92

Анонимен

преди 14 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА. ТУРСКОТО - ЛАИНЕНО-ММЮФТИИСТВОТО --ДА ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКИ В ТУРЦИЯ,АРЕ ТУРСКА ЗГАН ВЪН ОТ ЕВРОПА

91

123

преди 14 години

sega 6te razberete za6to curkvata v istanbul e celata metalna.za6toto e gorena kade 20 pati.taka 4e ai siktir.stiga civrili,kogato vie palite se kefite nali?

90

Анонимен

преди 14 години

BRAVO VSEKI DEN PO 1-2 JAMII

89

?

преди 14 години

браво дано това стане тенденция

88

Roko

преди 14 години

До Исус: Ти май си чел библията както дяволът евангелието.

87

Dino

преди 14 години

Това е дело на ислямисти.Те също палят и разрушават джамии,ако не се спазват законите на шериата.Не обвинявайте християните!

86

Ванчо Михайлов

преди 14 години

Няма никакво значение какъв е храма! Аз съм православен християнин , но подпалването на чиито и да е храм е кощунство и голем грех! Така за ме учили Гоце Делчев, Даме Груев и Тодор Александров! Борбата е друга и някой има сметка да измести епицентъра! Не се връзвайте на комунистически постановки!!!!!

85

ДД

преди 14 години

КАКВО ПЪК ИМА ДА ГОРИ В ЕДНА ДЖАМИЯ..... ОСВЕН КИЛИМИТЕ ПО ПОДА..... И ПЪРВО ДА ВИДЯТ КАКВА Е ПРИЧИНАТА И ПОСЛЕ ДА ГОВОРЯТ...

84

Анонимен

преди 14 години

*** !

83

Анонимен

преди 14 години

Жертвите на атентати, извършени от турци. Вагонът за майки с деца край Буново, Сливен, Златни пясъци, гарата в Пловдив Ама ние не сме си изкупили вината, ама какво ще кажат в Европа - продължават да вряскат демокретените "В столицата арестуваха 36 годишния педофил Шукри Ю., който близо час се гаврил с две осемгодишни момченца. Полицаи арестуваха 16 годишния Рейхан Рамадан от село Тушовица, който изнасилил малко момче от същото село". Тези деяния може да са нещо нормално за тяхната традиция, но за нашата не са.През август 1994 г. Русе бе нашарен с надписи "Смърт на ***!". Полицията отказа да търси извършителите, тъй като надписите не били нито расистки, нито фашистки, а израз на малцинствено етническо право. На 29 април 1992 г. учителката Веска Димчева е заплашено от директора на училището в Якоруда, че може да бъде уволнена дисциплинарно, защото е казала на учениците: "Деца, нашата родина е България. Вие трябва много да я обичате. Вие сте българи и трябва да се гордеете с това." На следващия ден съпругът й е повикан от секретаря на Общинския съвет /и член на Централния съвет на ДПС/ в града и предупреден, че ако още веднъж съпругата му си позволи такова нещо, ще бъде уволнена от работа.

82

*88

преди 14 години

утре още две да се запалят-и така всеки ден

81

Анонимен

преди 14 години

А ако е някава провокация, за да се дискридитира България.

80

Роси

преди 14 години

А? Някой вече са установили причините за инцидента. Може ли и ние да разберем какво става?

79

Анонимен

преди 14 години

Използвайки прикритието на "нека пазим етническия мие" мисля че много се разпасехте... Дигнахте паметник на хора клали и изнасилвали прадедите ни... Партия си направихте... Това е нормална реакция на хора които не са забравили 500 години робство (не присъствие...)

78

Knock

преди 14 години

We don`t need no water.. Burn mother fucker, BURN!!

77

Анонимен

преди 14 години

Това е провокация, искат да си построят нови джамии и затова палат старите, хем да покажат че все едно има някаква нетолерантност спрямо тях, хем да ни заклопат с техните изкания за нови джамии...полицията трябва да си свърши работата и да сложи отговорните в затвора....това беззаконие е най големата заплаха за националната сигорност......................иначе и турци и българи ще ядат оловни хапчета....

76

Българин

преди 14 години

До:аАаАаРазбирасе, ако се наложи ще защитаваме Бълагария, независимо от естеството на врага.България над всичко!

75

Jelev

преди 14 години

A dali ne e provokacia ? Te go mogat.

74

Анонимен

преди 14 години

Dostata4no problemi si ima Bulgaria 4e s tezi *** da se zanimavame da si hodiat v turcia tam niama nikoi da gi zaka4a vseki da si teji na miastoto.

73

Анонимен

преди 14 години

EHOOOOOOOOOOOOOOO