48

Анонимен

преди 3 седмици

Те не са прочели една книга през живота си, вие за една година ми говорите. Което не е особено голям проблем. Тия дъртите читанки де прочитаха поне по книга на седмица да не би да се справят добре. Вижте ги, половината са русофили, фалираха България няколко пъти, една нормална държава не можаха да съградят. Боко тиквето еднокнижника построи 3 пъти повече от *** за 45 години.

47

БГ Тийн

преди 3 седмици

Нашите имат яко кинта и фирми, имоти, мощни коли ми купуват, за какъв чЕпар да се напъвам да уча?! Подсигурен съм до дупка.

46

Анонимен

преди 3 седмици

И аз като дете не четях книги. За това съм заседнал сега в този сайт.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Как да ида в библиотеката, като работи до 17:00 ч?? Пробвах 2 пъти, излизах по рано от работа и се отказах! Кибици! Нищоправци!

44

Анонимен

преди 3 седмици

Костовистите не четат.На тях Костов им казва какво да мислят.

43

най са ми смешни

преди 3 седмици

тия с целите много книги - а нито нещо могат, нито могат някакви пари да изкарат, щото нищо не могат - явно не е до четете!

42

Анонимен

преди 3 седмици

До Муахаха, прав си. Струват пази и не са за бедняци.

41

България

преди 3 седмици

Оскотяла и опростачена биомаса, полу-животни за които целта на съществуването им е да забогатеят на всяка цена и задоволяване на инстинктите и доставяне на удоволствия. Светът няма нужда от такава биомаса, това е връщане към животинското, деградация.

40

Анонимен

преди 3 седмици

Мъка! И разсъждават тука некви другите колко са прозди... Другари, а проверихте ли в сайтовете за продажба на книги, а в книжарниците, а в читанка бг, откъдето съм прочел поне 10 книги тая г?

39

Анонимен

преди 3 седмици

моята дъщеря не е прочела книга последните 16 години

38

Анонимен

преди 3 седмици

Боку е чел само един том на Карл Май за Винету, но беше премиер-мутра на резервата цели 11 лета :)))

37

Муахаха

преди 3 седмици

За Кво ми е да Чета Книги, като всичко което ме Интересува, си го намирам и го чета в Интернте! да Не Говориме, че Книгите - сруват Пари и то Излишни! ТА в КОй Век Живеете с тия жалки анализи и размисли?!

36

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 35, говорим за книги и четене. Ако нещо не ти пасва темата се връщай във ФБ и пиши там.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Тия младите на по 30 които скачаха по площадите и се надяха на хубав живот със западното партньорство изживяха 30 мизерни години и сега са дъртаци на на 60 - години назад изживяти в мизерия, унижения, трудност а днес са със съсипано здраве и на края на силите си, ненужни с мизерни пенсии. Въпрос: как се виждат днешните млади хора след 30 години, и каква ще бъде реалността за тях след 30 години? Защото 30 години ще минат като миг.

34

За кво им е да четат

преди 3 седмици

Мама и тате ще им купят диплома и после ще станат плеймейтки и инфлуенсъри. А пък тези, дето четат, не остават в България.

33

ИСТИНАТА

преди 3 седмици

За какво да четат и да учат?! Нали всеки ден виждат, че на пиедестал по нашите пр*кълнати от Бога земи се тачат м*три и м*треси...схемаджии...кой по-добра схема ще направи и колко повече евро пари ще източи без да го хаванат....кредитни милионери и милиардери с наши хора и невръщащи и една стотинка от взетото от народния джеб, но пък оставени на спокойтвие да благоденстват и да се наслаждават на откраднотото....който е решил да остава тук, това е пътят и истината ако иска да е успешен..инак глад

32

Анонимен

преди 3 седмици

Мене много ме кефат новите млади хора, децата на промяната, родени през 80-те и 90-те години. Които нямат общо с демоните на комунизма и на миналото. С езици, добре облечени, симпатични, усмихнати, с Харварт може нещо Кембрич или Оксфорт такова.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Четенето никога няма да изчезне :)! Не се заблуждавайте по това че в момента ви се струва тъпо и безмислено. Човек се променя с времето. Аз като малък мразех книгите. Сега чета постоянно :))

30

Анонимен

преди 3 седмици

Винету никога няма да убие читателя, но Времеубежище на Господинов ще откаже всеки да чете и купува книги.

29

Хах

преди 3 седмици

И защо точно книга трябва да съм прочел. Моите интереси са свързани с история и археология. Изчел съм стотици статии и монографии по областта. Значи некоя кифла, която е прочела некой клозетен роман на плажа я водят по начетена. Баси логиката.