9

Мнение

преди 6 часа

Това, което се продава по магазините не е мляко, а изкуствено произведен продукт, който дълго време не се разваля от консервантите!

8

Ривете

преди 6 часа

Ама ППДБ с Машините Мадуровки - пак ще са 2ри с 15% - поздрави от посолствоТО!

7

Анонимен

преди 6 часа

изкупната цена между 0,50 и 0,90 ст .За 1кг сирене 6 литра цената била между 12 и 15лв. Без разходи нещо не ви разбирам математиката днес.

6

КЪДЕ Е МЛЯКОТО

преди 6 часа

В тая химия

5

Икономист

преди 6 часа

В по-бедните икономически райони изкупната цена на млякото била по-ниска, което не покривало разходите?! Ами като не е рентабилно там да се произвежда мляко, да произвеждат нещо друго, което е рентабилно!

4

Млекар

преди 6 часа

Ами аз като ви казвам те разходите растат винаги. Храната на кравата е по-скъпа, водата на кравата е по-скъпа, вече кравар за под 3к заплата не можеш да намериш. Транспорт, ветеринари, ХЕИ-та, лекарства, машини и тн нямате си на идея колко ни нарастанха разходите.

3

Анонимен

преди 6 часа

Евроатлантически ценности

2

Само Това Да е

преди 6 часа

Някой Смята ли за Нормално - Хартиените Носни Кърпички от 0.99лева да станат 2.99 лева след Инфлацията на ППДБ - ква е тая Инфлация - 300 ли е - щото По Света - такова чудо - нема!!

1

Димитър

преди 6 часа

То няма държава! Откакто тия шарени човечета минали под дъгата, наричани ПП, се появиха, държавата е тотален разврат! Всеки си прави каквото поиска и на никой не се търси отговорност!ДЪРЖАВА НЯМА!