266

!!!!!

преди 14 години

Колко от изказващите се тука са следили IP трафик, разкодирали са криптиран трафик и са проверявали програми за backdoor? Хайде като го правите поне 6-7 години се изказвайте :)

265

Страхил Войвода

преди 14 години

Странното е, 4е дори и сега има хора които продължабат да вярват, 4е др. Борисов е нещо дръго освн един посредствен полицай, як комунист и най-ве4е мутра. Това е само на4алото.....

264

:-)

преди 14 години

Воайори ... :-)

263

Анонимен

преди 14 години

Какво очаквате от мутрата бре.

262

Меделин

преди 14 години

Май ще се окаже прав Яне за милиционерско-фелдфебелскя ботуш,който иска да ни тъпче.Комунистите се опитаха три четири пъти да го прокарат в различни закони и им се опънахме,сега Герберите,които уж не са комунисти се опитват да ни прекарат.Ще се изнасяме от България-как беше който жертва свобода за сигурност,накрая губи и двете.

261

Мда

преди 14 години

ако сега няма протести пред парламента или поне някое дело срещу това решение, скоро и на обиски ще тръгнат без прокурорска

260

earthquake

преди 14 години

Bye, bye, democracy!

259

!!!!!

преди 14 години

245 Анонимен много бъркаш. С безплатни средства може да се кодира така трафика че полицията да е неспособна да разкодира съобщението в нормални времеви граници дори и на пентагона сървърите да впрегне. :)

258

възмутен

преди 14 години

то е пределно ясно,че не няма да ти пуснат марсиански крип без да имат предпазни мерки за себе си!ти си ритай до като мреш колкото си искаш защото така е по-хуманно от конслагер ............

257

Сашко

преди 14 години

Как е възможно да се приеме тихомълком закон, който така силно засяга личната свобода?

256

krass

преди 14 години

E това ще ми е последното участие в този сайт. Както виждам ,тук само *** и комунисти сте. Искам да ви кажа, че трябва да се избира между просперитет или мизерия.Просперитет се гради с ред , а мизерия с свободия !Както виждам, ви се харесва да сте плюещи мизерници. Огледайте се и вижте, че в богатите даржави има ред!

255

Уони

преди 14 години

Мръсни, долни ченгенца! Не сме народ а ***!

254

Егаси Костов

преди 14 години

Продавам евтино прокси сървър. Комунизма се завръща за ужас на много хора и за щастие на всички пенсии, които не са имали точно този тип завръщане, което искаха.

253

НИМАНА

преди 14 години

БОЛШИНСТВОТО ОТ ТЕЗИ,КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ И АТАКА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ТАЗИ ГОДИНА НЯМАТ НИТО КОМПЮТЪР НИТО ИНТЕРНЕТ А ТЕЛЕФОНИТЕ ГИ ИМАТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ГИ ТЪРСЯТ ДЕЦАТА ИМ БЕЗ ДА СЕ НАБУТВАТ ТЕ.КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВА ,КОНСТИТУЦИЯТА,СПАЗВАНЕТО НА НЕПРИКОСНОВЕНАТА КОРЕНСПОНДЕНЦИЯ И Т. Н.ПОЛИЦЕЙЩИНАТА,ДЕМОНСТРИРАНА ОТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИ ВРЪЩА В ГОДИНИТЕ НА ТОТАЛИТАРИЗМА

252

Лейтън Фелт

преди 14 години

Аз си минавам в глуха опозиция. Не ща милиционерска държава

251

Анонимен

преди 14 години

Явно се опитват да прикрият предния гаф с референдума. И кой и защо позволи на тъй наречените тютюнджии да блокират автомагистрала Тракия онзи ден?

250

krass

преди 14 години

E това ще ми е последното участие в този сайт. Както виждам ,тук само *** и комунисти сте. Искам да ви кажа, че трябва да се избира между просперитет или мизерия.Просперитет се гради с ред , а мизерия с свободия !Както виждам, ви се харесва да сте плюещи мизетници. Огледайте се и вижте че в богатите даржави има ред!

249

Петкова

преди 14 години

Ей сега вече му намериха "цаката" на интернет медиите и на свободното слово. Защото в нормалния свят съдебната система е все пак страж срещу своеволията на властта. А тук съдебната система е главно звено на организираната престъпност в неутрализирането на гражданските искове срещу тях, и едва ли ще се трогне от нарушаването на някакви си там граждански права, като свободното слово например. И като си помисли човек, че комунистите с тяхната желязна коалиция не успяха да прокарат подслушването на интернет, а уж десните гербаджии го наложиха... Отвратително!

248

Webadmin 245

преди 14 години

Мислиш ли :-) Кое ще ми следят ? Криптираните заявки към прокси ? А накъде след него, божа работа :-)

247

Киселичков

преди 14 години

С ГЕРБ и "Атака" към батака!!!