31

Spiro

преди 15 години

Забележете кога Газпром са информирали колегите си от Нефтогаз по коя тръба ще пуснат газа и в какво количество - на 13-ти януари в 00:58 часа ! :)) Убиват ме тия руснаци. В 00:58 ги информират, че ще възобновят подаването на газ в 9:00 сутринта (същия ден) през нестандартен терминал и пак по някакъв нестандартен маршрут да стигне до Балканите. И се очаква, че газопреносната мрежа на украина трябва светкавично да пренесе тези количества (77 милиона кубика на ден) без никакви проблеми и пренастройки. Това да не е водосточна тръба бе, скъпи руснета ? Пускаш и то си тече. Това да работиш с руснаци е някакъв ужас и ежедневен ад. Ами ако все още не вярват на украинците, за какво бяха тия наблюдатели и шоу програми, дето ни ги изнасяха през последните дни ? Нали има наблюдатели, да си пуснат газа по обичайните предварително уговорени маршрути. Те както са почнали, предлагам всеки ден да сменят наляганията и тръбите. Изобщо без предупреждение, то си е като водата - пускаш и трябва да излезне от някъде. Неграмотна работа.

30

jojo

преди 15 години

18., пристъпите на непредумишлена ярост - у вас! правителството може и да са глупави комунисти, обаче те в случая нищичко не могат да направи - проблема не е в нашият телевизор, това е международен конфликт - който и да е на власт - нищо не може да направи

29

преди 15 години

Lие вярвахме - латински букви се прокрадват незабелязано ;-)

28

преди 15 години

А така ! Украинците си знаят своето, нека нашите *** червени комунистически *** да мръзнат от студ, и бой по главите, Гоце Първанов да чертае планове да пуска газ по въображаемата му румънска тръба, ега ти тъпака, да не знае, че няма тръба до BGЯ, и ти марш от България SER-GEI, мръсен Руснако. Вашата м*а*м*а червена комунистическа ! Слава на България, Македония , Албания, Турция, Грузия, Естония, Литва, Латвия, Полша, Чехия, Англия, Америка, Израел, слава на всички мразещи Русия !

27

преди 15 години

Р овч нали каза цената е висока но има гарантирани доставки до 2030год и сега КВО ПРАИМ

26

преди 15 години

показва как трябва да се държи една независима държава - държи на своето, па ако ще цял свят да й се сърди. Лошото е, че ше ни измръзнат г.ъзовете от студ заради цялата работа, ама пък Гоце кво чака, та не дава нареждане за пуск на АЕЦ-а на пълна мощност?

25

dobr den

преди 15 години

Време е да се затвори украйна. И приятелски сили на НАТО да се разшетат най-после.

24

преди 15 години

СМЪРТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА *** НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ.

23

dasda

преди 15 години

Извод 1 - Политиците ни са пълни ***!!!Изовд 2- Съветниците им са умствено изостанали!!Изовд 3- Украйна няма да спре да ни прави на !!Въпорос 1 - Кой окраде 500милиона кубика Газ от Чирен, че дори и децата разбраха, че това хранилище е полупразно?Въпрос 2 - Защо се лъже и къде блее прокурора??ВЪпрос 3 - За къф сме в ЕС , след като не може да защити и най-изконните ни интереси???

22

преди 15 години

кухи клоуни,особено 8 без грам интелект и култура.

21

преди 15 години

Mar6 begom v stalinskata vi ko4ina ruski *** !!!

20

Охльов

преди 15 години

Тея смешници украина защо си мислят, че може да налагат условия - смешници са като нас!!! и те са зависими от русия, както цяла европа, независимо дали им харесва или не!

19

kle4kar

преди 15 години

.. ami amerikancite be!mamka vi mryzsna ruska

18

преди 15 години

СМЪРТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА *** НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ.

17

преди 15 години

незабравяйте,че и прабългарите са дошли от сибир! май ви липсва :):):)

16

преди 15 години

Obratno v Sibir vsi4kite komunq6ki magareta ot na6a zemq !!!

15

преди 15 години

тези дето ги изброи са колкото московският гарнизон :):):):)

14

преди 15 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ РУСКИ *** ДА Е*АВАТ МАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ ???

13

Bob

преди 15 години

Егаси заплетения случай... Нарочно ли става това? С каква цел? Кой дирижира всичко? Нима Украйна би разигравала Европа заради САЩ? Нима САЩ биха искали да навредят на Европа? И какво общо имат с това българските политици след като те просто нямат думата?

12

cv

преди 15 години

ДА-А-А-А, ЗАМИРИСА НА ОСТАВКИ, ДА ВИДИМ ЧИЯ ЩЕ Е ПЪРВАТА...Хайде да четем правилно... Цитатите ОТ ВЧЕРА:...."Укртрансгаз" е получил факс от Газпром за началото на ПРОБНОТО транспортиране на газ от 10,00 ч. московско (9,00 ч. българско)..."..."...Руският монополист е заявил намерение да бъде транспортиран през технологично най-сложния в днешната ситуация маршрут до станцията "Орловка в Одеска област....Съгласен съм, започвайте работа. Действайте, каза Путин..."ТАКА ЧЕ ДНЕС НИЩО НОВО............. СЕГА ЩЕ ГО ПРЕВЕДА:1. Изнесените компютри не са за Япония, а за Ямайка.2. Не са компютри, а компоти.3. Не сме ги изнесли, а сме ги внесли...ПО-ИНТЕРЕСНО Е ДРУГО...Вчера, Премиера от правителството на Ахмед Доганов заяви, че ако нама доставки "Чиренския газ ще стигне да края на месеца..."СЕГА ДА СМЯТАМЕ.Януяри има 31 дни по 4.2 мил. кубика, това прави 130.2 милиона, А РЕЗЕРВИТЕ БЯХЯ 550 МИЛИОНА...ВЪПРОСА Е:КЪДЕ СА ЛИПСВАЩИТЕ 419.8 милиона кубика ГАЗ?????При цена 420$ на 1000кубика това прави... 176 милиона долара...АЛО, ПРАВИТЕЛСТВОТО - ДАВАЙТЕ, ПАРИТЕ ИЛИ ГАЗА!!!Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!