9

T

преди 15 години

Абе тоя Янков е за доктор:"че всички ще трябва да подменят газовите уредби на колите" - Защо да ги подменят?"увеличението няма да е чувствително и ще е в рамките на 20-25 ст. за километър" - Това увеличение е над 30%. Това не е ли чувствително?Малее ако съм толкова *** като тоя ще взема да си тегля коршума.

8

преди 15 години

Както е тръгнало, такситата-ментета ще станат в един момент по-евтини... :-D

7

преди 15 години

4, прав си.Дай им само за к'во да реват и ги гледай бакшишите.

6

преди 15 години

Mrysni evreiski *** kradlivi bak6i6i!! Dano da iz4esnat vsi4kite.

5

p

преди 15 години

хубаво де, когато увеличиха цената на бензина си надуха цените, защото бил скъп бензина. сега пък си признаха, че "около 70-80 процента от таксиметровите водачи в България ползват като гориво метан". само на мен ли ми се струва, че някой си търси причина да вдига цените или какво?

4

Бай Х.

преди 15 години

Бакшишите да си траят, че и без това возят прекалено скъпо! А и нали последно си вдигнаха тарифите заради бензина при положение, че никой не кара на бензин...

3

преди 15 години

Всеки бакшиш с една тенджера боб и по един мущук в Д-то и ще карат дори без пари. Ето я положителната страна на газовата криза

2

преди 15 години

Ей, пак си намериха причина да увеличат тарифата.А като се възстанови газоподаването ще свалите ли цени бе, мишоци нешастни, бакшиши смотани?!

1

преди 15 години

Да вдигат и със 150 % ако щат не ги ползвам наглите жълтурицитат на приятел "Мое и два дена пеша да си одим, но на такси нема се качим"