240

Анонимен

преди 14 години

а аз съм виждал как ти уби един ахахахха

239

ББ

преди 14 години

ВИЖДАЛ СЪМ КАК ПРОДАВА МАЛКИ *** ЗА ОРГАНИ

238

Анонимен

преди 14 години

искам да знам все пак на Хероин или на Амфетамин са или и на двете тея с черните очила по тъмно с униформите!? ТОВА ПОЛИЦАИ ЛИ СА?!

237

mailo

преди 14 години

Той е длъжен да подкрепи полицайте. Случката е много деликатна. В противен случай самите униформени няма да го подкрепят за напред. В същото време споменава че решението на последна инстанция не следва да бъде коментрирано. Трябва да държи някакъв баланс между двете.

236

Анонимен

преди 14 години

чудя се само този мишок,дали си е *** по рождение,или е опростял след като се е сдушил с измисления герой бойко,първо не му е раота да казва кой ще лежи и кой не ,въобще не е човека койтоможее да коментира,а да кажеш ч(е полицаите не били убийци е все едно ,четигъра не е хищтник ,МИ НАЛИ НА ВСЕКИ ОТ ТЯХ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕНАЛОЖИ ДА ОТНЕМАТ ЖИВОТ в защита на друг тъкъв или своя сообствен,вярноо това са сложни понятия и едва ли е разбираемо за бойковата сбирщина,нооправдават се и най

235

Анонимен

преди 14 години

Ей тези милиционери правят тъй,че да не им стъпва човек там.

234

Анонимен

преди 14 години

Тя днешната милиция не бие бе,ама вчерашната.

233

Iznervena

преди 14 години

Да! Това с доказателствата винаги ми е било съмнително. В крайна сметка се чудя, ако бяха убили от бой някой крадец, примерно, на улицата или в районното, щяха ли да ги съдят въобще.

232

Стефан

преди 14 години

за мен и полицаите по улицата са пълни *** защото не съм видял веднъж да помогнат на стар човек даже им се присмиват или на дете да пресече с колело а се правят на FBI с чените очила така че да умират ли? Какво?

231

Анонимен

преди 14 години

Алоо ББ.А ако ти беше сега в дървено пардесю и 2 м под земята какво точно щеше да пееш

230

ББ

преди 14 години

НЕ СЪМ ЖЕНА И ОСВЕН ТОВА ГО ПОЗНАВАХ ПЪЛЕН ***

229

Анонимен

преди 14 години

231точно така съди по доказателства! и за тези има и дано лежът защото неможе е така да си трепеш.

228

Анонимен

преди 14 години

Изнервената-тези юнаци ги съди военен съд и там пипат здраво.А защо престъпници с досиета по един километър се разхождат на свобода питай полицаите дето защитават какви доказателства дават на съда,защото той отсъжда на база на доказателства ,а не това какво всички знаели и какво пише във вестниците

227

Анонимен

преди 14 години

ако е доказано ще ревем срещу него! неможе да се приеме че понеже е бил престъпк са го убили! защо ли? защото така и те стават престъпници !

226

ББ

преди 14 години

ВСИЧКИ СТЕ ПЪЛНИ *** РЕВНАЛИ ЗА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК АМИ АКО БЕШЕ ОТВЛЯКЪЛ ВАШЕТО ДЕТЕ ИЛИ ГО БЕШЕ ДРОГИРАЛ ПАК ЛИ СЪЩАТА ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ПЕЕТИ

225

йоцич

преди 14 години

"Не смятам, че те са най-големите престъпници в държавата и за 20 години демокрация са най-виновни", каза Цветанов по повод високите присъди на полицаите. ' Прав е ЦЦ, по-големи престъпници от тях са само 'белите' якички !

224

Анонимен

преди 14 години

какво ти правят служителите с черни очила по тъмно? на хероин или на амфетамин са тея с униформите по улицата! Той и Хитлер си е друсал войниците с амфети за това са били толкова луди ама и прости! А тея на херо или на амфи са?! С наркомански очила стил Prodigy 1991

223

trb

преди 14 години

Welcome to copland....

222

Анонимен

преди 14 години

защото не е имало доказателства за тях! а тези по нищо не отстъпват на "големите риби" и не се знае с какво странично се занимават! тези хора немогат просто да работят - те трябва да се нагушват и да се чувстват силни!

221

Анонимен

преди 14 години

той Ц. Ц. не е ли завършил спортната академия! Т.е. учител по физкултура! Айде стягай редиците и им кажи да си маханта черните очила по улицата твоите пагони, защото те наркомани ли са да си крият сенките на очите, за какво са им очила по тъмно време!? Явно много хероин шмъркат!