473

паци

преди 14 години

трифонов винаги е бил голям ***!

472

Малин

преди 14 години

Калинчо,много по интересно би било ББ да каже защо Слави е посикал това нещо?Какво е искал ББ от него?Дали му е предлагал пари като на Ники *** за да му лиже "***"?Но Трифонов е откраднал толкова пари,че с това не можеш го съблазни,затова е поискал да влезе във властта.Това е много по вероятно,нали?

471

слави е велик-Левски

преди 14 години

абе ДЕД "Бългтария?"Где е това?Говори иказва истината!!!!!

470

до деД

преди 14 години

тоя нещасник Слави има повече обществена поткрепа от всеки политик в държавата.И ако иска ,и има желание да влезне като политическа сила ,ибрикчиите дето плете против обществено мнение ще седите пред компа и ще клепчите ,като ***.що не съм на мястото на Слави..............??

469

Анонимен

преди 14 години

Нали го видяхте Слави на онова видео, дето се подмазваше и дето ядяха вътре, а народа се облизваше през витрините. И с кого беше той, я си спомнете!

468

Анонимен

преди 14 години

Ми явно Бойко много му е задлъжнял.

467

ДЕД

преди 14 години

Немога да си представя тоя *** Сл. Трифонов да гласи кабинет на Бългтария?И тая нещастна телевизия BTV си е дала екрана на един марокултурен,прос и отблъскващ човек.Спомням си как просто се гавреше с Ив. Костов и неговото семейство.За да не го закрият му помогнаха червените генерали и му усигориха екран.После с дни се подиграваше на Б.Борисов.Да незабравяме,че прословутите изрази:"да откъснем опашката на гущера", и "кпъгът от обрачи" излязоха от неговите предавания където с охота ходеха па

466

Slavi

преди 14 години

Kraino vreme e da vzeme vlasta i da izgoni vsi4ki pedarugi ot darjavata..........

465

Анонимен

преди 14 години

Незнам Бойко до колко казва истината, но онзи ден Слави още малко и щеше да врътне една .... на мазния червен пияница Румен Петков.

464

Анонимен

преди 14 години

Слави май се кани да става цар или го гони болестта "всичко мога всичко знам, че и от Витоша съм по-голям"Ах какъв политик ще стане от него: "понася бъзици" ама много яко:за него и досега България е "тази държава":"умее" да прави компромиси в името на успеха.Ще направи най-добре ако си прави шоуто и не се меси в политиката. Нали се опита да подкрепи един политикза президент и манидидата му до никъде не стигна.

463

Гъбарко

преди 14 години

В стил ББ. Два остри камъка брашно не мелят. Бойко е първичен и почти му вярвам за Слави. И двамата са арциси. Много съм доволен от признанието, че сам си избира министрите. Те за това са хвани единия та удари с него другия. Желева за десерт.

462

Анонимен

преди 14 години

Слави няма банки и откраднати пари на Шейшелските острови.Има сомо парцел някаде си................що не направите пещи за кремация на всички говорещи истината????????????

461

Ал Капоне

преди 14 години

аз искам само 30% от Герб- може ли?

460

Калин

преди 14 години

С. Трифонов се изживява, като стожер на обществото в бг-то(опростачено от самият него и подобните му) а каква била работа.

459

iwanow

преди 14 години

Слави си е неграмотна червена ***. Пълна с комплекси. БСП го държи с нещо я гей компромат я нещо друго. Жалък е.

458

Анонимен

преди 14 години

що му трябваше на Слави,да ги иска тези 50% влияние в ГЕРБ.Гледай си там предаването и продуценския бизнес,ама не.Сега да си сърба попарата и да си носи дивидентите от лакомията.

457

еs

преди 14 години

Институция по ибрикчийство ли

456

Анонимен

преди 14 години

Гарантирам 2000 коментара.Слави не е човек дето може да плюеете ей така.Той вече е институция..............

455

hipolion

преди 14 години

Слави, вече не бил интересен, а коментарите май ще минат 500. Е как става така ???

454

666

преди 14 години

Имах предвит,тези дето плюят по Слави.........