22

madcop

преди 14 години

цецо,цецо-през целия си път като полицаи не си виждал жив престъпник.ако не бе Б.Б да му стоиш до м.... като офицер за свръзка,едва ли щеше да видиш и БМВ и министерсво.*** си като *** готин.Що не гледаш папараците от др.вестници как се гаврят с твоите полицаи,що не гледаш адвокатите и журналята как пишаш и плюят по твоите полицаи.А ти си взел да се правиш на Робин Худ-дървеняк такъв.само си виж суратя бе гьон-направо не мога да кажа,че се министър.щом и за това гониш,

21

123

преди 14 години

Ти прочете ли статията внимателно.Това е служител на реда и вместо да снима като,че ли е някакъв папарак,по някаква случайност работата му е друга!Между жирналист и полицай разликата е голяма,тенекиьо:)

20

Иван С

преди 14 години

пък аз само съм ти топнал чушлето. Ай сиктир на всичките тия простотии. После що никой не оставал в Б-я. Ми кой ще остане. Бай Тошо, дет не му пука кво става .... Ми ще остане, нали не му пука !

19

Иван С

преди 14 години

Че системата е ***, *** е. И кво като са го уволнили. Утре същата история ще стане. И кво? Ще четеме пак същите прости и малумни коментари от сорта "заради пачата ......" Ай сиктир на всички ! И тия дето заснимаха клипчето преди няколко месеца и тая история и всички останали истории оставар без никво развитие. Уволнение. *** съм го уволнението ! И кво като има по-големи престъпления. да се пренебрегват малките ли ! Ми айде аз да отида да изнасаля някой ? Че кво толкоз. Те хората убиват,

18

Иван

преди 14 години

Точно тия разхайтени неприлични студентки трябва да се снимат, а после люто да се накажат в РПУ-то! Правилно е постъпил човека като е документирал тази развратница на снимка. Да го наградят и да му купят по-хубав апарат или видеокамера която да може да качва директно филмчетата в youtube !

17

преди 14 години

това е най-голямата глупост която съм чел в скоро време и най-малоумната причина за уволнение -ако за това гонят и уволняват -половината фоторепортери трябва да са на улицата ,разни папараци от жълтите вестници ..аааааааааа за тях може правилата и конституциите не важат -на тях им е позволено да ви снимат голи край басейна -Цветанеееее кух си като празна тенекия бе !

16

Ужас

преди 14 години

Това добре...за уволнение си е...ама да не се оправдават, че вършат работа с тези си действия! Май бързо забравихме за онези ***-полицаи, дето прафиха секс с непълнолетна по време на работа, след сигнал, пък и го заснеха на филмче!!!! С тях какво ста?!?!?!? В затвора ли са? Обвинения има ли повдигнати? Или и те са само уволнени...като се върши работа, искаме бързи и справедливи наказания за всички!!! Ама надали...

15

Иван С

преди 14 години

Абе, *** такива. Я се погледнете. Пачата, та пачата. Ай *** като я изнасили поредния загубеняк кво да изкоментирам. Че *** е *** ? Че нея я клатят *** от сутрин до вечер ли ? *** такова. Що не си замълчиш и не пускаш повече безмислени коментари към темата, а ? Като не ти аресва, ай сиктир !Викни некой да клати *** и не се оплаквай. Клати я и ти като искаш. Никой няма да те уволни от работа !

14

Анонимен

преди 14 години

Това за личната непросновеност и желанието за снимане е залегнало в конституцията. Това, че Цецо я защитава е похвално, защото е глупаво да се пренебрегват такива незначителни на пръв поглед престъпления, заради това че има много по-големи такива.

13

ushev

преди 14 години

Ei vsichkite ni policai sa takiva neshatnici !

12

unss

преди 14 години

не снимал е *** на *** ! кото се препокрива и с твоята теза де извинявай

11

unss - kurva

преди 14 години

Е кво, да не и е снимал *** на пачата

10

Akciza

преди 14 години

Абе да му се не види и идиотщините.Остава и вътрешния министър да ни дава интервюта за такива пълни глупости.Хората ги мачкат банки и мутри ,а тея *** нищо не правят.

9

Анонимен

преди 14 години

то бива глупости ама това е прекалено -заради снимка -да гонят човек-то че съда ще го върне на работа е ясно ,но кой ще му плати обещитенията -Цветанов ли ??

8

A.C.A.B

преди 14 години

УВООООЛНЕЕЕЕНИЕЕЕЕЕ

7

Косето Босето

преди 14 години

Тази седмица, бе изпълнена с геройски събития, подвизи и има един достоен завършек. Уволнен полицай, заради няква селска ***. Държавата се стабилизира след този акт на сигурност, а жизненото състояние се подобрява. В страната няма грипна епидемия и социални проблеми. Следващата седмица отново ще е така.

6

анонимен

преди 14 години

Ами да е станал фотограф тогава!!!!!Иначе ясно,че и двамата не се стока!!!!

5

BORMAN

преди 14 години

KU SA IZPLUE NA ZEMIATA PO GROZEN NACHIN SHA GI UVOLNIAVAT LI,TIA VZEHA DA OTKACHAT BE

4

ivan

преди 14 години

mnogo se pro4y YNSS i vse s lo6i neshta

3

Българин

преди 14 години

Ха ха ха ха.Лакеите на Бойко прекаляват със сервилността си вече.Абе алоууууу господа управляващите,откакто сте дошли на власт ни занимавате само с полиция,ДАНС и ДДС и акцизи.НАРОДА иска подобряване на финансовото си състояние,стига сте отклонявали вниманието от далеч по-важни въпроси.Трябват ни единствено и само ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ!!!!!!!!!!