76

Анонимен

преди 14 години

лечков,ти дори през 1994-та не беше нищо ! беше само един празноглав ритнитопковец,без нищо в главата. за това ти платиха яко. самозабрави се. и сега се имаш за нещо. за какво? за кмет? не ставаш,нищо не си направил за града.крепят те парите ти и мутрите,които преспиват в хотела ти.

75

Анонимен

преди 14 години

Кажи, че сестрати е ку-ва, а ти *** и обеснявай, че нямаш сестра. Платените ЖУРНАЛИСТЧЕТА нямат край, свян, морал и т.н. Само да пада далавера. Докога с продажни журналисти?

74

:)

преди 14 години

явно на никого от вас не се е случвало за някакво маловажно нарушение, забелязано от случайно предвижващ се патрул, да му пуснат цветомузиката /комбинация от звукови и светлинни сигнали на автомобил със специално предназначение/ той да спре, приближилият се полицай да вземе дадените му документи и след окло минута изучаване на водача и автомобила да каже: "знаете ли за какво Ви спираме?" следва мълчаливо изваждане на портейла от страна на водача и ... "не, не така, сложете ги тук" ...

73

Анонимен

преди 14 години

Мой приятел го спират на 2 км от дома му, движи се с превишена скорост, но същевременно има ограмна физическа нужда да се облекчи, отворил прозореца, подал си документите и тръгнал след което се върнал след като си свършил работата за да си получи акта.Знам за много по- фрапиращи случай с държане срещу полицай, но понеже за извършени от редови граждани никъде не се появява информация за тях,според мен този случай излишно се преекспонира.Ходя често в Сливен града се развива мнго добре.

72

Анонимен

преди 14 години

Охх, не им ли сложиха камери наскоро на катаджиите, нали и по телевизията ги показваха с камерите!!! Пак някой някого прави на ***.

71

Анонимен

преди 14 години

Начина на говорене, обличане и поведение са важни за един човек, който има претенции да е достоен за кмет.

70

м,цш м,цш

преди 14 години

Ти беше ли там, че знаеш какво е било за да коментираш?!?!??

69

лили

преди 14 години

видяхме, чухме, направихме си изводи какво означава да си властимаш и какво обикновен гражданин

68

с извинение

преди 14 години

другите мъже като се фукат,си мерят ***. лечков и стоичков си мерят...простотията. ама тоооо - кой в каквото е силен.

67

до 65

преди 14 години

Какво наказание полицията ще му се извини сега за причиненото неудобство.Това е същото като това с Стависки само дето тоя не е убил никой.Полицаите ги спират виждат го кои е и го пускат щото е "известен" кестен.

66

Dido

преди 14 години

Ахаха "бързах, затова има казах да ми пратят документите, заедно с акта" ахаха. Що за наглост бе братче,спират те щото си БЪРЗАЛ и щото "не си видял" полицейска палка .. ама много си бързал значи,тя обикновенно полицейската палка се размахва от полицай,щом и него не си видял много си бързал.Пропуснал си да кажеш по кой куриер да ти пратят документите,сигурно е трябвало и за сметка на Полицията да е пратката.А шофирането без документи също е нарушение,или си забравил, САМОЗАБРАВИЛ по скоро .....

65

даа

преди 14 години

а защо един *** си мисли че може да очерни двама-трима? ха

64

585858

преди 14 години

Егати издрусания!

63

hehehehe

преди 14 години

Е, това, ако е Бандита в твоите предстaви Спи, спокойно, поне вече знаеш кои са Бандитите!!!!

62

Наглец

преди 14 години

Може ли ,един обикновен гражданин,да го спрат за нарушение,да си остави документите и да продължи да си кара колата из България без документи?Откога полицията стана DHL да доставя пощенски пратки?

61

Анонимен

преди 14 години

В Германия, когато е бил там, е бил по-нисък от тревата - сигурен съм ! И сега, ако отиде на запад от Сърбия е по-нисък от тревата. Само в Гетото Бантустан търпим такива *** да ни се качват на главите. Много ми е интересно какво ще е наказанието за това нагло престъпление !!!

60

:)

преди 14 години

Как ви звучи? "Ние спрахме БАНДИТА, ала той ни даде докъментите си и замина в неизвестна посока ?!" Това ПОЛИЦАИ ли са???? ЗА ТОВА ЛИ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ??? От ТЯХ ли очакваме да опазят ЛИЧНАТА НИ НЕПРИКОСНОВЕННОТ и ИМУЩЕСТВОТО ни???? БАСИ СМОТАНЯЦИТЕ????? Ама ако бях аз или някой от вас - щеше да ни се случи описаното от мен по-долу, ама като е ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ - ПОДВИВАТ ОПАШКИ и гледат да го ОМАСКАРЯТ, няма значение дали е ЛЕЧКОВ или Лютви Местан, или който и да било друг. СРАМОТА!!!

59

Анонимен

преди 14 години

Лече,*** е само един.И това си ти.

58

Holly

преди 14 години

Ако, пожелае ще се облича в стил "Гръндж" и ще си държи ръцете, както му харесва, това ще бъде ли поkазателно, как си върши задлъжениета?!?!?!

57

Анонимен

преди 14 години

Бил бързал и затова си тръгнал каде другаде го има това че и документите си е оставил при полицаите а шофирането без книжка не е ли престъпление.Ако беше някои обикновен гражданин дали щяха да го пуснат да си продължи по пътя и после да му пратят документите по пощата.То по тая логика може да е пренасял нещо някои наркотик оръжия и да бърза за срещата.Егати нахалника тоя Лечков.