88

ldir. Ijebdkfl

преди 15 години

Абсолютно си прав. От Сидеров съвременен политик не става. Защото популизмът му привлича само лумпенизираната част от изтерзаните хора. Затова и никой не иска да се коалира с него. И няма да стане управляващ. Затова ще гласувам за него - като наказателен вот за всички политици. Ако те, неуважаемите управляващи, не се сеферетясат, допускам, че и други като мене ще постъпят. И тогава - ужас - партията "мама, татко и аз" ще ни управлява. Тогава вече ще емигрирам!

87

Тиго

преди 15 години

Навра

86

Анонимен

преди 15 години

хахахахаах НАМЕРИ СЕ ЕДИН, КОЙТО ДА КАЖЕ ЧЕ ДОГАН Е ***. ДОГАН Е НАЙ- ХИТРИЯ ПОЛИТИК КОЙТО НЯКОГА Е УПРАВЛЯВАЛ В БЪЛГАРТИЯ, А *** КАТО ТЕБ НИКОГА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ.

85

Анонимен

преди 15 години

ДПС е бацил, лекарството се нарича АТАКА. Гласувайте!!!

84

dr. Red

преди 15 години

до 78 - наистина умно но неосъществимо предложение, защото не решава основен проблем, а именно противопоставяне на Доган силна друга партия! Доган ще напусне ДПС, но това не му пречи да създаде нова партия например СПД! Повтарям изучавайки врагът можеш истински да му противодействаш!

83

а

преди 15 години

Видяхте ли сега каква е целта на БЕЯ :) и мисля че малко скромничи, не един милион а цели осем милиона избиратели ще има ДПС ако нещата продължават със същите темпове.Излезте да гласувате, нека да го СПРЕМ!!!!

82

Анонимен

преди 15 години

Научи се първо да пишеш грамотно на български.Без 4 вместо ч и 6 вместо ш.Почни първо от малките неща.От самия себе си,като овладееш по-добре родния си език.Защото в тоя форум има много турци дето пишат по-грамотно от теб.Лошият ти правопис е неуважение към българския език,българската нация,култура и история.Едва след това се прави на националист.Защото не може да си такъв щом не знаеш своя национален език и писменост.

81

dr. Red

преди 15 години

Пак Ви казвам - с плювни до никъде няма да я докараме! Доган за пореден път ще бъде 3-та политическа сила! И не до там умните разбират, че това не е случайно! Трябва да си дадем ясна сметка на какво се дължи тази доганова успеваемост и да и противодействаме разумно с общи усилия! Бас за по 1000 лева хващам със всеки, който не вярва, че следващото правителство ще е с мандата на Доган и той ще е в управлението! Кажете ми как на това да противодействане освен с оплюване?!?

80

до 73

преди 15 години

Какви турци сте вие бе? Вие сте срам за България от поколения. Докато Левски и Ботев са се жертвали, вашите прадеди-страхливци са се потурчвали доброволно. Както казвате, айде сиктир! И до ден днешен сте такива-за жълти стотинки и майка си ще продадете.

79

6669

преди 15 години

Medi Doganov stiygai se za pandiza,che chasovete sa ti broeni mrasen mazen tatar!,a vsichkioito go podkrepiyt begom kam Anadola!

78

изход

преди 15 години

Аз предлагам целият български народ да се включи в ДПС, т.е. всички да станем членове на ДПС. След това да изберем ново ръководство на партията, като представителите на турците в ръководството да бъдат толкова, колкото е истинският процент от това население. Само по този начин партията от етническа може да се превърне в нормална.

77

VAZDUHAR

преди 15 години

TE SA ZA SAJALENIE NASOCHENI KAM NAS ! TOVA DALJIM NA PLEJADATA "DEMOKRATI " , KOITO VODEHA I VODJAT BG KAM IDEALA NA EVROPEJSKITE I AMERIKANSKITE CENNOSTI . CELITE NA DOGAN , TURCIJA I ZAPADA SA EDNI I SASHTI --- UNISHTOJAVANE NA PRAVOSLAVNA BALGARIA ! BALGARITE SME GENIALNI , NO KOLKO OT NAS OSAZNAVAT TOZI FAKT ! NA BG I LIPSVA CHUVSTVO ZA SAMOSAHRANENIE !

76

2 Българин

преди 15 години

Отначало Станишев направи свое бесепарско правителство,но то беше атакувано от СДС.Защото било гласувано в парламента и с глас на самия Станишев.Което според сините демократи било незаконно.Тогава тоя проект пропадна и сергея включи в управлението ДПС и НДСВ.После Надежда Михайлова щеше да сезира конституционния съд,че това правителство е неконституционно.Някой я посъветва да не го прави.Може би от американското или турското посолство?

75

Рамадан

преди 15 години

Турците да си вървят в Турция. Тук те унищожават България, което е главната цел на Доган и камарила. Той използва бедните турци като роби и миллет, за да си строи сараи, дворци, обръчи и яхти за милиони. Щом те му служат като роби, да си вървят на майната.

74

Анонимен

преди 15 години

Волен Сидеров влезе в Народното събрание с 21 депутати и коалиция Атака. В момента е останало семейството с тяхната партия АТАКА и неколцина клиенти, изпратени от задкулисни фактори. Общо 6-7 депутати. Всички напуснали бяха обявени за лоши хора, неблагодарници, продажници, негодници, педофили, хомосексуалисти и прочие. Каквито и победи да си фантазира Сидеров, на 5 юли няма да изпревари с журналистите от СКАТ и новата порция клиентелисти нито БСП, нито ДПС, а може да отстъпи дори и на още някоя партия. С ерзацнацоналист начело националистическа партия не се създава.

73

Анонимен

преди 15 години

без турците сте до никъде. спрете да се заяждате с нас, няма да ви изядем държавата.

72

VAZDUHAR

преди 15 години

NJAMA SPASENIE ZA BALGARIA !!! IZBORAT , KOJTO NAPRAVIHME PREDI 20 GODINI , NE NI OSTAVJA I TEORETICHEN SHANS ZA OCELJAVANE ! "PRIJATELITE " , NA KOITO SE DOVERIHME , CELENASOCHENO I BEZKOMPROMISNO NI TLASKAT KAM PROPASTTA ! TURSKIJAT JATAGAN OTNOVO SHTE VLASTVA V BG ! TEJKO I GORKO NA TEZI BALGARI , KOITO SE SMJATAT ZA SLAVJANI I PRAVOSLAVNI ! EDINSTVENOTO SPASENIE ZA BG BJAHA RUSKITE RAKETI .

71

Анонимен

преди 15 години

ПРИЯТЕЛИ,всички сте правимного ми е тъжно,но всички да отидем да гласуваме-нещата са предопределенимного секции в турция,малко в света,гласуване по 2 пъти в опр секции ,заплахи за работници на ковачкии т. ни 15% за дпс,а за др ...но да гласуваме,без да се продаваме-предлагат ми 150лв за дпс--и най важното нямаме медии,само донякъде нова тв

70

ben

преди 15 години

а там опитите продължават :)

69

1 Българин

преди 15 години

Ние българите,сме балъци то е ясно,никога няма да се осъзнаем,но е кофти в собствената ти държава да те управлява някой друг.И най-*** е 4е на6ите *** политици си го направиха това.Няма други виновници.Вси4ки се коалират с ДПС.НДСВ и БСП можеха да съставят сами правителство,но Не ние тряба да сме с *** отзад.БЪлгария си отива хора!