14 години

АЛО, АЛО. Бабче, стига си занимавала хората с това коя си ,какво пишеш и кой пише вместо тебе. АМАН ОТ ТЕБЕ

69

Петрол

преди 14 години

Ето, до какво водят великденските пости? Яко ще да са постили тия хорица, та така да са изгладнели. Ето, до какво водят разни диети и други такива? Ако си бяха хапвали всеки път умерено, нямаше да има нужда да постят. Ама както казват: шило, в торба стои ли? Затова, при следващият пост, не се оставяйте на такива щуротии, защото ще се биете, пак, пред фургона, с козунаците!

68

до 67

преди 14 години

Не съм в грешка. Бях на безплатен концерт в Солун. Пееха гръцки певци и певици, напр. Тамта. Кока кола раздаваше шапки нектари и сладкиши. Имаше дърпане и бутане. Ама нямаше Днес.бг, които да направят от това "новина".

67

juno reactor

преди 14 години

2222 година.Сряда.Официално откриване на Тера-Гига-Мега-Плаза-Център, най-големия мол в Северното полукълбо, по щастливо обстоятелство и национална гордост намиращ се на малките Пет кьошета.Малко факти за инвестицията:- построен е за седем часа и осем минути- предлага удобен достъп отвсякъде отгоре, отдолу, отстрани, по хипотенуза, катет и диагонал- през зимата работи и директният вход от Черни връх- поради липса на сухоземна връзка, специално за клиентите от Източна България, се предлага безплатен морски транспорт през Дарданелите (магистрала Хемус и магистрала Тракия отдавна представляват голяма обща Дупка, в която бавно и мъчително са се удавили няколко концесионери)- има един милион триста и петнайсет хиляди седемстотин шейсет и три паркоместа, девет площадки за хеликоптер, метростанция, летище, железопътна гара, космодрум, родилна зала и кът за велосипед (един брой).Официалното откриване е в 8 часа с празнична заря, тържествен молебен, отслужен от патриарх Максим, и концерт-рецитал на Лили Иванова, а церемонията по случая ще продължи до 2223 година.Събитието ще се предава пряко по всички телевизии, радиа и сайтове. Водещи Иван и Андрей, жените им, децата им, братовчедката на Иван и лелята на Андрей (или обратното).Специален гост на шоуто Азис, който ще ни разкаже за трудните времена през 2006 година, когато в страната е имало само един мол, и ще ни покаже първия си чифт сандали, купени от него.В деня на откриването собствениците очакват около сто-двеста милиона клиенти. За тяхното удобство и сигурност ще бдят силите на НАТО, Световната здравна организация и Агенцията за борба с градушките.Поради очаквания наплив от пришълци (включително и на извънземен разум), Гражданската защита е поела грижата за нещастниците, които живеят в околностите на мола.Те (нещастниците) са длъжни да се запасят предварително с консерви, марли, чиста питейна вода, тоалетна хартия и аспирин. Препоръчително е да заковат прозорците с пирони, да пуснат пердетата и да барикадират входната врата.Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти ***. Който има домашен любимец, най-добре да го евтаназира да не се мъчи.В първата седмица от откриването всичко в мола не само че ще е безплатно, ами на клиентите ще им плащат, за да взимат.Всеки магазин е подготвил специални изненади за потребителите, но най-атрактивна засега остава промоцията на консерва леща плакия плащаш две, получаваш три плюс една година безплатен абонамент за пуканки в киното.Разбира се, това не е всичко. Клиентите ги очакват още много изненади, но единственият начин да усетят истински тръпката, наречена шопинг, е като се снабдят със спален чувал, газов котлон и супа на прах и си устроят бивак пред мола два месеца по-рано.Който оцелее уин, който не оцелее люн. Успех!

66

juno reactor

преди 14 години

До 65 Живея в Лозенец.В момента в София е рай !А си стоя по празниците в моя град и си почивам от хората които обичат чалга, МОЛ, натокани коли ...............дишам свободно когато са си на село по родните места....вместо да бягаш от тях,аз ги моля да не идват повече,,,нали )))))))