16

Анонимен

преди 1 месец

Оставка бе Вълчев! Виж на какво привличат пътищата в България! А ти пълниш чекмеджета в Банкя вместо да сроиш о ремонтираш пътищата!

15

Хахаха

преди 1 месец

По каква работа, в качеството си на какъв про100Киро звъни по нощите на държавни служители.Да звани на мустак Лена и да пита как е детето им, и рогоносеца

14

Мдаа

преди 1 месец

Едностранно е представена само позицията на АПИ, а какво е казал Кирил Петков ни дума. Герберастите са в отчаяно настървение.

13

Хахаха

преди 1 месец

След като Урсула и всеки еврократ, Президента Радев и Бойко Борисов спряха да отговарят на обажданията на про100Киро, сега вече и чистачките в министерствата няма да се разправят с тоз нагляр.

12

Анонимен

преди 1 месец

Йордан Вълчев е човек на Пеевски назначен от ГЕРБ!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Шефа на АПИ е калинка на ГЕРБ и Пеевски! Трябва незабавно да бъденсменен! През АПИ и под неговото покровителство са източени милярди левове!

10

до 1

преди 1 месец

абе на теб ГЕРБ ти е виновен и за това че съпругата ти ходи често на *банкети с колежки* или остава до късно да *помага* на шефа и :)

9

Троян

преди 1 месец

Когато мина през някоя дупка, винаги се моля на господ да ви прибере при себе си. По скоро дявола, крадци такива.

8

Евроатлантик

преди 1 месец

Шефа на АПИ май си подритва трудовата книжка?? Да не му поискат оставката от парламента утре. Да внимава много какво и за кого говори.

7

Праведен

преди 1 месец

До абе Идат избори !

6

Ангел

преди 1 месец

Същата ситуация, когато беше министър председател с неговото ходене в Скопие. Много шум и нищо смислено. Кой още не е разбрал че е опасен за себе си и България. Има ли още наивни да гласуват за тая измисленна формация. Със всяка следваща издънка се отдалечава от парламента. Но давай Киро, не спирай и последния заблуден да се осъзнае

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1Я *** светни пътни фирми от чий зам.министър изреваха на умрело при Радев? Май не бе от ГЕРБ? Я *** светни защо падна правителството на Петков? Май не се разбраха за джобенето от пътищата! За чували, не за чекмеджета става въпрос!!!

4

Алекс

преди 1 месец

Не се срещайте с Про100то.След това много лъже.Той с лека ръка наруши Конституцията.Какво остава за някаква си АПИ.

3

АПИ

преди 1 месец

Мафия на Борисов и Пеевски скочи на промяната. Кириле, не се меси в схемите им за кражби. Пречиш!

2

абе

преди 1 месец

киро още колко требва да затъне за да разбере че се е удавил ? та тоя нема грам идея от политика бе :)

1

Анонимен

преди 1 месец

Петков, недейда се месиш. Това са герберастки крадливи структури, пълни на Чекмеджето.