34

смях

преди 8 часа

Ким като прати 300 000 корейци в Крим, бутаме моста 1 час след като последните минат, оставяме ги гладни жадни да опоскат, къде кво що има в Крим, Севастопол им го подаряваме, кръщаваме го нов Пхенян. New Pyongag, даваме им жени чеченки, щото мъжете им си оставиха костите в Украйна и имаме ново народонаселение. КАЗАХ.

33

Ада на чебурашките

преди 8 часа

До 27. Да, харесвам творчеството на Елтън Джон, който е идол на всички свободни, западни хора. А Филип Киркоров е една повърня.

32

Тя

преди 8 часа

Срещу Русия може да се бият всички които пожелаят да са на страната на укрите , а на страната на Русия неможе ,що тъй ба ?

31

Анонимен

преди 8 часа

Киев и щападът не се изплашиха от руската атомна бомба, но напълниха гащите от 3,000 севернокорейски войници. Странно. Какво ли ще стане ако товарищ Ким прати 300,000? Само на разходка с влака до Крим, да огледат забележителностите?

30

Христо Христов

преди 8 часа

Днес Селидово пада. Дано още днес руснаците превземат и Вишневе на запад от Селидово, за да могат да уловят много пленници. ПП. Жалко, че няма да са терористите от Азов, които бягат първи от опасните места. Факти.

29

Рамзес II-ри

преди 8 часа

Корейското мЯсо е нискокалорично и ще е неуспешно наторяването на украинската чернозем.....

28

Ада на чебурашките

преди 8 часа

До 25. Защото копейка е никому неизвестна парична единица.

27

До Ада на чебурашкит

преди 8 часа

И това го казва човек, привърженик на Кончита Вурст и Елтън Джон

26

Мечока

преди 8 часа

Смятай още не са пристигнали корейците и Южна Корея и Украйна реват.Нали бяха слаби,щяха да дезертират и да избягат гладни били а такъв страх точно от севернокорейският спецназ.

25

Анонимен

преди 8 часа

Бесен съм! Защо на моя интернет преводач не се превежда на английски думичката "копейка"?

24

Ада на чебурашките

преди 8 часа

До 14. Тази проскубана мечка е със силно изразени леви наклонности. Да справка- Филип Киркоров.

23

Анонимен

преди 8 часа

По-скоро ще си стоят вътре в Русия и ще пазят някоко очастъка от Руската граница, за да се освободят руски войници за настъпителните операции на други очастъци, където руската армия нарпедва с по няколко километра на ден. Нашите медии изведнъж спряха да пишат за фронта и за Курска област, не ги виня, знаем защо.

22

До Христо Христов

преди 8 часа

Копейко, твоя кремълски сбърканяк обяви програма за всички европейци, които искат да емигрират в ОрКОстан, далеч от несгодите на гейропата. Защо бе? Защо нито една копейка не се възползва? Или может би ти си руская мамаша , която е подчехлила българския си мъж и го буди сутрин с вставай страна огромна? *** ненормалниците сте вие копейките !

21

Анонимен

преди 8 часа

Руският бедняк собтственото си население на отбира и 1.2м вече са "чао", а ние си говорим някави жълтурковци с промити мозъци... Русия стана за тотален смях. С цената на невиждан брой жертви мръдна на 10км от границата за 3 години.

20

Анонимен

преди 8 часа

Нали са изгладнели и полу-умрели от умора и глад, а сега разбираме, че са и пушечно месо. Защо такъв страх тогава? Тия партенки ми идват като новините за руските войници с лопати и че Русия свършила ракетите. Помия.

19

следвамехронологията

преди 8 часа

Просроченият Зе полага усилия да вкара Южна Корея на бойното поле в 404.

18

Анонимен

преди 8 часа

Просто търговска сделка между двама императори....и пушечно месо което е мотивирано с бъдеща блестяща кариера.

17

Зозо

преди 8 часа

Не го интересува нищо Ким Чен Грух. Пратил 3000, значи за дни дни разход и ги няма. Заминават при Кобзон средно по 1200 на ден.

16

Победа за Русия

преди 8 часа

Значи в Ууусрайна могат да воюват поляци,англичани американци грузинци франсета и още от около 50 държави,а за Русия е забранено да търси чужда подкрепа! Я си ***,вярвам в Русия и нейната победа

15

Анонимен

преди 8 часа

Е и? Засега няма доказателства, че ще участват в бойните действия. Те са все още на хиляди километри от Украйна, в далечния изток. В Южна Корея има американски войски, това защо не е проблем?