72

niko

преди 14 години

до:71 Да бе и аз съм виждал жени супермени-моята супер бивша беше по силна и от супер мен летеше със скороста на светлината и вдигаше 500кг от лежанка :)))))))

71

жени...и жени

преди 14 години

Тоя доста се е изложил. В нормалните държави за такива изказвания пращат в пенсия. А вие всички дето коментирате, че жената не може без гримове и ала-бала... Мутрески не съм видял да се записват в армията. Знам жени дето на 16 правят серии клекове с по 70-80 кила. Виждал съм такива, дето можеш да кажеш, че са жени само ако им свалиш гащите. Които могат да пребият 80% от мъжете, които познавам. Да, сигурно са яко лесбийки, ама на книга се водят жени. И те ли не стават?

70

malak na 17

преди 14 години

Do 67 mi be6e komentara..ot vazbuda napisah 69:))))

69

malak na 17 do 69

преди 14 години

Oficer prav si.I az mislq te reketirat s kurvenski nomera.Moqt savet e da im var6ite rabotata i da si gi *** v svoboddnoto vreme kakto pravqt vsi4ki 4ESTNI DOBELESTNI VOINICI SERJANTI I OFICERI.Bezplaten obqd nqma.A zabravih karaite gi i da duhat...i v gaza da ne zabravite...za spomen majete im:)

68

sas

преди 14 години

Малкият отново кърти мивки.:))) Да ни е жив и здрав!!! А Мира и човекът-долар къде са? :))) Уникални са, макар че се съмнявам, че зад тях стои един и същ мозък. :))) Благодаря ти за настроението, малък!!! Очакваме Мира и човекът-долар да се включат.:)))

67

niko

преди 14 години

до:анонимен ХАХАХА КОЕ МИ Е ПРЕДАТЕЛСКОТО БЕ Г-Н ВОЕНЕН КАЖИ БЕ КАЖИ ИСКАМ ДА ЧУЯ БЕ НЕКАДЪРНИК ТАКЪВ ОТГОВАРАЙ

66

Mr Officer

преди 14 години

Аз работя като офицер в Българската армия. Зачислен ми е екип от 50 мъже и 5 жени. Проблема е, че жените категорично отказват да изпълняват заповедите ми и се налага аз и колегите ми мъже да вършим и тяхната работа. Сигурно се питатате защо?Ами всяка от подчинените ми *** си е хванала за е.б.а.ч по някой х.*** от щаба и ме заплашват, че ако не им вървя по гайдата моята военна кариера ще свърши бързо и трагично.Еврейките може и да стават за войници, но нашите *** НЕ !!!!!

65

Анонимен

преди 14 години

Няма ли да е по-добре да махнеш Caps Lock-a?

64

ivodivo

преди 14 години

Както в цивилния живот си има професии за жени и мъже така и в армията си има позииции в които жените са по-добрия избор... Аз лично не виждам как може жена да е кашик например :) Но все пак жените са по изпълнителни и прилежни от мъжете и може да са някъде в тила на службица ....

63

Анонимен

преди 14 години

Принципно си прав. Но все пак според мен от жена войник не става. Е всяко правило има изключения. Преди 5 години бях в казармата. В ротата имаше и кадрови войници (жени и мъже) и наборници като мен. Какво да ти кажа. На физическа подготовка само мрънкаха. А бяхме в рота която почти никакво фп нямаше. Не исках и не можеха да пробягат повече от 100 метра. Веднъж имаше учение. Всички войници трябваше да останат и през нощта. Е жените можело да си тръгнат. Имали работа вкъщи и такива неща.

62

niko

преди 14 години

до:Анонимен- ДА ПРАВ СИ ТОРМОЗИЛИ СА МЕ ТАКА Е НЕ ГО ОТРИЧАМ

61

niko

преди 14 години

до:АЗ ВИЖ КАКВО ЧОВЕЧЕ АЗ СЪМ ЖИВЯЛ В ЖЕНЕВА 2 ГОДИНИ И МНОГО ДОБРЕ СЪМ НАЯСНО ЧЕ ТАМ НЯМА КАЗАРМА,ИМА ПОЛИЦИЯ НАВСЯКЪДЕ И ОФОРМЕНИ ЧАСТНИ КОМПАНИЙ КАТО НАШИТЕ ГДБОП-СДВР И ТЕМ ПОДОБНИ НО НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛННА СЛУЖБА-РАЗБИРАШ ЛИ-НЯМА

60

Анонимен

преди 14 години

Пич тебе яко са те тормозили в казармата а? Явно имаш още посттравматичен стрес.

59

sas

преди 14 години

А колкото до Швейцария - не я давайте за пример. Парите на целия свят са там. Който и да изгуби паричките са му на сигурно място. От нея имат нужда не такива като нас.

58

Петър

преди 14 години

Нико ти за какво говориш изобщо само кажи, не бил убиец, всеки може да стане такъв и не е нужно да има война за това. Войни е имало, има и ще има, защото такъв е човека, това че ти стреляш само с мишката си е твоя работа...Вергил ти пък какъв си ми умник, кога порасна че да ходиш казарма, в историята жените не са и гласували, но сега гласуват нали или аз не съм разбрал?? Ако издържат на на тренировките и т.н. не виждам проблем в противен случай ги отхвърлят и готово, не всеки става за казарма..

57

sas

преди 14 години

Да спасим мъжа!!!! :))) Как мислите, тоя *** от "Цената на истината" по мъж ли е от тия хубавици на снимката?

56

az

преди 14 години

Човече,а ти наясно ли си първо,че в Швейцария военната служба е задължителна?Нямала армия,недей,че ме напушва на смях.Това е една уредена държава и неслучайно я наричат полицейска.Имах щастието да я посетя,но това е друга тема.

55

вергил

преди 14 години

Един въпрос към тези,които смята че жените служат наравно с мъжете в армията?Колко са загиналите през последните 20 години по време на мисии в чужбина мъже и жени?Мъжете са няколко десетки,включително Камбоджа,а при жените броя е НУЛА.Нито една жена не е загинала при мисии в чужбина.

54

До хихи

преди 14 години

То хубаво е автоматично, ама ако и се падне да зарежда автомата?

53

niko

преди 14 години

Тези жени на снимката ако ги попитате кой и за какво ги снима,какво правят там,за какво се борят какво вършат и аджаба за какво става въпрос-ако ви отговорят аз ще си отрежа оная работа :))))))))))))))