39

Анонимен

преди 1 месец

На това се казва фейкнюз! Казано сто пъти и народа ще повярва!

38

Фед Красивия

преди 1 месец

От 240 лв насам,когато рекетират и вдигат МРЗ административно,вече няма свободен пазар и икономика.Всичко е само заеми.Change my mind!!!Като ни натиснат кредиторите,обаче да плащат администрацията и военните.Аз съм внасял,не съм ползвал увеличения,болнични и отпуски!!!Айде у лево.Кръгът се затваря скоро!!!

37

Христо

преди 1 месец

Работя като старши-продавач консултант и коуч в Лидл, град София. Работя в Лидл от 7 години. Заплатата ми е 14800 лева бруто. Отделно сладък бонус от 20 хиляди на година и тъй като имам над 5 години стаж, имам 50 дни годишен отпуск. Продавач-консултант в Лидл в столицата започва с 6400 бруто, а на втората година му дават 7 хиляди, на третата 8 хиляди лева. Това без ваучери на стойност 600 лева, годишен бонус от 12 хиляди лева и 40 дни пратен отпуск.

36

нена

преди 1 месец

До 477 ойро заплатканема брат, по натам за тебе, за сега натискай на твойто и ш стане споко!

35

абе

преди 1 месец

абе не ви знам вас, аз си взиам пет палки и ми е мед

34

Анонимен

преди 1 месец

В София няма да работя и за 1 милион лева.Това не е град, а ад.Пълно е с психопати.

33

Анонимен

преди 1 месец

Поне по завист сме първи. Един съвет към журналистите - българинът е твърде ***, за да знае разликата между бруто и нето. Така че следващия път направо ги пишете нето (чисто означава за невежите) и това е.

32

Анонимен

преди 1 месец

Ало 01 април мина, днес е 12.08.!

31

Национална

преди 1 месец

СтЪкмистика - въртят едни ексели и накрая чудо. Даже сме най-високо платените, а за София всички милионери..чудо неземно

30

Док

преди 1 месец

В нормалните държави от западна Европа към които се стремим средно 30 процента от добавената стойност, произведена от труда на работника/служителя остава за него. В България тази стойност НИКОГА не е била над 10 процента!! Сами си направете сметката колко много ви ограбват. А с други думи казано, всяка фирма може да повиши заплатите два пъти!! от днес за утре без това да се отрази особено на финансовото и състояние.

29

На Покойник Марков

преди 1 месец

С колко ще му вдигнете заплатата много работа свърши за народа.

28

Анонимен

преди 1 месец

Има ли айтита с наистина яки заплати? Ама поне 20к на ден! Образовани и умни и с яки инвестиции в супер печеливши портфейли! Къде стеееееее...

27

До Сър Уилямс

преди 1 месец

Всички тия числа са бруто. Тоест реалното е с 30% надолу от данъци и осигуровки.

26

Анонимен

преди 1 месец

Стъкмистиците сигурно са подрали точно определени професии и позиции, които им изнасят в кошница. Махнали са ниските заплати.

25

Сър Уилямс

преди 1 месец

3129 е пълен абсурд! Откъде ги изкарват тия цифри? Шефа изял 11 къофтета, работника едно, средностатистически всеки е изял по 6 ...

24

Анонимен

преди 1 месец

Любимата тема на българите. Браво на журналята.

23

Скочила бря

преди 1 месец

1500 евро. Малко повече дори вземат чистачките в Германия. Когато стане поне 3000 евро пишете за скокове и рекорди. Пак сме последни в ЕС.

22

Анонимен

преди 1 месец

Когато шефовете ви кажат че не могат да ви платят по голяма заплата, първото което трябва да направите е питате шефа каква кола кара. После влизате във сайта финанси бг и там можете да проверите какви са декларираните приходи на фирмата, нетната печалба, оперативните разходи и разходите за за заплати. Ще се изненадате колко малко пари всъщност отделят фирмите за заплати и колкото много печалба прибират собствениците. Фирмите в България могат да плащат заплати като в западна Европа! Имат пари.

21

Анонимен

преди 1 месец

Разходите с колко се вдигнаха от 2019 година насам?

20

Емигрант

преди 1 месец

Не познавам българин в България който да те е затънал в кредите заради *** б аните полицай и депутати че трябвало всяка година да им се увеличават заплатите и заради мутрофеодалните комунистически бизнесмени който немат пари за нормално заплащане ама иначе имат пари за море в Гърция и за скъпи кори.ПОЗОР!Това е България!