107

гражданин

преди 14 години

какъв знаков е тоз *** сливенски???

106

Анонимен

преди 14 години

*** като този разбират само от едно - терор и репресии. В Германия отива директно в затвора, ама директно. Тук Цецо Багера лично го моли да дойде да го провери полицията. *** държава сме, а ГЕРБ са поредните комунистически слуги.

105

Анонимен

преди 14 години

До колегата УраганПолучаваш 6 за кратко и точно есе.

104

ники

преди 14 години

Безнаказаността по отношение на такива знакови за БГ фигури е демотивираща и за всичко друго.Друг е въпросът че това е типичен пример на *** издигнал се на гребена на вълната и от него не може да се очаква подвиг,докато не му се бръкне в джоба.

103

Защитник на BG

преди 14 години

ако беше някой обикновен човечец, със сигурност щяха да го опандизят, но цял плешив кмет - няма как

102

Ел НинЮ

преди 14 години

Не сте прави колеги, според мен на Плешивия му е влязла косата в очите от отворения прозорец на някоя от фирмените му коли /за която познайте кой плаща/, оплела се е в ръката му и при опита да се оправи неволно оплетената ръка в тая буйна коса се е вдигнала сама в среден пръст. А той просто се е озовал на неправилното място в неправилното време.

101

Анонимен

преди 14 години

за ДЛ или добро или нищо!!!

100

Защитник на BG

преди 14 години

Уважавам много Данчо Лечков много като футболист, но като кмет на Сливен не му прави чест да се държи като най-долен ***. Или за пореден път иска да ме убеди, че полицаите пак си измислят неща, които не са се случили. Яд ме е, че мисли хората за *** и им пробутва селските си лафове за истина. Хайде стига с това, че видите ли полицаите все си фантазират нещо. Ми те ако не са в ред на улицата ли щяха да бъдат бе, екзекуторо на Германия?

99

Келеш

преди 14 години

Ами толкова му е възпитанието на Лечков.Това ,че е бивш футболист ,не значи че е добре възпитан.Простотията си е простотия.

98

абв

преди 14 години

до 91Не си фен, ама май си падаш по плешиви селяци

97

:)

преди 14 години

Цветанов ми се стори някак много благ. Как няма да го арестувате бе, той бяга от полицията, ами ако е имал труп в багажника, а, а, а ???Още вчера нагларя Лечков заяви, че днес няма да се яви в София. Ако искате покана за сватба му пратете, мижитурку !Цветанов ако чака тарикатите да чуят небесен глас и да си променят манталитета, това няма да е в този мандат.

96

сливенка

преди 14 години

Ако това беше Германия, как щеше да приключи случая?

95

357mag

преди 14 години

Радарите е настройват на 80 км/ч защото при ограничение 50км/ч и движение с 80 и нагоре в градски условия се отнема СУМПС.Излезнали са да ловят по-сериозните нарушения свързани с превишена скорост,може би точно защото е трилентов булеварда и е по-маловажно ако се движиш с 65-70км/ч.Но с 80 и нагоре вече си е сериозно нарушение.

94

Фактите

преди 14 години

В проспериращите страни управляват хора завършили Харвард, Кембридж, Оксфорд, MIT и т.н. В родния Комунистан ни управляват завършили ВИФ, Висшата специална школа на МВР в Симеоново или Московския държавен университет с дипломна работа: Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.Какви очаквате да са ни "постиженията" с такива лидери ?????????

93

Анонимен

преди 14 години

какви извинения да не е настъпил някой.Има си закони сега остава да се види кой ги спазва още повече че е КМЕТ.

92

Анонимен

преди 14 години

Той ако направи това в Германия, ще трябва дълго да се лекува. Немската полиция въобще "не бие"...А после и ще полежи в затвора докато се оправи.

91

Анонимен

преди 14 години

Алея Яворов е трилентов булевард с ограничение 50 км в час. Това е най-безумното ограничение на скороста за такава улица. Там почти винаги има катаджии, защото никой не кара с 50 км, даже радарите на катаджиите са настроени за 80км в час. Много ми е любопитно кога им е показал среден пръст и как точно тези катаджии са го видели, ако е карал в лявата лента и те ли са го подгонили или други техни колеги и въобще много омазана история. Не съм фен на Лечков

90

FOX

преди 14 години

до 79: Именно това ни е кусура, защото когато уважавана личност се *** с държавата и законите..... и ни казва аз се оправям простият народ да мре... тук ни е проблема.... Вместо да покаже уважение, съпричасност и пример пред останалите....какво прави ангажименти имал.... че утре пак ще пуснат новина "17 годишен избяга от патрул на МВР и катастрофира във светофар на..." и т.н..... а Лечков трябва да е етикет....марка ..... а той става развалина...

89

Анонимен

преди 14 години

Срещу кмета на Сливен Йордан Лечков ще бъде образувано досъдебно производство за това, че е попречил на полицията да изпълни своите задължения, заяви началникът на Първо РПУ в София Евгени Игнатов, цитиран от БТА.Бившият футболист не се яви в полицията днес в 10.00 ч., за когато имаше призовка. Обяснил, че има неотложни ангажименти.Вчера той беше засечен и спрян от органите на реда на столичен булевард, след като не спрял на първоначално подаден сигнал на полицаите.

88

До 79

преди 14 години

Нямаш си представа, явно, колко са навързани нещата. Точно такъв тип кусуруи са сред много големите!