212

Анонимен

преди 14 години

интересно ми е, защо платените костовисти когато няма какво за кажат срещу фактитепочват да плюват опонентите си и да ги наричат `комунисти`да говорят едни и същи простотии и да призовават да харесваме костов.е, ние не харесваме костовнякак си не можем да му простим, че продаде 30 милиарда долара български предприятия за 2 милиарда, пък самия той изведнъж десет години след като не е на власт продължава да харчи с пъти повече, отколкото му е депутатската заплата....аман...

211

ммда

преди 14 години

"Името ми е синоним на смели реформи!"- ми да,синоним е на див грабеж.И понеже си прекрасен реформист,едвам прескочи 4 процентната бариера на изборите.

210

Mariana

преди 14 години

Не можеш да кажеш "не ме пипай, Българин съм", защото комунистите ни изтриха националното самосъзнание и селския *** ни предложи за "Задунайская Губерния". Клинтън не нарече Моника "к.р.а", защото е субективен - има емоция към тромпетистката. Костов няма нищо общо с никакъв нефт и с никакви лидери на социалистически джамахирии. Тази територия е заета от ДС олигарсите и Позитано. Други въпроси?

209

присмехулник

преди 14 години

Един от нас бърка посоките. Добре ренесанса и буржоазните революции са Били на Изток, Русо е творил в Москва:) Извинете ако не съм дооценил възрастта, но въпреки всичко момичето не оттеглям:) Може да не съм бил роден когато сте си хортували със Стамболов, но съм достатъчно голям да съм чел/пък и да съм си говорил/ с Костов-и ранния и сегашния. Разликата е колосална между двамата и вероятно би била /разликата/ предмет на други специалисти ако страста към кеша не свързваше двата му периода:)

208

мат'риал

преди 14 години

Какво означават вдигнатите ръце на Командира на снимката:- Абе вие не разбрахте ли бе, границите са отворени, който е останал без работа да си хваща сака и да върви да си търси късмета в чужбина. Ние ще направим каквото трябва без да се интересуваме за последствията за вас. Цената вие ще я плащате, тъй че си опичайте акъла. Който не е съгласен с мен е мръсен комунист. И стига сте ме дъвкали...

207

Анонимен

преди 14 години

сичкото 23 платени костови писачи дебнат и пишат, пишат....ми трее пишат, щот иначе няма как да ни обяснят що костов продаде кремиковци за 1 лев, а после оня,дет го купи, го продаде за 300 милиона, без да си плати данъците дори...

206

до Мариана

преди 14 години

в миналото /не ме докосвай римлянин съм/, днес/не ме пипай американец съм/, как да кажа не ме пипай българин съм като Костов ме продава за няколко барела нефт/Булгаргеомин, така продаде и България/, как Клинтън не нарече Моника ***, и защо никой от лекарите либийци не беше задържан за същото, после тези същите можеха да ги обвинят в заговор срещу Кадафи/но вместо ние да си прибираме нефта и да ни уважават в цял свят французите си пробутаха *** и си прибраха паричките преди кризата

205

edno kuni

преди 14 години

Лошото е, че Първанов продължава да се държи като лидер на тази опозиционна партия. Колкото до любимия ви на всички червени персонаж на Мавъра, ако беше толкова виновен защо не го осъдиха въпреки че това бе фикс идеята на не малко психари начело с Филчев (как ли не се опита да го покрие сетне Първанов). То и Кирил Добрев го хванаха с куфарче пари от Сърбия, но нали баща му беше партайгеносе на Гоце, това по-скоро му отвори вратите за партийна кариера.

204

Анонимен

преди 14 години

ХА-ха..гръмни се бе, червен ***. Агент Гоце, доносника педофил бил "строг, но и академичен"...ха-ха-ха...Тоя тъпан, дето всичко му е едно бля-бля, с дълги паузи, мудно приказване, толкова безинтересно и клиширано говори, все едно е на някой партиен пленум. Много сте прости ***, ха-ха

203

Анонимен

преди 14 години

Олигарсите са около БСП. И ги създадоха още в началото на прехода с раздаване на куфарчета и източване на държавните предприятия. Това Гоце много добре го знае. Преватизация трябваше да има заради да тръгне българската икономика напред и за да сме тук където сме - в ЕС. Е жалко че преди това бяхме окрадени и оглоскани от червените болклуци. Много добре помним кой закри групировките. БСП тогава ревяха в парламента, че се съкращават военни а не им се дава и право да работят.

