63

Евроатлантик

преди 7 часа

До КОАЛИЦИЯ ЕВРАЗИЯ Браво, пич. Страхотно попадение. Хайде да го направим #вдупиту, за да дразним от ВгъZ,раждане.

62

Анонимен

преди 7 часа

Герб - СДС , са на 1-во място ПАК , но ПАК НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ !

61

Анонимен

преди 7 часа

До 56. Прав сте,ПП са крадци и купуваха избори и цели комисии ,нова ги снима ,имаше арести и ги осъдиха условно с една дума нищо..

60

Фен0Мен

преди 7 часа

Изборите през Април на коя дата ще бъдат?

59

п.п.

преди 7 часа

гласувайте за възраждане, братя! че герб и подмяната ще ни продадат и па.рцалите на запада!

58

До 50

преди 7 часа

Недей да лъжеш и заблуждаваш! Само наивниците биха се хванали на лъжите ти! Правителство и сега си имаме! Редовно или не, няма значение, то си работи и изпълнява разпоредбите, които му се спускат от Боко, Шишо и шефовете от Брюксел и Посолството! Докато цялата сегашна полит. класа не бъде изметена завинаги истински българска власт, която да работи в интерес на народа си, както уж се кълнат, няма да има!

57

Анонимен

преди 7 часа

Тия корумпирани печелбари лъжат за ПП крадците ,и за изборите ще имат 4...5 %,мушеници и крадци на 12милиарда от бюджета откраднаха

56

Анонимен

преди 7 часа

50 Ако продължаваме без правителство, ще закъсаме здраво. Призовавам всички хора да гласуват за Герб или Възраждане. НЕ гласуването увеличава процента на другите партии. Което означава че пак гласувате, но за тези които НЕискате. ПП,ДБ определено, не са десни партии, а леви прахосншци. И не са политици, а измамни брокери. С ПП,ДБ агонията ще продължи. Това ли, искаш? Повече от 1 млд за избори? Ние, не.

55

Анонимен

преди 7 часа

Пак няма да " познаете"!!-:)

54

Ууу

преди 7 часа

Казвайте кой са избрани и клетвата им в НС.За това не ходи народа да гласува.крадец до крадеца, мафиот до мафиота, народа вълци го яли.Омръзна ни от тия и от изборите им.Ай сек.т.и.р.Имам градина за оране ,да дойдат в неделя и ми я изорат.Давам 500.00 лева.

53

Анонимен

преди 7 часа

47 Не си убедителен, не може, всичките им избиратели да са номенклатура.

52

Анонимен

преди 7 часа

до 50: Правителство си има и сега. Не ни трябва фашисстко правштелство на ПП. Мерси. Екстра е така, да се бият за кокала

51

Анонимен

преди 7 часа

44 Прасето в българската политика, дал Господ. Има ги в ПП ДБ, БСП..На Асеня Кокорова не му са вижда вратя, от сланина. Търбухът му, върви 5 мин пред него.

50

Анонимен

преди 7 часа

Ако продължаваме без правителство, ще закъсаме здраво. Призовавам всички хора да гласуват за Герб или ПП ... като десни парти. НЕ гласуването увеличава процента на другите партии. Което означава че пак гласувате, но за тези които НЕискате.

49

Анонимен

преди 7 часа

Който гласува за ПП да очаква нова сглобка.

48

КОАЛИЦИЯ ЕВРАЗИЯ

преди 7 часа

ВЪЗРАЖДАНЕ, ПП ДБ, БСП, НАЧЕЛО С КРИМСКИЯ ПИЛОТ ПРОЕКТИРАНИ ОЩЕ ПРЕЗ 2020, ЗА ДА НЯМА БЪЛГАРИЯ ПРОЕВРОПЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ИСКАТ ДА ПРАТЯТ БЪЛГАРИЯ ПРИ ОРРРАНГУТАНИТЕ ОТ ББРИКС

47

До 37

преди 7 часа

ГЕРБ винаги печелят и това е факт! Обаче печелят защото обслужващата ги номенклатура гласува дежурно за тях! Те правителство сами не могат да съставят, ако изобщо се стигне до съставяне ще им са нужни гласове на парапетите и прасето крадец на партии!

46

Анонимен

преди 7 часа

Мачкай, Бойко

45

Анонимен

преди 7 часа

37 Планът с ареста на Борисов, на Киротъпото, отдавна се провали. Страх берат променкаджиите, от Борисов и от прокуратурата.

44

Анонимен

преди 7 часа

Гласувайте за Свинският Триумвират на трите прасета Боко, Тошо и Пеевски! Прасетата ще победят! Всяка филия с мас - свински глас! Всяка консерва Русенско варено - герой на Свещенната Свинска Империя Чалгария! В Свинефермата всички животни и хора са равни! Прасета Победа!