105

CECA ot PLEVEN

преди 14 години

Ceca ot Pleven!towa e resenieto.oste po- umna, oste po-krasiva i moje da pipa mikrofona po-edin taka da se kaje po-evropeiski na4in, a glasuvaneto ste i byde provedeno s nikakyv sreden prst! nikakaw! samo kakto si mu e redyt.

104

зъл

преди 14 години

Ами като не щеш в ЕС бегай в Анадола! То Тиквата ще стане за смях и в Сомалийския или Еритрейския съюз. Пълен ***! Само едно се чудя, тия дето си го избраха, толкова ли им е кеф да ставаме за посмешище навсякъде по света?

103

цецо

преди 14 години

готов съм да простя на БСП за кражбите които направиха докато бяха на власт( алчността е човешки порок), но това, че действат против националните интереси и умишлено направиха за смях всичи българи пред Европа, никога няма да им простя

102

Мартин Шулц

преди 14 години

Мартин Шулц да ми ближе раната.

101

Анонимен

преди 14 години

аз не съм студент,но за мен е ясно едно: желева=първанова=срам за бг

100

до 96

преди 14 години

Добре, че все още имаме спортисти, които да ни радват и карат да се гордеем!

99

Анонимен

преди 14 години

Неее! Не можем без тях! Трябват "свежи пари"! Стенли и другите като него чакат! Метрото и магистралите още не са довършени! Винаги сме били зависими от някого! За съжаление!

98

Гъбарко

преди 14 години

Един от днешните коментари за ББ от Евр4опейската Зелена Партия се дискутираше неговата нетурпимост към чуждо мнение и това, че всеки който не е съгласен с него бива наричан комунист. Запомни, Виденов първи нарече опозицията ненужна. Аз не съм комунист и никога не съм харесвал мутрата ББ, защото съм демократично мислещ човек, а не първосигнален чалгаджия.

97

Гошо Тъпото

преди 14 години

И докато го мести от единия в.....другия,да им тегли една сочна.....благословия.

96

зъл

преди 14 години

Срамувам се, че съм българин! Не ща да ме отъждествяват с *** като този на снимката и Желева!

95

Юда

преди 14 години

Немец принадлежащ към народ от бивши нацисти не може да коментира никои друг биш какъвто и да е.А тои като е толкова компетентен защо не е предложен за Еврокомисар

94

свят

преди 14 години

ЗАЩО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПОСТОЯНО ЩЕ СЕ КЛАНЯТ ПРЕТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БРАВО БОЙКО НАПРЕД ПОКАЖИ НА ТЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛ ЧЕ МОЖЕМИ БЕЗ ТЯХ

93

Анонимен

преди 14 години

Има голям Брад-ат зад себе си-анадолски при това....как само клекна поженкаря пред Мармота от Анкара га му скръцна със зъби заради желанието за компенсации заради изселниците от Тракия....

92

Гъбарко

преди 14 години

До 55. Какви нагли, какви пет лева. Нагли са тези които нямат знанието на 10 годишно хлапе, а искат да управляват държавата и даже да се месят в политиката на Европа. Нагли са тези които признават само своето мнение. Нагли са тези които смятат учените за втора ръка хора.Нагли са тези които вземат министри от ДС. Нагли са тези които искат да въведат в производство у нас Генно Модифицирани Храни. Полицията няма да ти хване кварталния крадец, ще хване само тези с които може да вдигне пушилка.

91

ммдаа

преди 14 години

само получовеците още не са разбрали

90

Анонимен

преди 14 години

ОБОБЩЕН ИЗВОД: 70% ОТ ХОРАТА ЖИВЕЩИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА *** ДО НЕМАЙ СИ КЪДЕ!Който беше умен избяга, който не е - ще, това е! Тая Първанова заслужава да и се вземе българското гражданство, не че Желева е кой знае какво, но такава ***, европейците не са виждали и затова и ще ни имат за маймуни!

89

до 81

преди 14 години

А ти що не си срежеш лентата пред очите, а и не забравяй да си ги отвориш широко... Стига клишета!

88

123

преди 14 години

PO TOZI POVOD G-N BORISOV IZRAZI NEOFICIALNO STANOVI6TE ,4E 6TE SI GO PREMESTI OT DESNIA KRA4OL V LEVIA.

87

aktsent

преди 14 години

MAI PAK SHTE SE VKARA ZAKONA ZZD !!!!!!

86

Стоян

преди 14 години

бат' Боико се опитва да подражава на Тато от край време. Само дето пропуска една подробност - няма голям брат зад себе си. Различни, но единни, се казва в европеиската конституция. Време е Борисов да разбере, че е част от едно семейство, в което за съжаление, тои е "новоизлюпените" членове. Още повече, като политик.