25

Анонимен

преди 4 дни

Какво върви контранастъплението в Курск? Върнаха ли вече Курск?

24

Анонимен

преди 4 дни

Не само от Меркел, главно беше окастрена от фон дер Лайен, която беше военен министър. По едно време и пари за обувки нямаха. За награда фон дер Лайен беше издигната до председател на ЕК. Сега прави същото с целият ЕС.

23

Анонимен

преди 4 дни

До НИЕ БЪЛГАРИТЕ господ на змии не прощава. Много внимавай какви глупости говориш, какви лъжи си измисляш и на какви теми се опитваш да манипулираш хората. Не кой да е а 9тия кръг е за предателите.

22

Анонимен

преди 4 дни

до 18, я стига, украинците изгориха българското знаме в Киев, надраскаха паметника на българските опълченци в Болград - чемодан, вокзал, София, оскверниха паметника на хан Кубрат, ще сменят името на Болград защото не било украинско, а сега ни казаха изпратете или оръжие, или хора, както виждам ти си от тези, за които един руснак каза - ние ги освободихме от турцие, но те дали са искали да ги освобождаваме, може да са искали да живеят под турско като в Батак

21

Анонимен

преди 4 дни

най якото е че сега по молба на Зеленски цял ЕС спира помощите за украински мъже и започва да ги депортира към Укрия с цел да бъдат пратени на фронта! Ня ня ня укри!

20

Да

преди 4 дни

Войната в Украйна промени всичко и там се видя че вече някой оръжия не са нужни, БЛА и наземни такива са бъдещето.

19

Българин

преди 4 дни

А знаете ли какво е най-странното? Ако Русия победи, Европа ще стане едно тъжно и много по-бедно място. Затова най-важното за нас българите сега е да да сапортваме Юкрейн фор ез лонг ез ит тейкс докато победи Русия и спечели войната, на всяка цена, каквито и жертви да ни струва това, за да победим Русия и да я разчленим на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

18

Анонимен

преди 4 дни

През ВСВ в Европа срещу немските войски устояват: Чехия 30 минути; Дания - 6 часа; Люксембург - 1 ден; Холандия - 5 дни; Югославия 11 дни; Белгия - 18 дни; Гърция - 24 дни; Полша - 27 дни; Франция - 42 дни; Норвегия 60 дни... а на 17 юли 1944 г. немските войници маршируваха в Москва като военнопленници - 57 000 войници и офицери + 19 генерали... следваха ги камиони-цистерни, които дезинфекцираха улицата и почистваха фашистката отрова...

17

Споко

преди 4 дни

Споко, и в България е същото, за 35 години мизерия в ЕС и НАТО са винотни 45 години социализъм.

16

Анонимен

преди 4 дни

а министър на отбраната е била Урсула Лайен, за да избегне разследване от Бундесфера, Меркел я направи председател на ЕК, повечето в европейската администрация са такива, нашите кунева и калфин също

15

Слава на Украйна

преди 4 дни

Меркел е позор. Шолц също.

14

Vulgaris Magistralis

преди 4 дни

До НИЕ БЪЛГАРИТЕ 6 Наглецо в Украйна в регионите населени с българи се изучаваше български докато руснаците не ги превзеха и не прекратиха изучаването му! Лъжец безскрупулен! Как не те е срам толкова долно да си измисляш нещо, което самите бесарабски българи казват? Предател чуждолюбив! Да хващате и вие да заминавате за Русия, защото само господ и законите тук са причината да не почнем да ви ловим по улиците!

13

Анонимен

преди 4 дни

САЩ си направи сметката Германия да си купува от тях.

12

Анонимен

преди 4 дни

Няма страшно САЩ е въоръжен, като за три Русии!

11

Анонимен

преди 4 дни

Нали ги дадоха на братските украински фашисти?

10

Анонимен

преди 4 дни

САЩ подслушваше Меркел, ако беше агент на Кремъл щяха да я махнат много по-рано.

9

Анонимен

преди 4 дни

Могъщи са руските технологии, за 6 месеца произвеждат колкото Германия за 100 години.

8

Анонимен

преди 4 дни

Е за Какво са ви оръжията. С кого от съседите ще воювате, и също така не вярвам че ви се умира. Обаче на Украйна ще и трябват, че са попаднали в нужда. Но кой е предполагал че се намираме в такава враждебна среда с агресивни съседи криво- славните фино угри.

7

Анонимен

преди 4 дни

Меркел беше агент на Кремъл.

6

бат Гоца

преди 4 дни

неска мн добре саизрах, мн яко, а з абабата, тя като бишв соц възпитаник преследва интересите на кораба майка, мн ясно че е ореже германия.