202

Анонимен

преди 14 години

КИРЛИВИТЕ ВИ РИЗИ НА ВСИЧКИ ВИ ВЕЧЕ СА СЪДРАНИ И НА КОСТОВ...НО ОЩЕ ВОНЯТ

201

Virra

преди 14 години

А защо бе, хора, забравяте , че след националната катастрофа през 1996 година , която ни постигна след мъдрото ръководство на БСП и Жан Виденов , нашият Министър председател се казваше КОСТОВ. Хубав лош , неговото правителство ни преведе и извади от кризата.Имате много къса памет!!!

200

присмехулник

преди 14 години

Защо Мавъра да ти звучи подиглавателно. Типично за твоя човек. Отело болезнено ревнив задушава Дездемона заради честа си. Костев болезнено ревнив е готов да удуши всекиго заради егото си. Е...и за малко зелено:))) За коя стенограма имаш впредвид , за тази от февруари д7ма или тази от март тази година. Ако е за последната стилът на първанов е строг, но и академичен. Във всеки случай не фриволен. Фриволен , но лъжлив беше Дянков в шоуто.

199

Mariana

преди 14 години

Аз когато съм чела, ти не си бил роден. Бъркаш посоките и съответно - фактите. А за биографията на Манджуков - е, как няма да е "доста по-различна"?!?! Нали само "нашите хора" можеха да имат "доста по-различна биография". Другите бяха храна на прасетата в Белене или магазинери, въпреки че са юристи, лекари, инженери, царски офицери и т.н. Такива елементарни комунистически номерца не на мен ;)

198

L.A.

преди 14 години

Ха,ха,ха.Започва да става весело.Това,което започва ,прокуратурата и да искаше не можеше да го направи.Противниците започват да се замерят с олигарси и така сами си вадят кирливите ризи.Дано сами ни открият истината за себе си и най- сетне да започнем да се самопричистваме.Лошото ,че ако те не се унищожат взаимно ,нищо друго не може да ги разклати от стабилните позиции ,които са си създали в обществото.Продължавайте в същия дух политици и ще видите власт в бъдеще през крив макарон.

197

МАЛКИЯТ ПРИНЦ

преди 14 години

България е зле заради всички ***,които повярваха на царя.Ако Костов беше изкарал още един мандат, нямаше да е така. но сега те теглят-и пак главите им не увират.

196

присмехулник

преди 14 години

Пак думи, думи приятел. Кой беще Първанов по времето на Садам и Милошевич- лидер на една яла як бой опоциционна партия. Как да върти сделки? Това, че някой се е въртял там и е говорил от името на БСП е ала бала.Много са говорели от името на Костов, Борисов без те хабер да си имат. Във фирменото обаче ще прочетеш, че Елена Костова със сърбин в съдружие върти петролна фирма. На Калотина по това време собств. на безмитния магазин е Балевски, съветник при Костов и съпруг на секретарката му в МФ.:)

195

edno kuni

преди 14 години

А, недей с фриволностите, да не извадя стенограмата... Колкото до "Мавъра", звучи някак подигравателно, докато "Гоце" си е документиран псевдоним, въпреки жалките опити на Първанов да се дистанцира от него

194

Анонимен

преди 14 години

Колко ти плащат? На час или на коментар?

193

Mariana

преди 14 години

По принцип за маскарите си прав. За Костов не си. А в това, че Костов е казал, че медиците може и да са виновни, няма нищо лошо. Първо, може и да са виновни. Второ, той не е молумен и много добре знае (освен това му и докладвад от службите), за какви титанични к.р.и става дума по принцип сред БГ медицинския антураж в Либия (и не само там). А те бяха обвинени и в разврат. Така че - отразил е истината. Както винаги.