16

Христо Христов

преди 2 седмици

До 16 "Сара Вагенкнехт е половин персийка, баща и е иранец." - затуй има повече акъл от немските про'с'таци. Факт.

15

Нане

преди 2 седмици

Дано не доживееш и ти и целата ти продажна семка безроднико.... Ега изпукате всички в адски мъки.... Промит мозък.... ===)))

14

Христо Христов

преди 2 седмици

Единствено неграмотните му балкански фенове стоят по-долу от немеца. Факт.

13

Анонимен

преди 2 седмици

До Христо Христов - Грамотни са си хората, е, напоследък малко пада грамотността, и са мислещи балканците, за разлика от някои други.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Сара Вагенкнехт е половин персийка, баща и е иранец.

11

Христо Христов

преди 2 седмици

Отделно, тази Сара няма нищо проруско. Жената иска про'с'то парите да си остават в германия за немците. Същото каквото искат и АfD. Но фашистките евроатлантически медии и политици, сеейки разделение и омраза, наричат това екстремизъм.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Путин не трябва да прави нищо, за да спечели и запада, просто либералите като поуправляват още малко, лъсна голата истина че от тях не става *** за зеле и народа ще се спасява с каквото и да е друго - Путин е по-добър от либерала. Между другото първият Ф16 на Украйна вече е свален заедно с пилотът - подполковник Алексей Мес. Украински депутат твърди, че е свален от украинска Пейтриът, западните издания казват, че е руско ПВО. На никой не му пука щом падат като круши преди да са стигнали до фронт

9

абе

преди 2 седмици

абе, не можахме да стигнем руския рай, защото се намесиха американските обещания и ценности, и все още чакаме поне платените самолетчета да ни дадат, ама те май ще ги избомбят из украинската земя!....е, ще пием една студена вода!

8

Христо Христов

преди 2 седмици

Провалът на западния фашизъм и лъжите му лъсват. Промитият западногерманец винаги е бил неграмотен роб, способен единствено да тегли ралото за чуждите си господари. Единствено неграмотните му балкански фенове стоят по-долу от немеца. Факт.

7

До Анонимен

преди 2 седмици

Кaкъв си ти бе? Аз съм директор, а ти кaкъв си? Никaкъв не си!

6

Анонимен

преди 2 седмици

И В ГЕРМАНИЯ И В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СМЕ С РУСИЯ НО НИ УКРАВЛЯВАТ РОБСКИ ПРАВИТЕЛСТВА ПОДЧИНЕНИ НА ЩАТИТЕ

5

Анонимен

преди 2 седмици

Аз пък очаквам оня зеления да ми изпълзи от канала на мивката. Путин поне има по-човешко изражение на лицето, а онова брадясало нещо.......И в сравнение с Путин, за зельо пишат и го показват по няколко пъти на ден.

4

ЩОМ НЕ ИМ ИЗНАСЯ

преди 2 седмици

НА ЮДО-АТЛАНТИТЕ, ВЕДНАГА ОБЯВЯВАТ ПАРТИИТЕ ЗА ПРО-РУСКИ> айде къш

3

Нане

преди 2 седмици

Русия се изтегли доброволно от германистаня през 1990 година.... краварците чий го дирят там още.... Нагли до безкрай.... Само дроб сърмата, ще ги излекува.... ===))) тез окупанти на чужди територии.... Крадци и убийци и в мозъка си на костите...

2

Дано доживея

преди 2 седмици

Немските танкове да минат парадно по Червения площад. Ето това е повод за празнуване.

1

Пукай Чутин

преди 2 седмици

Стига с този, че вече ми проникна на пъпа. Страх ме е да отворя хладилника. Давал визи разбрах ама никой от българските путинофили не се натискал за руския рай.