75

Съвпадение . А?

преди 9 часа

Който може да смята. 25 процента от гласуващите са държавни и общински служители адвокати съдии и прокурори и някои бизнесмени с работниците си. И за другите е нещо такова.

74

Анонимен

преди 9 часа

А колко да сме интелектуалците с адекватни доходи?! Не повече от 10% от населението. Останалото стряскащо неграмотен бачкотещ бачкер русофил или гербаджия.

73

Анонимен

преди 9 часа

Герберасти, в момента ни управлява вашият човек ГЛАВУНЧЕВ - той изтегли 2.8 млрд оня ден, от които половината ще отидат при пътищарите, а другата половина в чемеджето на ПРО СТИЯ ви вожд.

72

До 80

преди 9 часа

Хора познавам всякакви. От такива с по 10-12к месечен доход до такива с по 100к на ден. Масовката гласува за ПП-ДБ. Имам и познати заварчици, които гласуват за Възраждане- печелят адекватно хората, но нискоинтелигентни, простовати. Имам и познати, гласуващи за ГЕРБ- големи бизнесмени при това. Но нагласите на масовката интелектуалци е ясна от години. Неслучайно от както се помня кметовете на най-скъпите столични квартали са от ДБ.

71

до 77

преди 9 часа

Ами явно интелектуалците и русофилите сте по 200-300 хиляди човека. Толкова са гласовете на Възраждане и ПП-ДБ. Българите гласуваме за ГЕРБ.

70

Анонимен

преди 9 часа

Две са партиите, които купуват гласове - ГЕРБ и ДПС. Това го знаят не само децата в детските градини, но и Съдът, Прокуратурата и полицията. Само че ТЕ СА СИ ТЕХНИ и не вземат мерки.

69

до 77

преди 9 часа

И аз съм интелектуалец и имам бизнес с годишна печалба над 2 млн евро. Данъци за миналата година съм внесъл над 5.5 млн. Нямам познати които гласуват за ППДБ. За тях гласуват само програмистите. Винаги съм гласувал за Борисов и пак ще го направя.

68

Ивелин Михайлов

преди 9 часа

До 76 да то затова 15 години по късно ви наричат африка на балканите хахахах

67

Анонимен

преди 9 часа

Класово разделение на обществото. Кресливите бачкотещи бачкери русофили избират Величие, Възраждане и подобни. Интелектуалците заможни и кадърни избираме ПП-ДБ. И да пляската минуси, и да не пляскате бачкотещите бачкери при всяко управление във всяка държава на света ще ни слугувате. Свиквайе.

66

до 75

преди 9 часа

Най успешният политик в България е Борисов. Лудият си ти.

65

До 67

преди 9 часа

Хората си ги харесват! Познавам много хора които направо боготворят Бойко и някой даже са си закачили и негови потрети в къщите и офисите си. Съвсем сериозно е това, не се се шегувам! Една част от Българите тотално са изтрещели. То и затова държавата ни е в това положение. Ако в един екип от 100 човека вкараш 10 луди те с течение на времето ще подлудят всички и ще стане невъзможно да се работи.

64

Мазохист

преди 9 часа

Супер, още от същото...

63

Бул

преди 9 часа

Шилета,в Неделя всички да излезете да Ви преброят,рано е за резултатите от търга,в 19:00 пликът се отваря.

62

Решението

преди 9 часа

Трябва да се въведе задължително гласуване с финансови глоби ако не гласуваш. Така ще се реши проблема.

61

костя

преди 9 часа

Народе, гласувай да трупам яко евраци в банковите си сметки, пък язе, че се правя на отворен да ви организирам незаконни референдуми срещу евраците, че ги искам само за моята партия от ваксинирани антиваксари.

60

ееееееее

преди 9 часа

55 е добро число за парламент и правителство- тогава няма да има ЕС и евро пък и хамериканците може да са премахнали визите за клкониялните българите

59

Анонимен

преди 9 часа

Герб вече колко години е с тези проценти? ????Купени роми, купена администрация ,купено мвр, купен безнес със европейски поръчки, ами...тумори тумори..незнам дали е лечимо вече. Пациентът умира..

58

Анонимен

преди 9 часа

До 61 очевидно познаваш хора само на социални помощи и необразовани чистачи, което е нормално. Какъвто е един човек, такъв му е и кръгът.

57

dr.Haus

преди 9 часа

Ако забранят да се влиза с телефони и сложат камера в изборната кабина, така че да се вижда само човека ГЕРБ и ДПС изхвърчат. Ако махнат манипулираните машини ПП-ДБ губят половината от електората си.

56

Пенко

преди 9 часа

И днес йощ Балканът, Щом бурята захваща, Спомня тоз ден бурен, Денят в който на парапета Лена се надупи, А наш Киря изотзаде полата и надигна и О Боже -бяла пухкава дупарка сластно той омачка!Гласувайте за Харвардските маст-ии с бюлетина 26 ураааа