42

Анонимен

преди 2 седмици

Копейките пак вият като гладни котки. Какво ви е?! Руска газ ли няма?!

41

Всичко ограби

преди 2 седмици

Най голямата из мет в държавата.По скъпите коли и имения и яхти ще ги познаете *** лу ци те които унищожиха България.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Принципно дългът не е чак толкова страшен ако парите се инвестират в нещо полезно което да носи доходност. Ако примерно построят АЕЦ Белене, да добършат магистралите. Проблемът е че заемите се влагат единствено да запълват дефицити в системата. Да плащат увеличенията на заплати и пенсии. Тази система е обречена! Знаете ли че най големите данъкоплатци в държавата са минните и енергийните компании? Точно в секторите за които има отрицателни перспективи поради несъвместимост със зелените политики

39

БеГето печата пари

преди 2 седмици

Безконтролно

38

Анонимен

преди 2 седмици

Честито! Продължавайте да гласувате за прислужниците на САЩ или не ходете на избори и виждате видими резултати! Ще ни ограбват до голо, без да им мигне окото.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Още нема 9 сутринта, а русофилите вече няколко пъти фалираха България, унищожиха Украйна и направиха Русия най-великата из целия мир. Браво, другари, ама други дни сте по-шумни и нахъсани, днес нещо не изглеждате в добра форма.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Незабавно разтурване на стохилядната банда младопенсиониращи се корумпирани трудоустроени морално разложени шуробадженакорушветчийски ракиени статистици,за които се харчат над три и половина милиарда лева годишно, като това са само преки разходи,без да се броят щетите нанесени от престъпните им действия,или бездействия. Отделно съкращаване на половина бройката и на други видове държавни хрантутници. Спиране и помощите на xъxpяцuте ,над пет милиарда лева годишно.

35

Анонимен

преди 2 седмици

България изтегли... , българите ще връщат..... , Баце и Шиши ще напълнят чекмеджетата.

34

д0 28

преди 2 седмици

Е как какво произвеждаме,не разбра ли досега?Чичко комунист разпродаде заводите и по този начин изгони готови работници да се трудят на запад.Днес неата се обръщат и се търсят работници,защото чичко комунист стана капиталист и му трябват,но нямаааа!!!!Западняците без да са вложили стотинка получиха готови кадри.Изнасяме ХОРА!!!!!Произвеждаме ги обучаваме ги с наши пари и после те отиват там.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ли, бре? Пак ли окрадохте обикновените хора?!

32

Анонимен

преди 2 седмици

България навлиза в дългова спирала, освен политическа такава.Преди неколко години гърците за да се смекчи удара на дълговата им спирала чувствително съкратиха държавната администрация, съкратиха общини и кметства.Сега един кмет на две -три по малки села. При нас на всеко село може да е с 20-30 души кмет със заплата 1500 лв.Отделно масови пред изборни назначения в общините на ГЕРБ за електорат.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Не. Всичко е точно.

30

Оптимист

преди 2 седмици

Затъва, затъва!

29

JJ

преди 2 седмици

Кокорчо е от групата , която не иска евро в България. Няма я далаверата от превалутиране, един много мазен инструмент на банкирането.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Ами ние от поне 30 години си живем на кредити и вечно в дълг. Откъде иначе? Какво произвеждаме? Един туризъм имаме като основните туристи са по-заможните руснаци. Но те си разпродават имотите в Бг, защото виждат, тук няма никаква сигурност.

27

до Балонест

преди 2 седмици

Радвам се,че поне един е разбрал,че частникът пълни с реални вноски бюджета от който си получават заплатите всички на държавна работа.Има напредък!Сега още 6 милиона души ако го разберат,ще тръгнем напред.Е това означава поне още 30+ години,но има светлина в тунела.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Факт е, че с дългове се покриват с нов дълг. Всички финансови министри с дефицит са за затвор! Самите данъчни позволяват една фирма да бъде на дефицит до 3 години!

25

Балонест

преди 2 седмици

Винаги съм се чудил, защо масово хората са много прости! Как може, една толкова лоша новина с помоща на няколко УЖ "експерта" и "експертни съвета" да бъде приета добре от обществото, дори да ги убедят че заемите са най-доброто нещо на света и няма страшно! НЕЕ страшно е хора, това е сигнал, че няма бизнес в БГ. Истината е, че само бизнеса пълни хазната, а тя е празна! Само със спекулациите с имотите, няма как да стане. Защо ипотечния заем е 2%, а заема на държавата е над 4%,какъв е смисъла!!!!!!

24

Анонимен

преди 2 седмици

На някои май не им е ясно,че си плащаме рекет.Ефки не ни трябват,но си ги плащаме.Газ от Боташ не ни трябва но си го плащаме.Газопровод руски през България не ни трябва,но си го плащаме.Копачи на злато не ни трябват,но им даваме концесия.Дългове не ни трябват,но взимаме заеми.Всичко е рекет и принуда,иначе ще ни планират като Украина за полигон на световната оръжейна мафия.И няма никакво значение кой е финансов министър.Нещата са доста сложни,но се коментират само назначените изпълнители.

23

РусенецЪ

преди 2 седмици

Добре, че не плащам данъци, осигуровки и т.н. Един път седмично си пазарувам от Румъния, телка ме е освободил от данък кола и данък жилище е минимален. Мъчно ми е за работещите българи. Нещата стават зловещи.