60

Анонимен

преди 4 дни

Лелеее, това женище няма спиране. Ще ми говори за морал!!! Съжалявам, че Георги Любенов, когото много уважавам не й зададе въпроса, как при нейния морал и борба успя да загуби при нейното лидерство 800 ХИЛЯДИ гласа. Тази жена е бедствие!! А за индиректния износ на оръжие за Украйна трябва да се завре в миша дупка.

59

Че и

преди 4 дни

На, г.ла!

58

Tенгри кан

преди 4 дни

Сичку убаво, но нима Нинова не знаеше, че Мунди Радев е масон от сектата на чече Гоше фффф Филибелата и че с номинирането муз а президент,. редица масонски ложи, поеха яко "управлението" на страната, като най-важната от тях е "Слънце Ориент", където е и Узунов (заради спасението, когото Мунди дигна юмрука), защото борованският тукмак, освен масон е и почетен консул на Русия в България и чрез него кукурига Митрофанова? Да не говорим, на кой от село Първенец, жена му е рускиня;))) и капана щраква

57

До 50

преди 4 дни

Комунизмът отиде в ГЕРБ.

56

На вид

преди 4 дни

доста ентелегентен изглежда, да се чудиш от кое село е!

55

Анонимен

преди 4 дни

Не че го харесвам Радев ама щом госпожа Лъжа разправя, че е вреден може да излезе че е бил полезен.

54

България над всичко

преди 4 дни

това, че Президента е против Противната Мафиотска Партийна Система е реклама за него!България е с него

53

До 49

преди 4 дни

С аз четАх,че в тоя сайт пишат големи неграмотници,които са бягали от час по време на основното си образование.

52

Филия с мас

преди 4 дни

Куррнелия *** също е вредна за България като Гумен Крадев, назначения прецедент на Путин. По принцип всички са вредни. Генералната линия на Боко за Шенген, Евро, Нато, данъци, миграция, и т.н. е правилна, но той краде като за световно. Киро тъппото и Кокорчо са малоуммницци, Възраждане са руски ниско интелигентни селяндурри от прованса. Тошко африкански е паляччо. Дпс-та са мафия на квадрат, че чак се бият по мафиотски, тук там някой в стил Йоло Денев се появява като Полк. Марков. Мъка!!!

51

Аква

преди 4 дни

Сега остава да се прегърне с пеевски и да отиде в новото начало. Като паднеш от много високо - боли! И обвиняваш високото, че не можеш да летиш!

50

Нинова

преди 4 дни

Никога не е била член на БКП.За разлика от Борисов,който даже напусна полицията и още си пази партийната книжка.

49

Комунизмът си отива!

преди 4 дни

Нинова си свърши работата-да унищожи БСП-то.Сега може да се включи в премахването и на другите отрочета на ДС, преоблечени в псевдодемократични одежди. Както вървят нещата, процесът на изчистване от комунистическата отрова изведнъж се ускори и назначените ,,политици" изпаднаха в безтегловност и безпътица.Време е за истинска демокрация и тя идва с гражданското общество, а не с някакви ,,спасители".В това пречистване не бива да допускаме копейковци и прочие путински слуги да се доберат до властта!

48

Четах

преди 4 дни

статия с един полковник който е служил с Радев, той го нарича ,,чугунена глава",каквото и да му говорели, нямало никакъв смисъл, той не възприемал!

47

до 44

преди 4 дни

До Анонимен: Така се опълче, че управляваше с него и прибираше комисионни от оръжията за Украйна. Тази нагла женица, трябва да дава обяснения в прокуратурата за 800хил. издръжка на сина и в СЕЩ

46

До 41

преди 4 дни

Удобни,или Одобри?Когато неграмотници пишат,даже не им чета поста.

45

Анонимен

преди 4 дни

Каката няма право на никаква дума. Вече е фактор с хигиена нулева. Отлюспиха я като мръсно куче, което се дави в собсвения си бяс.

44

Троян

преди 4 дни

Аз съм си селянче, но от балкана. Тия мутри не ги харсвам никак. *** човек съм извинявайте.

43

Анонимен

преди 4 дни

Нинова беше единствената,която се опълчи срещу модела Борисов.Но другите и решения за партията са поредица от грешки,за които сама си е виновна.

42

По принцип

преди 4 дни

е вреден, той е руски агент и то отявлен! Въобще не се и крие! Коцето по се мъчи, но не му се получава!

41

Бизнесмен

преди 4 дни

Я им теглете една майна на всичките политици. Да берат гъби в гората. Забравате ги просто и създайте живота на мечтите си.