23

Анонимен

преди 1 месец

Детето е усетило че е обречено с родители полицаи и е предприело нетрадиционни методи за запазване на собственото си благополучие. Сега ще има да се хвали пред съучениците си на петнадесети септември каква яка ваканция е имало. А аз помня когато съм ходил с моите родители на работното им място,или рисувах,четях или решавах задачи,а докато си почивах ми даваха лист на който удрях печати. Тук в случая хубавото е че жертвата не е бил дежурен в контролната зала на АЕЦ Козлодуй,че гледай какво става.

22

Анонимен

преди 1 месец

В нашата полиция се случват само безумия. Така е защото там работят най-вече кухи кратуни.

21

Анонимен

преди 1 месец

Явно е било Играчка- Плачка. Трагедия.

20

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се дали това е върха на деградацията и простотията в това общество. Май по зле е само някой да опъне баща си майка си пред всички на центъра примерно. Дъно дъно абсолютно, закривай

19

55433

преди 1 месец

айде и това разследване щяло да продължи доста време. накрая ще обвинят портиера.

18

Анонимен

преди 1 месец

Костов не подаде оставка 2001 след жестокото убийство на Пепи от майка му

17

До 12

преди 1 месец

От рано се е налучило малкото депутатче да преджобва. Явно това си им е семейна черта. Хубавото при онзи инцидент е, че не се стигна до фатален край. Дано пострадалото момиче вече да се е възстановило напълно (доста костици, сухожилия и нерви има в стапалото)

16

До 13

преди 1 месец

Не съм казал нищо за учителите.. Написах, че детето трябва да посещава детска градина когато двамата родители са на работа, а не да го водят на работата си, независимо дали работят в полицията или в месарницата. Ако всеки започне да си води децата където работи къде отива трудовата безопасност? Може да няма кой да гледа децата когато са на работа хората и за това има дежурни групи в детските градини за деца, на които през август родителите работят. Възможно е да е било на градина до 16ч. Нз.

15

До 16

преди 1 месец

Имаш 4 варианта: Намираш си по-добре платена работа, намираш си втора работа, почваш частен бизнес или нямаш деца. Никой не ти е длъжен да ти отглежда издънките.

14

Анонимен

преди 1 месец

Това да заведеш малкият си син в управлението и да си оставиш оръжието без контрол,трябва да си абсолютен кухалник а не "професионалист"както го описват колегите му!

13

Анонимен

преди 1 месец

До До 7 Дигат цените и не може да исдържа деца.

12

Демократ Терорист

преди 1 месец

Така се почва. Първо с тате, после негърче , после още едно.. после цру те праща срещу Тръмп.

11

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, вярно и празната пушка гърми понякога, но ми изникват следните въпроси 1) Какво е правило лапето там, кой го е пуснал и има ли право? В офиса в който работя (ИТ!!!) деца не се допускат (а най-многото да пострелят малко на плейстейшъна) 2) Къде е било оръжието, защо не е било в каса или заключено? 3) Значи ли, че и предпазителя е бил вдигнат и е имало патрон в цевта? Намирисва ми, че някой се е правил на голям милиционер пред детето.Голяма трагедия,дано психолозите си свършат работата!

10

До 7

преди 1 месец

Сега учителите ли са виновни, не разбрах? Отговорност за отглеждането на едно дете имат само и единствено родителите. Ако нямат възможност да гледат дете, просто няма да правят такова. Все пак бащата е бил доста стар за дете. На 49 вече трябва децата ти да са на 27, а не тепърва да са на 7.

9

До 5

преди 1 месец

Синът на Божанков е прежобил сакото на един от гостите на рождения ден, което е било закачено на стола. След това стреля и уцелва леля си ( 12 годишна сестра на майка му от втория брак на дядо му). 12 годишната леля беше уцелена в петата. Божанков не понесе никаква отговорност, дори сега е депутат. Рибата се вмирисва от главата.

8

Анонимен

преди 1 месец

При такива провали в МВР, калинката Стоянов и дупетати на герп сдс и пп нямат място повече и безработни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Оставка Стоянов!!!!

6

?

преди 1 месец

Министърът на вътрешните работи, онзи с изпъкналите очи , няма ли да си подаде оставка?

5

Анонимен

преди 1 месец

Щом е на 7г. детето защо не е на детска градина? При двама работещи родители би трябвало детето да е в ДГ по това време, а от 15.09. ще е в първи клас. Двете деца са били в стаята за почивка. А оръжието как е попаднало в ръцете му? Загадъчно е.

4

ля ля

преди 1 месец

втория случай на дете което се докопва до пистолет за година! и то заради баща си! и ако не се лъжа някой си баща, отговорен, който търси отговорност и възпитава!! а всичките тези анимациии - само стрелби и остри форми и агресии!! искате европа и щаа - е на ви ги!! смотль0вци! избихте всичко българско и родно!