160

Анонимен

преди 11 часа

Така е. Българите на са красиви като Лавров и Митрофанова. Съдба. Кво да правиш.

159

Анонимен

преди 11 часа

Тоя сайт вoни, вони на мpъcни миpижливи русофоби!

158

Анонимен

преди 11 часа

Имаше един политик ескобар дето също имаше зоологическа градина но свърши трагично на един покрив

157

Анонимен

преди 11 часа

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност".

156

Анонимен

преди 11 часа

И защо ни един русофил не е заминал за прекрасната русия, където с 1долар може да си купиш 10000000 литра бензин? Странно.

155

Анонимен

преди 11 часа

Казан е невероятно красив град, и като архитектура и като география. И хората по улиците са красиви, татарите са високи, стройни, с бяла кожа, повечето са руси и синеоки, изключително талантлив народ. Волжска България са наследници на Котраг, и името Казан е българско, жрецът казал на българите да основат град там, където водата в казана заври като го сложат в пясъка. А българите на територията са късоврати и трътлести, набити бичета с *** кожа, нищо общо с татарите, на територията са само ***.

154

Анонимен

преди 11 часа

Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!!

153

Анонимен

преди 11 часа

Тоя щом е милиардер при 3 млн население, значи е окрал поне по 1000 евро от всеки грузинец(средно)

152

Анонимен

преди 11 часа

Колко трябва да си slaboumen за да тръгнеш срещу 150 млн страна, въоръжена до зъби и най-мощната ядрена сила и да мислиш, че ще победиш и даже да мечтаеш да правиш военен парад в Москва. Колко трябва да си slaboumen да работиш за еврейте, да слушаш геiропейците и да умираш за краварите?

151

Анонимен

преди 11 часа

Атлантическа България е обзаведена с компютри последно поколение, телефони с които можеш да се свържеш с цял свят ,да се виждаш и да си говориш, Атлантическа България кара п ътнически самолети с 270 човека. В социалистическа БГ, на самолет се возеше само той и неговата хунта, а другите българи беряха домати на високи норми за без 1 стотинка - пълно робство!!!!!!!!

150

Анонимен

преди 11 часа

Срамно е да се каже, ама при бай Тошо НРБ произвеждаше нискокачествена долнопробна електроника. Всеки търсеше връзки и долари за да си купи Панасоник, Сони, ЖВЦ или хитачи от корекома. Купиш ли си български телевизор - всеки месец си в сервиза. Това беше тъжнатс истина.

149

Анонимен

преди 11 часа

За 1 долар в Русия можете да си купите 2 литра дизел. 1 долар = 2 лв. За 1 долар в България не литър дизел, баничка не можеш да купиш

148

Анонимен

преди 11 часа

Нищо не рискувате ако набиете Русия. Просто тоя милиардер няма да е повече милиардер.

147

Анонимен

преди 11 часа

Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Къде сте бе НПО-та, къде сте бе Грийн пийс, къде сте бе Zеленяци, къде сте бе jълтопаVетници???!!!

146

Анонимен

преди 11 часа

Как мисли нормалният човек: не бива войната да се разраства, НАТО изобщо не трябва да припарва до Украйна, трябва да избегнем Трета световна война. Как мисли дрогирания центаджия: Украйна ще победи, НАТО трябва да влезе във войната, Русия само се майтапи че ще използва ядрено оръжие.

145

Анонимен

преди 11 часа

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

144

Обяснявам

преди 11 часа

Русия е измислена държава, създадена от външни сили. Всъщност на нейната територия живеят източно-украинци. Обаче корумпирани политици, поддържани и финансирани от службите на Северна Корея и Иран, потискат украинския народ там и насаждат нихилизъм и чужди извратени ценности. Обаче никой не може да спре Украйна да си върне териториите чрез специалната военна операция. Тогава, след референдум, източно-украинският народ ще се върне в Майката Родина Украйна.

143

До 128

преди 11 часа

Нито компютри, нито роботи е произвеждала България. Правец беше добре откраднат Апъл и всички работили по Правец го знаят. Освен това, като сме били толкова добри в компютрите и роботите, защото не успяхме да се наложим на нито един пазар по света? То и Велико Търново телевизори имахме. Защо тези телевизори не се изнасяха навън и никой не промени интерес от чужбина да купува български телевизори? Ето те въпрос, над който да помислиш. Ако ти е толкова конкурентен и добър продукта, защо не го иска

142

Нато в ликвидация

преди 11 часа

Урина е в масова мобилизация. Мобилизират даже и психическо болни. Всичко наред се взима по 150 хил на месец. Мобилизират се жени, като много от тях са бременни. Евала!!!

141

Краварски к0птор

преди 11 часа

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.