127

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов си е скамаджия и се занимаваше с дребни измами още преди да роди гениалната си идея за Исторически Парк - Понци схема, базирана на ракиено патриотарство. Наистина удари в десетката - простаците в тази ниша в България са страшно много. Сега "акционерите" ше пият по една студена вода, а ИвилИн ше си измие ръцете с репресии и държавен тормоз.

126

Анонимен

преди 1 месец

Тия "Исторически Акционери" дето са инвестирали в "Историческия Парк" от къде печелят пари? Сигурно събират "Исторически Факти по българската Земя" и ги продават на чужди диригенти за заличаване на Истината за ТОРТА с която ние Българите сме покрили Балканите и се е появила Българската дума ИсТория!

125

Анонимен

преди 1 месец

Закривай! Този парк да ходи в историята! Нали все пак е исторически...

124

Анонимен

преди 1 месец

До 120. Акционерната книга не е задължително да се декларира според настоящите законови разпоредби. Ако ще важи за един, ще важи и за всички. България е съдена в момента от ЕС за неспазване на разпоредбите за предоставяне на информация за осведоменост на гражданите.

123

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен 105, съгласен съм, обаче адвокатите ще претендерат за пропуснати "Бъдещи" печалби, а иначе до сега парка е бил само на загуба, т.е. 0 данъци." - хахаха Адвокатите няма как да претендират, че нещо си, което е било на загуба по принцип, щяло да започне да печели стотици милиони, ако не са били медиите. Те може и да претендират де, но едва ли съдът ще им се върже. И аз мога да претендирам, че ако не беше днес.бг щях да съм милионер вече, защото ми губят времето да пиша коментари, но...

122

Ивелин е анти-систе-

преди 1 месец

--системен ! Но дупусна много лесно да му проведат една селска милиционерска операция ! Чрез бнедрения Марков му набутаха и други съшо зависими от службите кандидат депутати и ако се беше наложило щяха да му откраднат цялата депутатска група -- това показва ,че елементарно се предоверява и подценява службите ,а е техен противник защото е против системата . Не става така просто двама трима се срещат запознават се и почват да мислят какда свалят властта защото се оказа че единия си е внедрен аген

121

Анонимен

преди 1 месец

Най-долната пасмина в държавата са такива като Ивелин Михайлов, които най-безскрупулно се заиграват с патриотизма и родолюбието на хората, за да ги лъжат, мамят и грабят. Най-естественото за него беше да си направи политическа партия. Виновни обаче са и хората, че не полагат никакви усилия, за да се образоват и да мислят малко по-критично.

120

ЧЛ. 18 ОТ УСТАВА

преди 1 месец

"В дружеството се води книга на акционерите, в която се записват името и адресът на притежателите на поименните акции и се отбелязва видът, номиналната и емисионната стойност, броят и номерата на акциите, (вкл. и за временни удостоверения). Вписванията в Книгата на акционерите се удостоверява от Изп. директор на дружеството."Ох, цяла България иска да види тази книга в оригинал. :)

119

Анонимен

преди 1 месец

до 110 Брейка се оказа най-големия тарикат от цялата тази история с парка. Направи наистина десетки видеа по темата и изкара хиляди левове в Пейтриън от тях. Човекът си е от млад тарикат. От нищо прави мангизи. Нека да го наричат Киро Фалита. Муахахаххаа...

118

Анонимен

преди 1 месец

До Ивелин е анти-систе- - И аз си мислех като теб, докато не гледах клипчета, в които Ивелин сам си признава, как е започнал през 90-те години и началото на 21-и век и с какво се е занимавал. Тогава се убедих, че не е никакъв антисистемен играч, защото с тези дейности антисистемни не могат да се занимават, понеже доста бързо ще го отстранят я от бизнеса, я от този свят. За тези дейности трябва да си част от схемата, иначе изхвърчаш...

117

Анонимен

преди 1 месец

Българина ОБИЧА да го лъжат и ограбват! И то поне през 10-15 години. Иначе не му е гот. По-просто и тъппо животно нЕма!

116

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 105, съгласен съм, обаче адвокатите ще претендерат за пропуснати "Бъдещи" печалби, а иначе до сега парка е бил само на загуба, т.е. 0 данъци.

115

Анонимен

преди 1 месец

Бахаха на тия шарани ИВИЛИН им прибра кинтите и после ги прати да си ги търсят от медии. Тия "акционери" са по-зле и от бабите дето мятат по 15 хиляди през балкона.

114

Анонимен

преди 1 месец

"Важното е че Брейка направи хиляда видеа в защита на Ивелин. Аз в Търново не познавам един човек да вярва, че парка е пирамида или секта." - А за заклинанието, което трябва да се каже, преди Ивелин да излезе от дома си чувал ли си? Знаеш ли го?

113

Анонимен

преди 1 месец

"Пропуснати ползи" в някава отоврена инвестиция ахахаха вие чувате ли се кво говорите? То на подобни инвестиции винаги има един дисклеймър дето се говори за огромните рискове. Винаги се казва, 'инвестирай точно толкова колкото си готов да загубиш'. Ако тия гурута на Исторически Парк са обяснявали на хората, че СЪС сигурност ще спечелят от тая инвестиция - това е измама. Какво го мъдрите толкова?

112

Анонимен

преди 1 месец

Може би не е лошо да си търсят пропуснатите ползи при кмета на Пазарджик. Говори се, че с Ивелинчо се познават и имат вземане-даване, но сега дали е вярно аз няма как да знам. Обаче кмета си има хубава къща. Да не би парите на акционерите да са инвестирани там? Аз не знам, само питам.

111

Ивелин е анти-систе-

преди 1 месец

---мен !!! Той иска да научи хората как да се борят със власта и да набута във дранголника много хора ,дотук добре но щом влезе във Парламента власта т.е.СИСТЕМАТА се задейства защото той е антисистемен той става реален враг със възможности и затова ,,системата,, стовава цялата си мощ върху него .Целта е пълно зануляване на антисистемния играч ! Не знам дали ще успее да противодейства ,може би се издаде твърде рано ,повярва си преждевременно и помисли че може . Внедриха му шпиони и ченгета !

110

Анонимен

преди 1 месец

Важното е че Брейка направи хиляда видеа в защита на Ивелин. Аз в Търново не познавам един човек да вярва, че парка е пирамида или секта.

109

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам на акционерите да се съберат заедно, да отидат пред дома на Ивелин, да кажат съответното заклинание (имат си някакво специално, за да го призоват да излезе и да говори с тях. За повече инфо, какво точно е заклинанието, гледайте клипчето на Цанов) и той да им даде наставления как точно да процедират със съдебните искове. Може и по един заем да му дадат заради наставленията хахах

108

The EVIL Queen

преди 1 месец

АЛОООО, защо ми изтрихте коментара? Много ми е интересни колко коментара изтрихте, в които е подложен под въпрос интелекта на Ивчо и още повече на измамените от него? Цензурирате ни и подкрепяте измамника ли ?