254

Бесен

преди 14 години

МКД,ела пиле ми кажи в очите: "Пиринска Македониа е Македонска земjа и скоро ке си jа земиме." Ще те карам прав да ми духаш гадино *** !!!

253

Мартин

преди 14 години

239, не знам само защо пишеш на БЪЛГАРИСКИ език с максимален брой правописни грешкии изкривена азбука (пак кирилица, ама с добавена буква j). Оууу забравих че и кирилицата е ваша...както и латиницата, затова във вашата азбука има елементи и от двете.Направо е жалко как вашите "професори" изопачават нещата а вие колко лекомислено им се връзвате... :-( :-(Иначе е гот... отдавна не се бях смял така. Тоя форум е по-забавен от сайт с вицове, ама докато неспрете с глупостите, ще ви се подиграват

252

Анонимен

преди 14 години

MKD - Много Кьопав ***

251

Аз

преди 14 години

Нааистина,защо нито един канбелен оператор не предлага тв програма от Македония?Сръбски, турски ,гръцки и всякакви други има но не и от втората България - Македония.Смятам, че ако се познаваме по-добре, противоречията, които някой умишлено налага, ще бъдат много по-малко.

250

Дилбер Танас

преди 14 години

Предлагам вече българско гражданство да се дава на макета само срещу служебна бележка от област Благоевград , че са направили мин. 10 *** на местен българин. Така ще ускорим процедурата по европеизацията им. Идеята ми да се доведе до знанието на министъра с липсващото портмоне.

249

Киртаци

преди 14 години

Всички крадат от Македония ! Даже цветовете на знамето ѝ са откраднати - от Мечо Пух.

248

Енциклопедия

преди 14 години

Е заради тая енциклопедия лайнарите македонски не смееха да излезнат на улицата сума време. Щото албанците излезнаха на протест срещу измишльотините в тая насрана книжка. Иначе са много отворени, много големи националисти, обаче вече и албанския е официален (почти) език "во македониjа", пътните знаци са на албански, табелите, радиата половината и какво ли още не. И като видиш хубава къща в МК - значи е албанска. Хубаво село - албанско. Македонците живеят в колиби, в мръсни, грозни села...

247

MKD

преди 14 години

Абре еj, Ганчовци ТатароМонголски, низ сите селски кафани по Тетовските села во Западна Македониjа ,е поплавено со ваши жени, сестри и маjки, доjдени таму на гурбет, за корка леб, зошто сте во ЕС и сте многу богати во вашиот ***. И добро дека е така, инаку шиптарите таму и до ден денес немаше да го направат сефтето. Аjде аирлиjа Ганчовци, вашите маjки са веке трудни от таму, и ке ви донесат во Софиjа армаган, по едно ново братче, со бело кече на главата.

246

LHC

преди 14 години

Да не забравяме МАКенделеевата таблица и първият елемент в нея ,кръстен естествено на река Вардар-"Вордород"

245

Бойко

преди 14 години

Оххх милите макета толкова са жалки вече ... А до MKD мога да кажа няма такава държава България а се трепете всеки ден да си вземете паспорт от нея ... Няма по жалка държавица от македония!!! Добре че ни разсмивате винаги хахах

244

Анонимен

преди 14 години

Тъжното е, че втората българска държава в Европа - Македония, скоро ще бъде или напълно присъединена към Велика Албания или най-малкото разделена на две - македонските българи към България, а по-голямата част към албанците. Пак ще бъдем свидетели на преселние на македонските българи, както много пъти се е случвало, но този път без война, както преди.

243

БГ

преди 14 години

Българи са шопите, добруджанците, тракийците, хърцоите, македонците, рупците и балканджиите.

242

Sa6ster

преди 14 години

английската дума make - произлиза от македонски и значението и не случайно е "правя, изработвам, произвеждам, построявам, изграждам, фабрикувам, създавам, съчинявам, написвам, съставям" тъй като македонците са измислили всичко на този свят

241

Петков

преди 14 години

Що е маке се е юнак ... що е юнак се е ..... :)

240

до 212

преди 14 години

Ей, ***, скоро ше ви признаят вас, македонците како малцинство во Македониjа, оти шкиптерите идват. А много от вас ***, се признаха за "***" след 01.2007 г., само и само да вземат наши паспорти. Нещастници мръсни, в нещастна държава измислена сте вие македонците!!!

239

Анонимен

преди 14 години

MKD, ке се распарчи маjка ти.

238

Анонимен

преди 14 години

Македонците да българи, но не всички българи са македонци, има и шопи, тракийци и други българи. Пред време Паисий беше писал: Що се срамиш да се наречеш българин и с срамуваш от своя род и език, което с пълна сила важи са българите в Македония, на които сърбите им промиха мозъците в последните 40-50 години и те изведнъж от българи станаха македонци.

237

Киртаци

преди 14 години

MKD, кво друсаш бе ? Ке си земиш Къци Вапцаров ке си земиш.

236

БГ

преди 14 години

Свърши визитацията в лудницата а? :)))))))) Пиши маке пиши, че да стане още по-смешно :))

235

MKD

преди 14 години

Пиринска Македониа е Македонска земjа и скоро ке си jа земиме. Турците ке си земат Кржали и Родопите, Румунците ке си земат Добружа и Бугариjа ке се распарчи.Нема такава држава Бугариjа. Има *** на Европа.